Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@juliett99 tak ste mali dnes veru nárocný den. moc drzim vsetky palceky, aby to vsetko islo uz len lepsie a lepsie. si silne ziena, to je jasné 🙂 ! ja sa citim velmi netehotne, vobec ziadne priznaky, nic. akosi to citim, ze to tento mesiac nebude. nevadi. ideme dopredu, myslime pozitivne, tak ako si napisala. pozdravujem srdecne
baby, ak som mala teraz vecer ovulacne bolesti a pozitivny ovu test, tak ovulacia nastane do 24-48 hodin? ze.ci zajtra.este.nebude neskoro...
@poisonblu do 12-48 hodin,cize pohodka 😉
@senselinka no.dnes.uz manzel.spi, ale.vcera.aj predvcerom bolo, tak.zajtra.este.poistime 😀
@poisonblu jasne, znasilnovat ho nebudes 😀
Ale skus testnut este aj zajtra, ak bude slabsi, tak bude coskoro ovulka. Lebo pozitivny moze byt aj viac dni, hlavne sa lubte a mnozte 😵
@senselinka vcera bol.negativny,,,a dnes.som 16dc uz...hlien je tahavy bielok.uz treti den
Dobre ranko babulky kjasne 🙂
@petkazh drzim palceky a verim ze bude vsetko ok u Vas.. priebezne nas informuj 😵
@ninna86 ninka nieje to vzdy ,, aj ja mavam slabe chvilky som uplne KO.. ale teraz som si povedala ze ked tento mesaic nieje ovu tak prdim na vsetky ovu testy, budeme sa milovat ako bude chut a aj polohy ake chceme nie len jednu.. proste chcem z toho vsetkeho vypnut . aby som mala silu do do dalsieho kola uz s clostikom. 😵
@fialka77 moc dakujem za podporu.. kolky dpo si?? nemysli ci sa citis alebo necitis tehu.. mysli nato ze buduci rok uz budes tehulka a drzat v naruci uzlicek lasky.
veru vcera to bolo dost silne na emocie ale mala som pri sebe svoju lasku a ten mi povedal maminka sme nato dva a aj budeme.. teda traja aj s nasim cvrckom a verim ze budeme styria.. No nemiluj ho 😵
zienky pekny den Vam vsetkym prajem
@fergiea viem ako ten cas bezi...ja som mala teraz 3 dni volna a ani neviem ako to uslo..vcera som absolvovala uz prve vracanie...bublinka mi dala krasny narodeninovy darcek 😀
no a ty radsej testy vytahuj az ked bude meskat...skorej ani nahodou 😀 dufam, ze tentokrat to uz bude ono! 😉
jejj dalsie srdiecko moc moc dakujemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😀
@zuzik1927 a mrcha bola normálna ked uz aj skoncila?takto kratko ju mavas?ja este stale mam.od soboty vecera ale rozbehla sa az vcera rano.ked skonci ideme nato..vzdy po ovulke sme uz neskusali.to bola mozno chyba.zena vraj moze otehotnet kedykolvek vela pripadov takych je.tak budeme skusat pokym nedojde ms.po nej pojdem na preventivku a budem sa modlit aby sa hpv nezhorsilo...kazdy ze nemysli nato,nesur to ale mne to fakt suri kvoli tomu hpv nemam cas tolko casu.aaaach boze dufam aspon do vianoc to dame.ty sa tusim snazis uz 1,5 roka?kedy ides dokymu?
Ahojte, dnes som sa taaak tešila že sa to podarilo a boli ma podbrusko lebo bublinka sa uhniezdila...
Až kým som si neuvedomila že som dnes veľa vlacila toho môjho malého a ťažkého 😀 ja trdlo.
Dúfam že som si neuhnala pruh a bude z toho bábätko.
Dobrí ránko snažilky tak sa k vám pridávam, začali sme sa s manželom snažiť tak čakáme čo príde. zataiľ som 21DC o 7 dni má prísť mrcha. zatiaľ prznáky na mrchu všetky :( takže pravdepodobne pokračujeme o mesiac znova.tým, ktorým sa podarili kolajničky blahoželánm a nám veľa trpezlivosti :D pekné ranko

@baska1 no akoze ja si tiez nejako nadeje nerobim, len ten duch mi neda spavat...lebo keby tam bolo a babo by odislo, tak by mala byt silna mrcha..a zase ked tam bol, preco prislo to, ze krvacam aj ked slabo..