icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

fergiea
30. sep 2015

@puffu tak ten test je krasny. Strasme sa tesim 🙂 a je jedno.co to bude hlavnr nech je zdrave a nech vam robi radost 🙂 a co citam ze si nemohla pribrat, ja mam to iste... tak uvidime ci vdaka zelezu a vitaminom sa mi tiez aj vaha teosku upravi. Mozem jest co chcem a nic :-/

malalienka85
30. sep 2015

@zdeneli ja potrebujem toho mat co najviac aby som na toto myslela co najmenej, neviem si predstavit byt doma ja by som sa zblaznila, ono sa to da vsetko pekne stihat ak clovek chce, ja idem teraz do 3. roc. tak pisem aj bakalarku uz tak som si to predstavovala fajnovo ze treti dokoncim s bruskom a potom posledne dva popri materskej to by bola paradicka :D ale vidis nevychadza mi to zatial.... a vy uz mate bejby?

zdeneli
30. sep 2015

@malalienka85 nooo dobry plan, dokoncit vysku na materskej 🙂 a co studujes? ja som minuly rok koncila vysku v nitre, robotu mam v bratislave a v tom case som dochadzala kazdy den z novych zamkov...takze to bolo velmi narocne obdobie a som rada ze to mam za sebou...deti este nemame, s drahym sme spolu necele dva roky, takze az teraz v lete sme do toho " skocili" 🙂

malalienka85
30. sep 2015

@zdeneli ja študujem externe čiže iba soboty, od pondelka do piatku praca, a v sobotu škola takže si to viem v pohode predstavit popri materskej, ja študujem poradenstvo vo verejnej sprave v TT tu aj pracujem... ty už to máš za sebou v dobrom závidím 🙂 my budeme mat teraz v zime 7 výročie vzťahu, tak vieš po takej dobe už aj rodina docela otravuje.... :D

fialka77
30. sep 2015

Ahojte dievcence, som tu nová, aj ked to tu uz par mesiacov citam a citim sa prispevkami velmi podporovana a nie az tak sama 🙂 . Ja uz mam 14 rocnu dcerku, co ma ukludnuje. Mam uz 38 rokov a s novym partnerom sme sa pustili do snazilkovania este len tento mesiac. Tak uvidime co nám zivot prinesie. Som velmi rada pre vsetky snazilky, ktorým sa uz podarilo a vsetkým, nám ostatným zelám vela dovery, ze aj k nám zavítajú deticky 🙂 .

juliett99
30. sep 2015

@fialka77 tak super my dve si mozeme ruky podat.. sme v rovnakom veku s novym partnerom .. len ten moj cvrcek este len bude mat 6 😀

juliett99
30. sep 2015

@puffu jejjj krasna je ta Tvoja ciarocka,, nech pekne bublinka rastie a rastie 😵

zdeneli
30. sep 2015

@malalienka85 jasne, to sa urcite da zvladnut na materskej
...inak moj brat byva v TT aj so zenou - teraz v juni sa im narodil chlapcek 🙂

malalienka85
30. sep 2015

@zdeneli takže aj okolo Vás samé bába? :D

zdeneli
30. sep 2015

@malalienka85 veru same babatka 🙂 sestra rodila minuly rok v oktobri stvrteho chlapca (voooobec uz neplanovali) a bratovej sa podarilo porodit presne o rok od ich svadby...takze nasi maju zatial 5 vnuceniec a vsetko su to chalani...mi hovoria, ze uz len na mne to je, aby mali vnucku ;) vy mate tiez niekoho v okoli?

cejarka
30. sep 2015

@mojsap ahoj, tak ja som objednana k mudr. az na 13.10, t.j. mesiac po ovulke a bude to tusim vtedy 7+1 tt, tak sa uz tesiiiiiim.....dnes treti test, uz riadne silny 🙂

tomasko27
30. sep 2015

dnesne snono 🙂

ninna86
30. sep 2015

@tomasko27 jeeemineeee, kraaasne 🙂

janikm
30. sep 2015

@puffu tak to mate super nacasovane fakt 🙂 a aj drobec bude viac-menej mat rovnako stareho bratranca/sesternicu 🙂 takze v podstate vy sa od noveho roku uz stahujete natrvalo na SR? a testik riadne zosilnel, krasne palice!! 🙂

puffu
30. sep 2015

@mojsap ano, podla mna to aj vsetko rychlo zbehne..inak uz aj mna akosi teraz zacinaju pobolievat krize a uz som dnes 3krat plakala... 😀 sice iba tak ze mi zamokri oci na par sekund ale nie je to ovladatelne 😀

puffu
30. sep 2015

@fergiea ano, je to uplne jedno co to bude, len nech je zdrave a stastne pri nas..ja som kedysi mala hrozny problem s vahou ale odkedy sme v uk tak ani moc nie... 😀 na sr som vsetko vybehala a tu nemam kde kedze pracu mame viacmenej sedavu tak malo spalujem..ale mozem byt rada ze mi vaha stji viac menej na tom istom lebo niekto iny by uz pribral mozno aj 10kg

puffu
30. sep 2015

@juliett99 dakujem krasne... 😉

puffu
30. sep 2015

@tomasko27 jeej, super..🙂uz sa aj ja tesim na tehoto fotky...🙂 inak taka "povera" ze ak babatko rastie nalavej strane tak to bude chlapec tusim... 😀 tak uvidis o par mesiacov ci to sedi 😀 a inak dufam ze ti uz tazkosti zmyzli...

