icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

fergiea
4. okt 2015

@ninna86 to uz tak uslo? Sice aj ja som 11 dc a ani neviem ako 😀 ja idem varit, som rada, ze telka sa nezapne, lebo u nas sa posledne dni pozrra iba "fishing and hunting" pre rybarov a polocnikov a uz mi to lezie na mozog 😀 vcera smw boli gratulovat brat s ocinom maju dnes meniny tak sme trosku vypadli

fergiea
4. okt 2015

@mia005 to ti verim 🙂 ani mne by sa nechcelo 🙂 ja som v septembri chodila do roboty s takou nrchutou, snazila som sa na to nemysliet, no nedalo sa :-/ uz ked vies, ze tam koncis a stale maju na teba nezmyselne naroky tak mi z toho sibalo a teraz mi sibe ze som doma 😀

ninna86
4. okt 2015

@mia005 ja som si ho len z vnutra, tak asi dnes skocim este z vonka, ale to do umyvarky 😀

ninna86
4. okt 2015

@fergiea anoa, ano ten program poznam 😀 ked pridem k nasim, tak ho tato sem tam tiez pozera 😀

lucia1002
4. okt 2015

@puffu tak drzim palceky, aby ste let zvladli..😉 nebyva ti zle? Lebo mne nejako od 6tt zacalo byt zle..tak snad tebe nebude a let bude v pohode...😉

lucia1002
4. okt 2015

@fergiea ahooj...ja sa mam dobre..teda vramci moznosti 😀 nevolno mi byva veru stale..nic sa nezmenilo 😉 verim ze to uz coskoro skonci 😀 citala som ze sa ti crta nova robota? Tak drzim palceky nech to vyjde 😉

lucia1002
4. okt 2015

@mia005 presne ttak treba tomu verit..a kedze je stvrty tak bude uspesny 😉 drzim palceky 😉

mima177
4. okt 2015

@zdeneli Ja som vcera uz testovala zo zvedavosti...mam doma testy z ebay, tak ma to casto pokusa. Ale test bol negativny a ani sa necitim byt tehu. V poslednom case pred MS niekolko dni spinim...tak cakam, ze v utorok zacnem spinit..a bude to jasne..nebudem musiet ani testovat. Uz sa nezameriavam tak na to..ked pride, tak pride..aspon najblizsi polrok neriesim. Tento mesiac uz ani neviem kedy presne bola ovu..len cca podla vytoku. Ty sa chystas testovat?

lucia1002
4. okt 2015

@fergiea inac vikendujem prakticky az od dnes..piatok som mmala nocnu takze vcera taky o nicom den..skoro vely som ho prespala a potom som bola aj tak bez nalady...nastastie mam aj zajtra volno 😉
Neviem ci sem tam mrknes aj do tohto fora ale pozri si prispevok od veronikyx...ta pise ze tiez mava casto kanaliky..aj foto pridala...nejde mi pridat link na mobile..ale je to forum duch na teste a strana 542 😉

janikm
4. okt 2015

@fergiea my sme boli vcera na takej meeega dlhej prechadzke tak mam otlacene nohy z tenisiek 😀 aj chlpac sa uz ledva doplazil domov a zvysok dna spal 😀 dnes uz mame pod mrakom tak ho muz teraz vzal zahadzat lopticku ked uz je ten svetovy den zvierat dnes 😀

fergiea
4. okt 2015

@ninna86 mas tatu polovnika ci rybara? 😀

fergiea
4. okt 2015

@lucia1002 skusim pozriet dakujem 🙂 ja uz som zasa tyzden doma a ani sa mi to nezda. A ano neico sa rysuje ale uvidime, ci to vide. Dakujem pekne. Inak ovu sa blizi, a zasa na spravnej lavej strane 😀 tak som zvedava. Ale okrem BT nic nebudem merat. Ani tehu testy tento cyklus nevytiahnem radsej 😀

fergiea
4. okt 2015

@janikm jeeej a co to mate za chlpaca? Ja som dnes este na nasich nemala cas...uz pomalicky dovaram tak pojdem za nimi von. Aj u nas uz je pod mrakom...ale nenormalne sa tesim na zimu. Asi mi preskakuje, ale tesim sa 😀

janikm
4. okt 2015

@fergiea ja sa tiez tesim na zimu ale to ja stale, ked je zima tesim sa na leto a ked je leto tak na zimu 😀 mame takmer rocneho yorkshirika 🙂

