icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

korpiklaanka
20. dec 2017

@krumpel no. Teraz by sme aj boli radi keby sa mesiac dva este nedarilo, kym sa zabyvam v novej praci. Mozno prave za to sa zadari.

emasss111
21. dec 2017

@korpiklaanka tak ale ak ste boli spolu pred plodnými dňami, spermie vedia prežiť aj niekoľko dní v tele ženy....uvidíš, či si už náhodou nebudeš môcť pripiť na Silvestra, bodaj by 😉

korpiklaanka
21. dec 2017

@emasss111 ja vravim ako ma byt tak bude.

korpiklaanka
22. dec 2017

Dievcata. Prajem vam ten najkrajsi darcek pod stromcek. Ja mam takyto

zuzulkazuzika
22. dec 2017

Nič nepoteší viac,ako keď vám lekár povie,že ste už úplne v poriadku,ale musíte počkať aspoň štyri mesiace 😕. Aspoň že,po mojom zúfalom pohľade, znížil ten čas čakania na dva. Bohužiaľ jediné,čo práve nemám,je práve ten čas 😔

krumpel
22. dec 2017

@zuzulkazuzika zeny poviem vam priklad. Kamoska mala velke problemi v tehu od 25 tyzdna lezala v nemocnici koli tomu ze sa jej otvaral krcok a podobne. Nastastie to dotiahli do uspesneho konca. Este po porode mala problem lebo po tyzdni ako porodila zacala masivne krvacat museli ju cistit. A teraz po 4 mesiacoch od porodu je tehu zase a zatial je vse ok. Takze ja som toho nazoru ze pokial je telo pripravene na tehu tak dovoli v pripade, ze nie tak sa nezadari. Mne moj lekar po kyrete povedal, ze ak otehotniem aj hned nic sa nestane.

korpiklaanka
22. dec 2017

@emasss111 zatial nemam PMS 😯 24 DC. Uz ma vsetko malo boliet

weronika90
22. dec 2017

Pekn deň,chcela by som sa len spýtať ci pepino testy duchuju?

krumpel
22. dec 2017

@weronika90 ani nie. Ale mne na nich tehu ciarka nevybehla hned ale postupne asi za dajakych 10 min

weronika90
22. dec 2017

@krumpel mne hneď ukazalo,len už mi to v duchovi baby potvrdili ze už to ani za ducha vraj nemam považovať ale za ciarku.ale ďakujem za odpoveď lebo už sama neviem co vidím 😊

zuzulkazuzika
22. dec 2017

@krumpel ja som mala silnú infekciu ,porod(potrat) v 23týždni a následný kyret. Preto mám radšej počkať. Na druhej strane mňa tlačí vek.

korpiklaanka
24. dec 2017

Dievcata, cakatelky, prajem vam zo srdca stastne a vesele

korpiklaanka
24. dec 2017
ifpif
31. dec 2017

Ahojte žienky, dúfam ze ste si vianoce poriadne užili, oddýchli a hlavne vypli. Mne sa to trosku podarilo ale keďže cca 4teho januára čakám menzes tak už na to stále myslím. Co je pre mňa čudné že prvý mesiac po kyrete nemám PMS už pomaly od ovulácie. Žiadne bolesti pŕs, ani nič také ako pred tým. Občas len bolesť v podbrušku, ale mávam závrate, a bývame strašne ťažko (ale to pripisujem tejto sviatočnej strave). Dnes som si robila ráno aj test ale samozrejme biely ako sneh, ale keďže sme na chate a iste sa bude večer popíjať tak som to skúsila. Ale keďže dopadol ako dopadol tak si niečo dám, ale keďže mi menzes nemeska tak len tak trošku lebo stále je nádej. Aj keď tomu veľkú nádej nedávam.
Žienky, prajem vám šťastny nový rok, aby ste mali vždy dôvod iba na úsmev 🙂

korpiklaanka
1. jan 2018

@ifpif ja zas zajtra do novej prace. Mala by som sa tesit, ale je mi clivo a do placu. Neviem preco. Mozno preto ze sa mi zasa po prvom dni zastavili kramy. Uz je to na nervy vsetko

ifpif
1. jan 2018

@korpiklaanka držím päste v novej práci. Prídeš na iné myslienky aspoň. No a aj si to už konzultovala s lekárom? Resp nemôže to niečo znamenať? 😉 ja čakám menzes cca 4teho tak som sama zvedavá. Včera som si dopriala po sto rokoch pár pohárikov šampanského, ale zasa som aj stále niečo jedla, tak hádam ak by to vyšlo tak som to nijak neohrozila. Aj keď ako som spomínala vyššie, nemám žiadny PMS, a tak si myslím ze tehotná nie som. To by som asi cítila aspoň boľavé prsia, alebo niečo. Uvidím.

