Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
Bože ja už Kukam kociky 😂😂😅😅😅
Dakujem za povzbudenie. Ide na mna chripka. Zaludok ako na vode samozrejme 😏 dajme tomu ze z tehotenstva a nie z chripky 🤣 ale mam opar na ustach, u mna proste znak choroby a vnutornej teploty. A este som aj z pondelka nervozna ci je babo v poriadku, ci to zasa nebude ta anembryomola 😟 ale snazim sa pozitivne....
Holky mám otázku 🙂 podľa prvého dňa poslednej ms by som mala byt v 4tt + 4 dni...dnes som urobila clear blue digitálny test kde mi ukázalo 2-3 týždne... tak teraz neviem....čo sú myslite prosím? Ďakujem 🙂
@kvietocekmaly clear blue počíta od oplodnenia, nie od ms, preto ukazuje o 2 týždne menej😊gratulujem k tehotenstvu😉
@lula313 jeeej , ďakujem za odpoved, potešila 🙂
Dievcata
Zajtra idem k doktorovi. Dufam ze sa pridam k tehulkam ak oficialne.
@korpiklaanka držím palčeky ❤️❤️
@linsss dakujem. Bojim sa.
@korpiklaanka neboj bude dobre 🙂 pevne v to verím 🙏🙏 na ktorú si objednaná?
@linsss 17.30 🤣🤣 bojim sa, ci mi zasa nepovie ze je tam len plodovy vak 😢😭 navyse. Vzdy po velkej potrebe trochy zaspinim. Ale inak nic. Proste si to zatial neviem uzit.
@korpiklaanka ich až tak neskoro ? Tak to bude nervov dosť !! Neboj aj keby bol len váčok všetko sa za týždeň môže zmeniť. Hlavne kľúč nestresuj 🙂 drzim palce 💕
@linsss no podla menzesu budem zajtra 6t5d to uz by daco mal vidiet
@korpiklaanka držím palce, istotne všetko dobre dopadne 🙂 ja sa akurát dnes idem objednať na 1. Návštevu, vyjde mi to tak že budem akurát v 8tt, tak snáď už všetko uvidí 🙂 zienky užívate kyselinu listovú? Alebo nejaké iné vitaminky? Ako to inak zatiaľ prežívate? Ja tomu akosi stále nemôžem uveriť, som nadšená, stále si citam ako teraz babo vyzerá, už je to taká malinká rybka 🙂 a jedine čo sa zmenilo, tak mám stále naliate a bolestivé prsia, hlavne bradavky a nemôžem zaspat s dosť často sa budím....zienky snazilky Vám prajem z celého srdca nech máte už čoskoro // ciarocky na teste 🙂
@korpiklaanka myslím na teba 💕
@kvietocekmaly vies ako sa ja citim? Ako keby som mala crevnu chripku 🤗
@kvietocekmaly ja kyselinu uzivam. Lekar mi predpisal aj duphaston. V piatok mi povedal, ze uz ho uzivat nemam, gulocka ma uz 2cm a mam uz aj foto kde pekne vidno hlavicku a telicko.
@kvietocekmaly inak ja som uzivala femibion. Ako som ho vysadila tak som otehotnela... ja som z neho hrozne pribrala a to uz tak mam nadvahu ...pijem smoothie aby bolo dost vitaminov. A uvidim co mi dnes lekar povie
@korpiklaanka čakáám na infoo 🙂 nedočkava soom ♥
Dievcata. Maly HAJDÚŠIK ma 2 mm a uz aj naznaky srdiecka. Vsetko v poriadku. 🤗🤗🤗🤗
@korpiklaanka teším sa veľmi s tebou 🤗
@korpiklaanka No vidiiis gratulujeme a v ktorom si tt ?
@linsss vraj 6. Takze asi tyzden pozadu podla ms. Ale ja ms nemavam pravidelnu. A krpec to mozno aj dobehne. Tak sa tesim. A dostala som duphaston
@korpiklaanka gratulujeeeeem paraaaada 🙂 užívaj tehulkovanie 🙂
Zienky ja som si včera kúpila kyselinu listovú, lekárnická sa smiala že už som dnes piata, že asi pomohli tie Vianoce 🙂 a dnes som urobila další testik a palička silnie a silnie, už je takmer ako kontrolná 🙂 večer neviem zaspat a ráno sa neviem zobudiť 😂😂😂 už sa neviem dočkať prvej návštevy u doktora, len ešte musím počkať 2,5 týždňa ....joooj nech to rýchlo ubehne a Môžeme to oznámiť nasim rodičom 🙂 teším sa na reakcie 🙂 u vás boli aké?
@kvietocekmaly nasi sa velmi tesia. Tusili to, ze sa to podari hned ako nastupim do prace 🤣 a svokra? Ze kde budeme krstit a kto budu krstni? Wtf??? Co ju do toho
Dievcata. Duphaston je len na predpis? Mne predpisal jedno balenie, cize na 10 dni, ale k doktorovi idem az 5.februara.
@korpiklaanka je na predpis. Keby som vedela kurnik mohla som ti poslat postou. Dva cele balenia som dnes odniesla do lekarne
@korpiklaanka reakcia mojej svokry bola: noo len aby to nedopadlo ako minule (potrat). Takze kto budu krstny je este ta lepsia verzia.
@krumpel moja svojkra je unikát. 🙂 na svadbe poza moj chrbát zmenila ženíchovej strane menu 😀
@korpiklaanka 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 s chuti som sa zasmiala.

A kolegyna mala take tehu, ze keby jej brusko nerastlo ani nevie, ze je tehu.