fergiea
4. okt 2015

@janikm jeeeej aj my 🙂 nasa bude mat teraz 7.10. 1 rok 🙂 presne vzdy chcemr to co nie je. No aj sa strasne tesim aj na Vianoce prve v nasom dome 💜

janikm
4. okt 2015

@fergiea jeej nas 23.10. 🙂 a 25.10 pred rokom sme mali svadbu tak to mame pokope vsetko 🙂 a Vianoce verim ze si uzijete, my sme mali tie prve v byte pred rokom a boli krasne.. uplne ina je ta atmosfera ked si sami prichystate stromcek, vianocne dobrotky a len tak pri blikajucich svetielkach pozerate napr. Perinbabu (moja srdcovka 😀 ) 🙂 🙂

fergiea
4. okt 2015

@janikm uz sme mali spolu taketo Vianoce ale v byte co ame mali v prenajme....preto sa straaasne tesim uz na tieto v domceku. Predsa len uz je to nase a aj prostredie vonku atd 🙂 jej tak to mate pekne naraz vsetko. My 19.10. Akueat tak mozme oslavovat 2a polroka co sme spolu 😂😂😂😂 haha

janikm
4. okt 2015

@fergiea to vam v dobrom zavidim, nam sa dufam ze tiez raz podari slavit vianoce v domceku ale na to si este par rokov urcite pockame 🙂 jej to mate tiez oktober taky zalubeny, u nas je oktober nas stastny mesiac okrem vyrocia svadby mame 13.10 vyrocie co sme spolu a tento rok to uz bude 8 rokov co sa navzajom zerieme 😀 este aj muz bude mat meniny no to bude financne nakladny mesiac 😀

fergiea
4. okt 2015

@janikm jasne ze sa podari 🙂 mne sa pred rokom tiez ani nesnivalo, ze o takomto case by sme mali uz dom...prislo to z nicoho nic, dobra ponuka za dobru cenu, splnalo to priatelove poziadavky tak nevahal. Neda sa to s bytom porovnat, aj ked aj na tie casy spominam velmi rada 🙂 nemyslim to nejak tak, ze sa chcem chvastat, ale je to uplne ine. A ten oktober no fuu mate toho dost my mame ostatne vsetko pocas roka 😀 ako dlho ste uz spolu kam sa tu na vas hrabem 🙂

puffu
4. okt 2015

@lucia1002 zatial som v 6tt a citim sa v pohode, sice uz od vcera mam taku zelezitu chut v ustach ale inak v pohode som 🙂 nejde nam poriadne net uz 3dni tak vas tu ani nemozem sledovat a som objednana k obvodnemu dalsi pondelok tak uvidim co sa tam bude diat.

janikm
4. okt 2015

@fergiea nie vobec to neberiem ze sa chvastas 😉 ono to tak malo asi byt ze vam to osud tak prichystal, mozno aj keby ste dlho-dlho rozmyslali nad domcekom tak by vam ziadny nevyhovoval 🙂 no my na domcurik nemame tolko peniazkov nasetrenych a nechceme sa zatazovat s hypo kedze ja nemam pracu na plny uväzok, robim iba na dohodu par hodin v tyzdni a kupovat by sme asi nekupovali skor by sme postavili a na to sa necitime este 😀 takze zatial byt ale vyhovuje nam, je dostatocne velky v centre zaroven v kludnej lokalite 🙂 aj ked nie je nas ale mojich rodicov no najom neplatime len energie takze to mame ako keby bol nas 🙂 ale inak nasi maju obrovitansky 3 posch. dom takze viem porovnat co to je byvanie v byte a byvanie v dome a uprimne, ked som sa odstahovala to sme s muzom, vtedy este frajerom zili v jednej izbicke 3i. bytu s dalsimi 3 ludmi a to som mala klaustrofobicke stavy 😀 velmi tazko sa zvykalo 😀 no sme dlho spolu uz veru, ale vyse 4 rokov to bolo na dialku, hehe aj vam to zbehne uvidis ja tiez nechapem ako to leti.. fakt uz len to male placuce babo nam chyba, alebo aj nemusi byt placuce 😀

zdeneli
4. okt 2015

@mima17 ja by som chcela vydrzat do stredy, skor to asi nema vyznam 🙂 aj ja zvyknem pred ms spinit, dokonca minuly mesiac som az 5 dni spinila, tak uvidime co tento mesiac, ale som pozitivne naladena a docela aj kludna :D...a ja tiez neviem kedy bola presne ovu, nemeriam bt ani netestujem ovu - zatial to az tak neriesim, snazime sa od jula...vy kolko sa snazite?