tomasko27
30. sep 2015

@puffu Na 60% to bude baba 🙂.Lekarka hovorila ze celkom fajn vidno ze co to bude.

puffu
30. sep 2015

@janikm este nie, koncom roka oznamime zamestnavatelovi a natrvalo domov pojdeme asi az v aprili ak by vsetko islo v pohode..rada by som mala matersku z uk kedze uz teraz mam odrobenych v uk viac ako 7rokov tak to chceme aspon v tomto vyuzit a tu na matersku mozm ist od 30tt ale rada by som potiahla mozno aj viac..ideme autom do uk niekedy dalsi rok, rodinu mame po celej europe zabyvanu tak nebude problem s prespavanim... 🙂 ale uvidime ako sa budem citit...

puffu
30. sep 2015

@tomasko27 waaw tak skoro? v kolkatom tt si?

tomasko27
30. sep 2015

@puffu Budeme 13tt.Na tej fotke ako je to CRL je zadocek a mala nozky prekrizene (uz oslovujem v dievcenskom rode)a dr ukazovala ze je to tam rovne a tak vyzera dievca.Ak bude vsetko ok tak idem v 20tt na sono a uz bude vidiet super,ak sa ukaze 🙂 .Sa hmirila ale asi vedela ze co dr robi je dolezite tak ked bolo treba tak bola ticho 🙂 .

fergiea
30. sep 2015

@puffu cize si pribrala vdaka sedavej praci? Ja mam tiez sedavu,no pribrat sa neda okrem toho dost lietam a nahanam sa 🙂 tak strasne by som rada pribrala....to ani mozne nie je 😀

puffu
30. sep 2015

@tomasko27 sranda..🙂 musi. to byt super vidiet a pocut.. aj som zvazovala ci si nezaplatim sukromnu prehliadku ked budem na sr ale tak po navrate spat do uk by mi za 2-3t mohli robit prve vysetrenia tak si uz pockam a nebudem nedockava.. verim ze je vsetko ako ma byt a ze bude vsetko v poriadku ..

puffu
30. sep 2015

@fergiea ale ze uplne sedacej. kedze sme opatrovatelia 7 dni v tyzdni tak nemam vela volneho casu a kedze s tou babkou aj zijeme tak robim vsetky domace aktivity pocas pracovnej doby( varit, zehlit, upratovat) a inak sa povalujem na sedacke

janikm
30. sep 2015

@puffu materska z UK by bola super lebo tu na slovensku je to fakt bieda pokial nemas neviem aku vysoku mzdu a aj tak potom po pol roku padnes na 200e mesacne :-/ a inak to ze mate vsade rodinu je super co sa tyka vyletov a dovoleniek len asi malo sa vsetci spolu vidite nie? 🙂

tomasko27
30. sep 2015

@puffu Dnes som platila 35eur za sono ale stalo to teda zato.Za tie peniaze to stalo.To je sukromna ambulancia.V tom 20tt by som mohla ist na klasicke sono statne ale sme sa z manzelom rozpravali dnes ze pojdeme tam kde aj dnes.Bol aj manzel dnes tak sa mu to lubilo.Srdiecko bilo 175 uderov a dala to tak hlasno tak to bolo super pocut

mojsap
30. sep 2015

@puffu mne je ľúto nad každou blbosťou :D až mi je to niekedy smiešne, ty plačeš kvôli čomu? 🙂

mojsap
30. sep 2015

@cejarka jeeej, tak pár dní po mne, potom mi isto napíš 🙂 mne tak rýchlo letia dni, že to bude zachvíľu tu

puffu
30. sep 2015

@janikm v uk je materska tiez vyplacana 6 mesiacov tusim ale bolo by to super tak uvidime, kedze ostat uz chceme na sr tak neviem ako to bude s porodom a kontrolami atd kedze som teraz bola na preventivke u gynekologa a platila som 90€ tak ma skoro vystrelo 😀 ale tak hadam sa nam to podari nejako skombinovat a ak nie tak mi ostava iba rodicak..
a ano, vidime sa strasne malo vsetci ale tak este ze existuje viber, skype atd..🙂