icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

malalienka85
7. okt 2015

@zdeneli Dobré ránko, ako si dnes dopadla? Dúfam že // držala som palce!

zdeneli
7. okt 2015

@malalienka85
@mima177 baby, tak rano som testla, ale nebolo nic vidno...podbrusko pobolieva, tak uvidime, bude to jasne do vikendu si myslim 🙂 u vas co nove?

zdeneli
7. okt 2015

@malalienka85 a dakujem krasne za podporu 🙂 pekny dnik prajem!

malalienka85
7. okt 2015

@zdeneli kedy presne nečakáš ms?... v nedelu zacala ovula (pozit. ovu. test) len neviem kt. den mam ratat 1DPO...?? snažili sme sa teda požehnane :D :D :D a opäť moja hlavička verí že tentokrát to vyšlo.... Aj tebe pekný deň!

zdeneli
7. okt 2015

@malalienka85 nemam uplne presny cyklus, medzi 27 az 30 dni, a tak to vychadza ze v piatok bude 28 dc, takze od piatka do nedele 🙂 uvidime, stale som pozitivne naladena, je to nas este len stvrty pokus...a drzim teda palceky, ked ste sa tolko snazili, urcite to vyjde 🙂

lienka773
7. okt 2015

Ahojte....tak je nas viac čo sa snazia 🙂

zuzik1927
7. okt 2015

@veronika1603 no nebola praveze, bola velmi slaba a uz od vcera co bolo 3DC som mala len intimku..zvyknem mavat aspon 3-4 dni, tento cyklus som nejaka navnadena, musi sa to uz podarit konecne..no do vianoc by som to aj ja chcela dat, len neviem neviem..snazime sa uz dlhsie, ale tak u nas bol problem v tom ze sme boli spolu mimo ovu dost dlho, lebo nemam pravidelny cyklus, ale uz teraz som v tom viac doma, takze je to lepsie, aj ked aj teraz su cykly kde sa nam prave vtedy proste nechce :D aaa k dr idem buduci stvrtok - piatok..dufam, zemi nebude nukat somariny ale pojdeme rovno na vec..

malalienka85
7. okt 2015

@zdeneli pošli mi trochu toho tvojho pozitivizmu 🙂 ja sa snažím byť tiež ale neskor to mna vzdy dolahne (neskor myslim ked pride ms)

malalienka85
7. okt 2015

@lienka773 ahoj, je nás tu až až 🙂

zdeneli
7. okt 2015

@malalienka85 posielaaam kolko len unesies 🙂 ja si hovorim, ze nie je dovod preco by sa nam to nemalo podarit...ked sa podarilo inym, aj nam sa podari...ved len minuly mesiac tu kolko bab malo krasne pozitivne testiky...a ja viem, ze aj my budeme mat take, takze hlavu hore a uzivajme si zatial vsetko to ostatne co mame 🙂

juliett99
7. okt 2015

cafte kocky moje ,,, ja mam dnes naladu ze by som lietala 😀 neviem cim to je ale mozno tym ze tento mesiac sa nesnazime .. 😵 uplne som vypala .. teda len trosku uz sa neviem dockat mrchy aby som zacala uzivat clostik..
Pekny dnicek Vam vsetkym prajem 😵

nikijur
7. okt 2015

U mna sa zruzovieva a to az o 6 dni ma prist mrcha. Vyzera ze to bude skor...nevadi ideme dalej...

malalienka85
7. okt 2015

@zdeneli dobre sa to číta, máš pravdu, ja tiež verím tomu že všetko je ok len proste ešte nebol správny čas aj ked my sme si mysleli že už je :D dnes mam v práci troška frmol, obvykle sme tu na všetko traja a dnes som sama 😀 tak tu budem lietat ako odtrhnutý plagát dnes 😀

fergiea
7. okt 2015

Ahojte zienky 🙂 chcem sa vas spytat, kedze nemeriam ovu, podla grafu - ked mi teplota napr zajtra uz vybehne hore na poovulacnu tak ovulka bola dnes? V tomto som trosku este stratena. Ci tomu dobre rozumiem, ked uz dany den teplota vyskoci, uz je to 1dpo alebo v den vyskocenej teploty prebieha ovu? 😀 inak sa mate ako a co mate nove? Prajem vam vsetkym krasny jesenny den 🙂

juliett99
7. okt 2015

@fergiea ahojky mojko ja si myslim ze v den ovulacie klesne a potom tri za sebou zvysene teploty oznaci FF ako uz 3DPO