zdeneli
4. okt 2015

@malalienka85 ahoj, ako vikend? bola uz ovu? 🙂

malalienka85
4. okt 2015

@zdeneli ahojky 😉 vikend fajn škoda ze uz konci tak sa mi nebude chcieť zas vstávať! 😿 dnes ráno na ovulacnom teste 2 čiarky ako hrom 😉 tak sme to hneď využili 😂❤️😂 takze predsa len sa mi ta ovu posunula až o 2 dni dnes som 15 DC, a ty ako vikend pochvál sa.

ninna86
4. okt 2015

@fergiea tata by chcel byt vsetkym kebyze moze 😀 hlavne je strasny haluzak aj s mamkou 😀 inak neni nic take 😀

fergiea
4. okt 2015

@janikm tiez to tak citim, ze uz nam chyba iba to malinke babatko. Ja tym, ze som robila v banke som si kupila byt a ten mam v prenajme. A s drahym sme dlhsie pozerali domy, ale nebolo nic vyhovujuce. My sme vlastne ziadnu predstavu nemali, len sa nam naskytol tento domcek, cely prerobeny s velkym pozemkom, dorobili sme par drobnosti a je. A na co vymyslat, ked bytik mate a este tak super, ze platite len energie. Dnes tie hypoteky, no otras, ale niekedy sa inak neda. Ja si neviem predstavit v nasej situacii napriklad stavat dom. Priatel uz aj tak nema skoro na nic cas, fuuu to by bolo asi hrozne.... ale vsetko je tak ako ma byt 🙂 a na dom som si veru zvykla velmi rychlo, ale najskor som sa bala, co to bude roboty okolo domu. A hlavne upratovania vnutri. Lrbo ja som chora na poriadok aj 3krat do tyzdna vysavam ale to kvoli Nellynke ze ju mame vnutri (psa) no a upratovat velky dom a upratovat dvojizbovy byt,to ti je sakra rozdiel 😀 ale uz som si aj na to zvykla

fergiea
4. okt 2015

@ninna86 jaaj taaak, lebo ved ja mam doma polovnika, no niekedy to je strasneeeee...hlavne teraz je to s nim na nevydrzanie, lebo nikde nepoluje a dostat sa do nejakeho polovnickeho spolku je tazke a stale som nezistila ako mu to nejak ulahcit a skusit vybavir 😀 no asi nijak :-/

janikm
4. okt 2015

@fergiea och vzdy som chcela robit v banke 😀 ved prave ze tie hypoteky su velke susto tak uvidime, dnes uz malo kto ich nema na krku 🙂 a aj keby sme ostali v bytiku tak by sme ho chceli odkupit.. ci uz cez hypo alebo splacat rodicom po ciastkach 🙂 a ako pises strasne vela casu to zabera a to by sme asi vobec neboli spolu a uz vobec by sa muz nestihol venovat pripadnemu babätku 😖 Hehe co sa tyka upratovania tak ja som spohodlnela lebo doma u rodicov to trvalo vecnost a k tomu vsade koberce tak vysavanie aj hodinu trvalo 😀 teraz uz maju podlahy nastastie... A aj pestujete nieco v zahradke? 🙂

fergiea
4. okt 2015

@janikm nie nie nepestujeme nic. Nasi maju zahradku a od nich mame tolko ovocia a zeleniny, ze uz aj tu mame problem spotrebovat a nie este co by sa nam urodilo :-d to si naozaj neviem predstavit 😀 my skor chceme chovat aspon sliepky. A moj priatel tiez nema uz aj tak na vela veci cas .. chodi do prace a popritom chovame par psikov da to zabrat venovat sa im a starat sa o ne. No a robit v banke? Ja som po tom nikdy v zivote netuzila celu sttednu som tvrdila ze ta skola mi je na nic a ze nikdy z nej nic nepouzijem (obchodna akademia) vysoku nrmam lebo ja a skola no nikdy maa to nebavilo. Nie ze by som bola sprosta, to urcite nie 😀 ale vybrala som si zlu skolu. No a nikdy som nechcela robit v banke. A vidis. Robila som v banke. Vydrzala som az dva roky 😀 viac nby som asi nedala. Dnes vsade tlacia na plany predaje a nezmyselne vyumelkovane frazy pre klientov...uz som toho mala plne zuby...

veronika1603
4. okt 2015

@zuzik1927 no ako mrcha sa rozbehla?mne este ne uplne ale kazdopadne je tu.co uz..ideme dalej..snad to do vianoc dame.vsetky co sme tu a po tom tuzime...