Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@zdeneli ani nehovor, ja sa na to tiez strasne tesim ked si s babom vytvorime nejaky rezim to bude super, no len najprv treba to bábo :D nie som šibnuta že si to takto predstavujem? 😖
@janikm to ti verim....a s tym pravom, nerozumiem sa do toho, ale musi to byt tazke najst si pracu. Asi najsjor musis robit nejaku prax dlhsie ze? Je to tazke najhorsie je pracovat s ludmi 😀 to.by mne az tak nevadilo, ako to, ze vsade tlacia na predaje. Predtym som robila vyse 2rokov v o2 a to iste. Asi je to dnes vsade. Ked idem len do obchodu s oblecenim hned pri pokladni ti nukaju co maju v akcii... hrozna doba 😀
@malalienka85 podla mna si to predstavuje kazda z nas 🙂 treba verit v silu myslienok 🙂
Caute kocky tak uz sme aj naspat v robote.
Takze cytologia stupen druhy ,, dalsi odber v januari ak budu horsie vysledky ako terz caka ma operacia ,, zoberu poskodene tkanivo. Liecba nato nieje takze vsetko bude zalezat na mojej imunity a ako to telo bude brat.
Hormony mam niektore nizke ine zas vyssie takze nasadil naspat clostik na 3 den 2X1 tabletku a potom na 13Dc dalsia folikumetria.
Tento mesiac asi anovulacny lebo na pavej strane drobne male foliky a na lavej ma iba 10 co je polovicka.. takze tento mesaic to urcite nevyjde ale ideme dalej ,. verim ze nam pomoze..
Alebo dozru neskor a zas bude ovulacia aj neskor ako bola minuly cyklus. ano aj to vravel ze tak dozrievaju. Zatto tento cyklus mam zas dostatocne vysoku sliznicu ale nemam foliky.
@zdeneli veríííme 🙂
@juliett99 pozitivna sprava, ze lekar sa snazi pomoct 🙂 velmi drzim palce, aby to na dalsi mesiac vyslo!
@mojebabatko19 verim ze sa nam to podari.. chodila som k nemu ked sa cvrcek nedaril a podarilo sa .. 😵
Baby ja neviem ci mi uz sibe alebo co :D ale akoze vcera bolo 1DC ae ked ja mam prazdnu vlozku, krv je iba vtedy ked som na WC inac nic, brucho bolelo uz aj v nedeen a boli dodnes ako uz nic strasne...ale tak co je toto uz za ms...a co ten duch? ak by islo o biochemicke nebola by ta mrcha hnusna skareda silna??
@zdeneli moc dakujem za kazdu jednu podporu.. a veru ked to bolo 1x tak to pride aj druhy x.. len treba mysliet pozitivne .. Netreba sa tolko nato sustredit.. Peniazkov som uz dost vyhodila za testy a nic,, kopec vitaminkov papame.. cajik pijem alchemilkovy.. v podstate robim vsetko ako pri cvrckovi..
@juliett99 ahoj možem sa spýtať komu presne chodiíš? ďakujem a držím palce 😀
@malalienka85 mojko k dr Eliasovi do gyncentra.
@zdeneli presne tak pozotivne mysliet budeme musíme a do konca roka tehulky budeme
@zuzik1927 mojko testni este ked chces.aj mne sa to tak spustalo 2 dni a potom sa rozbehla.to sa ti este spusti.podla mna 😞
@veronika1603 mne sa to este nikdy nestalo, stale sa rovno spusti, mozno prv slabsie ale v priebehu dna uz je normlna...a uz by som bola 16DPO tak neviem..teraz som bola na WC a uz nic neslo..uvidim zajtra, rano zmeriam aj teplotu, ked bude dole ani netestujem...ak by bola vyssia tak spravim test
@zuzik1927 no skus uvidisndo zajtra.to by bolo prekvapkooo😊
@veronika1603 no to ano a velke..som citala, ze boli aj baby co mali ms, tak uvidime..
@zuzik1927 ano stava sa.ale vraj nebola ta ms ako vzdy ale len taka nijaka.no uvidis rano daj vediet..
@veronika1603 normalne pozeram na ten test, ciarka tam je urcite..a teraz skumam ci je ta ciarka seda aleb ruzova :D :D ale je hruba a mne sa zda s ruzovym odtienom :D ale v podstate je to jedno, lebo sa ukaze zajtra
@juliett99 tak to sa mas o nom len same chvalospevy čítam, k nemu sa vraj ani neda dostat 😢 ja chodim k Ugorovej a teda tá nerieši nič a hned by posielala do BA 😢 drž sa 🙂

@malalienka85 presne ako pises, nikde to nie je uplne dokonale...ale tak ja ratam s tym, ze za chvilu pojdem na matersku a vypadnem troska z tohto pracovneho tempa a budem si ho s bejby manazovat sama 🙂