Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@zdeneli ale samozrejme že všetci, všetky moje kamaratky okrem mna, z mužovej strany uz len my a este jeden par (myslim kamaratov) z rodiny už tiež skoro všetci.... Všetci s kt. sme sa radi stretavali, ale teraz su tie stretka uz take ine.. Ja to uplne chapem, bábo všetko zmení.... Ked ja už mám aj v sebe taku haluz že by som sa strasne uz chcela o niekoho starat, proste uz nastal ten cas, len to babo nikde 😖
@puffu uuf dobra palka, ale asi nie si prihlasena na zdravotke tak to asi preto ze? 🙂 tak skus sa poinformovat ked budes tu lebo myslim ze ak chces aby ti bol vyplateny prispevok pri narodeni dietata tak tam su povinne kontroly od 4. mesiaca tak ci sa neda nejak dohodnut s tvojim lekarom 🙂 lebo 800e aj nieco je slusny peniaz 🙂 tak nech sa ti to podari nejak vyspekulovat aby bolo dobre 🙂 a veru skype je zazrak, my sme s muzom fungovali 4 roky na dialku a nebyt skypu nie sme dnes manzelia 😀
@puffu Aj ja som zo zaciatku plakala pre hoc co a casto bez priciny.No a dnes som dostala na hematologii injekcie faxiparin a musim ich brat az do konca tehotenstva a este aj mesiac po porode ☹
Nadsena som tym nebola,lebo uz viem ake to je,lebo som ich pichala dva roky do zadu,ale teraz to bude nadlho tak neviem ako to zvladnem,ale co uz musim to dako vydrzat.
Baby my sa teraz snažíme druhý mesiac.. dnes som 10DC tak som zvedavá.. ovulku som myslím ešte nemala, lebo vaječníky ešte nebolia.. ale tak snažíme sa aj tak pre istotu a snáď si ku koncu mesiaca nájdem už tie vytúžené // 🙂
@malalienka85 neboj, urcite sa nam to coskoro podari, ja verim tomu 🙂
@zdeneli ja nepochybujem ze to bude už tento mesiac! :D
@mia005 hlavu hore, ideme ďalej!!!
baby držím vám palce...neprajem ani jedenj snažit sa niekolko rokov..roky plne zufalstva plaču beznadeje...aj ja som tu začínala a verila osm každý mesiac že otehotniem prirodzene..bohužial nestalo sa za roky snaženia merania brania inofolicu manžel vitaminov...tak držím palce!
@ninna86 šak my sme stará známa dvojka v tejto diskusii 😀 ty si dnes 2DC? vidíš, stále nám to vychádza takmer rovnako a október je náš 😀
@malalienka85 jj, šup do ďalšieho kola 🙂
@maminka1986 zelám krásne tehotenstvo, ktoré si si svojou vytrvalostou zasluzila. nech sa vam dobre vsetko vydari. velmi obdivujem ako si sa neprestala snazit. gratulujem 🙂
U mna je teraz 16DC a 4DPO, snazili sme sa celkom dobre 🙂 , tak uz len v klude vydrzat do testovania. Ale posledne 3 dni som bola dost chora, aj s horuckami, tak pochopim, ked z toho nic nebude ☹ .
@mia005 ja som dnes 12 DC, brutalne som namotana na to že tento mesiac to vyjde :D
@malalienka85 och to by som aj ja brala byť už aspoň 12DC 😀 Tak držím palce, aby to vyšlo 🙂
@mia005 ano to ti verím 🙂 neboj čas tak rýchlo letí za chvilu si aj ty 12 DC aj ja moc držím palce, a ako dlho sa snažíte?
Baby, ja dnes 20 dc - je na tom niektora podobne? tento mesiac nejak rychlo u mna ide 🙂
@ninna86 joj no o tom mi niečo hovor.. keby sme už boli s maximálne tehotenskými pocitmi už aspoň 25DC čoo.. bazálku budeš merať? písala si, že žiadne sledovačky.. ehm...
@malalienka85 s novým priateľom (dúfam, že už aj posledným 🙄 ) sa snažíme ešte krátko. cca 3mesiace. No s bývalým mám za sebou takmer 3r snaženia, 2potraty a jedno biochemické..
@mia005 no mas to teda pestre, o to viac držím palce, už to musí vyjst!!
a dakujem za srdiečko, asi tebe?
ahojte baby, ako sa mate? vidim, ze tento mesiac je ovela uspesnejsi.. gratulujem @puffu.. konecne trocha pozitivnych sprav.. 😵 😵
@lucia1002 u teba co noveho? ja som bola v stredu u doktora.. zaver:1.ja ok (hormonalny profil super), 2.partner ok (ze uz dlho nevidel tak dobry material) 😎 , 3.nevytvaram ziadne protilatky 4. vsetko funguje ako ma, folik opat 21mm.. vcera som tam bola opat, pichol mi pregnyl. tak moc duuuuufame... 😵 😵
@mia005, @ninna86, @tomasko27, @mojsap @fergiea @mojebabatko19 vy baby ako sa Vam dari.. take frmoly mam,ze sem nestiham chodit a citat Vas, ale moc na Vas myslim..
@juliett99 ahoj draha.. nejake news? 😀 😀
@malalienka85 Vďaka 🙂 Nie nie, ja som neposielala srdiečko. Ale aj ja som dostala. Priznajte sa, kto to bol 🙂 Ďakujem, potešilo
@gabika20 my uz tiez mame jednu dceru.. a snazime sa asi od maja... a zatial nic.. dnes som 12DC a dala som sa uz aj na inofolic, tak uvidime ci sa nieco podari.. povedli sme si s manzelom ze to este budeme skusat do konca roka a ked sa nepodari, tak si dame na chvilu pauzu.. uvidime ako to dopadne..
@malalienka85 ja som ti poslala 🙂

@mojsap od poobedia sa mi z nicoho nic chcelo plakat.. uplne bez priciny a 3krat ..a unavena som cely den.. v podstate uz 3 dni mam poobedneho slofika na polhodinku.. aj teraz by som najradsej spala kebyze nemusim byt v praci.. ale lezim na sedacke len zaspat nemozem 😀