A dakujem za zelanie krasne dnicka srdieckom 😵

fergiea
7. okt 2015

@juliett99 dakujem pekne, uvidime, vacsinou mavam ovu na 15 dc tak som zvedava ci uz zajtra vyskoci. A nie je za co, vyhrala som srdiecka tak som vam chcela sprijemnit den 🙂

ninna86
7. okt 2015

.. dakujem krasne za srdiecko 🙂

ninna86
7. okt 2015

@fergiea dakujem krasne 🙂

juliett99
7. okt 2015

@fergiea a veru ze aj potesilo..🙂
som zvedava kedy Ti oznaci ovulku..

fergiea
7. okt 2015

@juliett99 aj ja som plna ocakavania pred ovu som bt nemeriavala 🙂 iba ovu testy a na tie som sa vykaslala. Vajecnik citim zasa kvalitne. Vcera uz nebol tak som myslela ci nahodou uz neprebehla, ale.dnes zasa riadne boli a aj teplota klesla. Nenormalne ma to.meranie bt bavi 😃😃 no a citala som ze si bola na vysetreniach... je super,ze to beries fajn a drzim palce

janikm
7. okt 2015

@fergiea Ahoj aj tebe krasny dnik, dakujem za srdiecko 🙂 a ano ak teplota stupne tak uz je to 1dpo cize ovulka den predtym, dokonca nemusi poklesnut teplota v den ovu 🙂

fergiea
7. okt 2015

@janikm tak som veeeelmi zvedava nie kvoli snazeniu ale celkovo ma to zaujima tieto grafy. A ako sa mi v lete nechcelo merat tak si teraz neviem rpedstavit vstat bez toho 🙂

fergiea
7. okt 2015

@janikm dakujem aj ja a nie je za co. Vyhrala som 50 srdiecok tak si este pre vas usetrim ked bude treba 🙂 malovala som obrazok do tych relaxacnych omalovaniek a bola tam taka vyzva 😀 a bola som s niekym na 2.mieste ... ked som sa prihlasila na konika zrazu vyse 50upozorneni skoro som odpadla a to srdiecka 😃😃😃 skackala som od radosti a drahy na mna kukal.ci mi nesibe

janikm
7. okt 2015

@fergiea ja som si tiez uz zvykla merat a aj mna to fascinuje ze to tak moze fungovat, minuly cyklus by ma vobec nenapadlo ze mi pride tak skoro menzes len teplota ma upozornila takze postelna bielizen bola zachranena 😀

janikm
7. okt 2015

@fergiea vaau to je super, pekna zbierka 😀 ja som tiez v tej skupinke ale zatial som nic nepridavala 😀 uz mesiac som nic nevymalovala lebo nejak na to nemam to spravne dusevne rozpolozenie 🙂

fergiea
7. okt 2015

@janikm no a ja presny opak teplota uplne vysoka, nenapadlo by mi ze ms pride... tak aspon viem, ze su rozne pripady 😀

fergiea
7. okt 2015

@janikm tiez som v septembri velmi nemalovala kvoli robote ale teraz uz zasa mam casu kopec vcera mi prisla dalsia omalovanka aj s pastelkami dalsimi 😀 hned vecer som skusala

janikm
7. okt 2015

@fergiea fakt? tak niekomu klesa teplota az pocas ms.. ja som prvy mesiac merania posledne 3 dni cyklu nemerala lebo som bola chora, minuly mesiac mi to takto ukazkovo vyslo a teraz neviem, oficialne by som zajtra mala dostat menzes ale ovulku som mala neskor tak cakam-necakam cez vikend 🙂 teplota sa zatial drzi a zajtra idem na krv ku zenskej aj ked budem len 10 dpo tak budem vediet aspon na istotu ci sa zadarilo tento mesiac aj ked neviem ci zvladnem ked mi povie ze HCG negativne 😖 test som si robila a je tam nejaky kanalik alebo co.. tak uvidim 🙂 Ani by som to neriesila len uz som dlhsie chora a lekar sa mi boji predpisat lieky ak by som mohla byt tehu 🙂

fergiea
7. okt 2015

@janikm wow, no tak drzim palce, aby ti oznamili pozitivnu spravu 🙂 zajtra budem na teba mysliet a kedy ti povedia vysledky? Ja estelen ocakavam ovu, mojkame sa celkom casto lazde dva dni ale uplne som vypla z tpho snazenia v podstate ani necakam ze to vide alebo nevide, bolo unavne stale.to rozoberat a mysliet na to

janikm
7. okt 2015

@fergiea vobec netusim zajtra sa opytam ale tak podla mna az v piatok tak budem musiet vydrzat 🙂 verim ti ja sa to snazim brat vsetko light ale vcera na mna taka depka neskutocna prisla ani neviem preco len som pol dna fnukala ze kedy sa nam to uz podari a ze ma to uz nebavi po mrche 3 tyzdne cakat len kym pride ovu a potom zas cakat na vysledok.. tiez uvazujem ze vypnem ako ty a budeme sa len lubit ako pride 🙂