Snažilky od júla 2017 do Vianoc
Ahojte, túto skupinku som vytvorila pre všetky letné snažilky medzi ktoré patrím aj ja (bola som 2x tehu, ktoré vyšli na prvý krát ale neskončili dobre), tak verím, že sa nám to každej z nás čo najskôr podarí. My sme sa rozhodli začať tento mesiac keďže som konečne po troch mesiacoch od kyretu mala aj normálnu MS. Tento týždeň čakám ďalšiu a potom ideme na to. 🙂
@kvietocekmaly a naposledy si si kedy robila testík???
hlavu hore....nádej umiera posledná 😉
@korpiklaanka
@neboj nic,zaklad je ten ze si uz otehotnela,to znamena ze si plodna a tvoje telo vie otehotniet.prve tehu bola len nahoda,ako u mna, ak to bola an embryos mola,tak to sa moze stat kazdej.Ja som sla aj na genetiku z vlst iniciativy a vsetko som mala o.k.Drzim ti palce a verim,ze coskoro uz budes v tom😌
@emasss111
Posledný testik cez víkend...bol negatívny :( uvidíme zajtra 🙂
Ahojte, aj ja by som sa k vám rada pridala. v auguste som bohužiaľ musela podstúpiť kyretáž v 10tt :( , ale už som po prvom menzese a v novembri sa môžeme začať znova snažiť tak tajne verím že by sme to do tých vianoc mohli ešte stihnúť 🙂
@ifpif drzim palceky
@korpiklaanka Ďakujem 🙂 verím že sa nám to všetkým čo po tom túžime splní 🙂
@amerys tak nejaky dusik tam je. Skus rano ci bude tmavsi
@korpiklaanka na živo to vidno pekne nedalo sa mi to odfotiť a hlavne ten dusík sa mi ukázal hneď ;)
@amerys t9 je super. To uz si druha. O chvilu skupinu premenujeme na letne babatka 2018 🤣 ja mam zajtra 28 den cyklu... tak budem trpnut ze co. Esteze nemam doma ziadny test
@korpiklaanka veď skús uz zajtra test ja by som nevydržala :D len dúfam zr mi toto tehu uz konečne vynde 😏
@amerys povedala som si ze cez vikend vyskusam ...
@korpiklaanka ja som skúsila ešte iný typ testu keďže ich mam strašne veľa 🙂
@amerys akože poviem ti tak. Keďže som slepá ako patrón a čiaročku vidím, tak tam určite nie je žiadny duch ale čiarka 🙂
@korpiklaanka
@ifpif Ďakujem baby ráno skúsim ďalší ;) inak aj ja som slepá na duchov :D
Jeee tu sa to rozbieha... Ja budem testovať piatok to budem 10 dpo a nejaké tri dni do MS.
@lenkaaninka ja asi v sobotu.
@korpiklaanka a to budeš koľko dpo
Ahojte, mám 11 dní od ovu a test negatívny 😢 počkám kým mi budú meškať mám 2 dni pred MS ..dufam ze neprídu 🙏
@katarinazavo až máš nižšie hcg.. A ak máš ovu test pozitívny v nedeľu tak ovu príde pondelok a 1 dpo máš v utorok.. To len tak pre info 😉 mne pri prvej dcérke ukázalo pozitívny až týždeň a pol po meskani. Aj tak sa stáva. Držím palce
Vďaka 🙂 ovu som mala 15 ..zle som počítala to robí asi to ráno 😂
@lenkaaninka to budem presne dva týždne po ovulácii a už mi bude meškať podľa 28 dňového cyklu 3 deň. Dnes mám presne 28 DC 🙂 Tak napäto očakávam.
Kočky takže ak som správne pochopila konverzáciu 🙂 za predpokladu že som mala pozitívny test v sobotu, v nedelu ovula tak dnes som 3DPO?
@korpiklaanka joj už by som skúšala ale čím neskôr tým lepšie 😉
@sonya6 niekde na rozhraní soboty nedele si mala najvyššie hodnoty a ovulácia príde 12 až 24 hod to nikto presne nevie. Ovuláciu si podľa mňa mala pondelok možno z nedele na pondelok. Ale počítaj si pondelok ovulácia utorok 1 dpo aspoň ja by som tak urobila

@emasss111 bodaj by som patrila medzi ne 🙂 ale dako už mám pochybnosti 🙏