icon

Snažilky od júla 2017 do Vianoc

amerys
4. júl 2017

Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂

korpiklaanka
17. jan 2018

@krumpel aj ja... tak som si vychutnala tu veceru. Hlavne ked manzel jedol nieco ine 🤣

krumpel
17. jan 2018

@korpiklaanka tieto svokry to su raritne stvorenia.

korpiklaanka
17. jan 2018

@krumpel aspon sa nenudime.

krumpel
17. jan 2018

@korpiklaanka veru nie. A ako ti je. Nemas nevolnosti?

korpiklaanka
17. jan 2018

@krumpel zatial negrckam. Ale je mi zle nonstop 24 hodin denne. Proste ako keby som mala crevnu chripku 🤣

krumpel
17. jan 2018

@korpiklaanka stav po opici 😀😀😀😀

kvietocekmaly
22. jan 2018

Snazilky, tehulky 🙂 ako sa máte ? 🙂

korpiklaanka
22. jan 2018

@kvietocekmaly Ja ako tehuľka sa mám dobre, nemôžem sa v tomto stave sťažovať. Nonstop 24 hodín mi je zle, ku večeru zvraciam. Ale čo by sme pre tie fazuľky neurobili, že?

linsss
22. jan 2018

ahoj bola dom dnes lebo som cez víkend mala taký divný vytok. Som v 5 týždni a na UTZ bolo zatiaľ vidno len gestacny vak (dosť veľký ) a v ňom nejakú malú bodku. Takze má objednala zas o 3 týždne 🙂
@kvietocekmaly a ty ?

kvietocekmaly
22. jan 2018

@linsss ja som 6 tt a na prvú kontrolu idem o týždeň to budem 7tt +4 dni tak snáď bude všetko v poriadku a budeme sa tešiť 🙂 držím palce aby bolo vse Oki 🙂

@korpiklaanka cely deň zle? Joooj, mne zatiaľ nič nie je 🙂 iba veľmi citlivé prsia a naliate 🙂

linsss
22. jan 2018

@kvietocekmaly aj ja som si myslela , že podla MS som 6 +2 tt :D ale ovulka bola neskor :D

ifpif
22. jan 2018

Ahojte dievčatá, tak my zatiaľ nič. A mam pocit ze ani tento mesiac z toho nič nebude. Už mi z toho šibe. Ale povedala som si ze prestávam tlačiť na pílu, a rezignujem. Hádam sa raz podarí. Vám držím päste aby ste si tehotenstvo uživali plnými dúškami.

korpiklaanka
23. jan 2018

Dievcata myslite na mna. Spadla som. Som dolamana. Noha vyskocene jablcko a laket zlomeny. Zajtra ma idu operovat. Musela som ist na rtg v olovenej veste. Krpec to vsetko krasne zvladol a verim ze bude bojovat. Ja bolest vydrzim aj ked je ukrutna.

ifpif
23. jan 2018

@korpiklaanka och, to mi je luto. verim ze vsetko dobre dopadne. drz sa!!! prajem vela síl !!!!

katka1st
23. jan 2018

@korpiklaanka ajaaaaj, hroza pomysliet😮držím silno prsty, nech všetko zvládnete 🙏🏻

krumpel
23. jan 2018

@korpiklaanka drz sa. Budem na teba mysliet kazdy den. Vidis konecne to prislo a takato komplikacia. Ale podstatne je, ze mrnus je v poriadku. Drzte sa.

kvietocekmaly
24. jan 2018

@ifpif určite to príde čo chvíľa 🙂 nám sa podarilo, keď som na to menej myslela...ale keď som si šla robiť test, tušila som že to vyšlo 🙂 držím palce 🙂

@linsss noooo som zvedavá na prvú kontrolu, možno aj ja budem mat menej tt. 🙂

@korpiklaanka drž sa!!! 🙂

emasss111
24. jan 2018

@korpiklaanka ach jaaaaj, drž sa aj s drobčekom !!! určite to obaja zvládnete 🙏

korpiklaanka
25. jan 2018

Dnes ma pustaju domov. Hrozne bolesti. Neviem ako zajdem na wc 😢

kvietocekmaly
25. jan 2018

Mne sa 2x vyvrtlo koleno, bolesť strašná, vodu mi vyberali veľakrát z kolena a doteraz má boli a musím si dávať pozor...tak viem zhruba čo za bolesti máš....prajem veľa síl 🙂

korpiklaanka
25. jan 2018

@kvietocekmaly keby len to . Aj ruka ma boli. Mam tam srouby

ifpif
25. jan 2018

@korpiklaanka drž sa!!! Za chvíľu bude lepšie. Aj keď si ani neviem predstaviť tu bolesť.

korpiklaanka
26. jan 2018

@ifpif chvalabohu. Pan bozko ma setri od bolesti. Je to fajn

veron_11
26. jan 2018

Baby vidite to tam?

krumpel
26. jan 2018

@veron_11 aaaaano je tam duuuusik

veron_11
Autor odpoveď zmazal
krumpel
26. jan 2018

@veron_11 urcite aj moj test vyzeral presne takto a uz som v 11 tt. Tesim sa s tebou

kvietocekmaly
26. jan 2018

@veron_11 je taaaaam 🙂 moc gratulujem 🙂 isto sa riadne tesis 🙂

veron_11
26. jan 2018

@kvietocekmaly @krumpel ďakujem kočky, dám vedieť keď si urobím clearblue, ešte sa nechcem velmi tešiť

korpiklaanka
28. jan 2018

3 dni som bola u nasich. Dnes uz konecne doma. Nemam vytah, az dnes som sa po riti vyplazila na 1 poschodie