korpiklaanka
1. jan 2018

@ifpif od potratu a cistenia sa mi to stava casto 😤 uz asi triktat som mala taku nadrj ze teraz v to uz vobec neverim.

ifpif
1. jan 2018

@korpiklaanka neboj, nova práca ti pomôže 😉 verím ze tento rok je náš a budeme všetky tehulky do úspešného konca 🙂 a zajtra držím päste aby bol prvý deň v práci príjemný 🙂

korpiklaanka
1. jan 2018

@ifpif dakujem 😘

ifpif
2. jan 2018

@korpiklaanka ahoj, no aký bol prvý deň v práci? Mňa dnes cely deň pobolieva podbrušku, takže ta mrcha asi ozaj dorazí 😠

korpiklaanka
2. jan 2018

@ifpif ahoj. Zvladla som to. No zaciatky su vsade tazke. Prvy mesiac sa budeme len skolit. A caka ma aj 5 dnove skolenie v levoci. Toho sa trosku bojim. Bude mi smutno. Ja som taky ciciak 😄 a mna tiez dnes boli brucho. Ale zatial menzes nedorazil. Zbehla som aj do drogerky, nemali test nastastie 😏 pockam do vikendu. Myslim si ze menzes pride. Nemam pravidelny, ale tento scenar spinenia a potom menstruacie po par dnoch sa mi opakuje furt.

ifpif
2. jan 2018

@korpiklaanka presne rozumiem co myslíš,ja som tiež ako si to nazvala taky ciciak 😂 ja tiež budem čakať do víkendu, aj keď myslím ze príde, ale nádej umiera posledná. Držím nám päste 🙏testy si tiež pôjdem kúpiť najskôr až v piatok.

kvietocekmaly
3. jan 2018

Ahojky zienky 🙂 vidím že zatiaľ nič nové, stále sme snazilky 🙂 mne majú prísť mesiačiky o týždeň, tak som zvedavá 🙂 ak sa nevydarí tak to bude piaty neúspešný mesiac snaženia. Dúfam že tento rok bude pre nás všetky úspešný 🙂 s mm sme začali zdravšie papat aj sa viac hýbať tak uvidíme 🙂

korpiklaanka
3. jan 2018

@kvietocekmaly do vianoc budeme tehu 😏

emasss111
3. jan 2018

Ahojte baby, šťastný nový rok Vám všetkým prajem 🙂 a želám Vám, aby ste si čoskoro každá jedna našla // a tehu dotiahla do úspešného konca 😉 ja vás tu stále jedným očkom sledujem a veeeeeľmi držím palce 🙏

linsss
3. jan 2018

@kvietocekmaly ahooj 🙂 aj tebe prajeem aby boli ciarky co nevidiet. Ja cakam MS 5.1. Taak snad nedojdu 😍

korpiklaanka
3. jan 2018

36 DC. A menzes nikde... pod mikroskopickym pohladom bolo trosku spinenie ale to po tutu mutu 😘 tak na neviem.

kvietocekmaly
3. jan 2018

@linsss ďakujem pekne 🙂 takze skoro narovnako budeme čakať 🙂 snáď tentokrát úspešne 🙂

petulik47
3. jan 2018

@linsss ahooj tak ako? Aj nieco pocitujes? Ja ju dnes (ne)ocakavam. Dufam ze nam nepride 😉

linsss
3. jan 2018

@petulik47 ahojky... no robila som si dva testy a nič...na Silvestra a nový rok som pociťovala silne pichnutie...a dnes mám bolesti čiže asi doraziii :( a ty nejaké zmeny??