icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

fergiea
7. okt 2015

@janikm ja som sa snazila vypnut uz minuly mesiac do ogulky sa to dalo ale po tom spineni na 7dpo som uz zase histercila a testovala a riesila to dokoliecka. Dufam ze tento cyklus to vydezim v takomto naladeni 🙂

veronika1603
7. okt 2015

@zuzik1927 inofolic si neskusala.ja silno nad tym rozmyslam..

zuzik1927
7. okt 2015

@veronika1603 skusala..ale nic nepomohlo, a vela to stalo...ja som bola viac spokojna s nosifolom..ale teraz beriem fytosoju - ovu mam okolo 19DC, predtym aj okolo 25-30DC cize toto mi ponaha..a este B6 aby som mala dlhsiu LF, predtym som mala 10-11dnovu a teraz 13-14 takze mi pomaha..

janikm
7. okt 2015

@fergiea tak ja som do ovulky relativne v pohode a tym ze mam malicko hlienu a nemam ziadne bolesti si ju neviem nejak odsledovat tak len meriam teplotu a snazime sa pravidelne lubkat.. tento mesiac som aj ovu testovala a test silnel ale nebol pozitivny a potom uz len slabol cize testy 0 bodov zatial len BT mi potvrdila ze ovu prebehla.. a kedze neviem dopredu ktore dni sa mame snazit tak to asi preto takto neprezivam.. Len tie dni PO su hrozne pomale a od 8 dpo som vzdy vytrasena ze ci to vyslo 😀 takze ja skor po ovulke musim vypnut... A este teraz ked som chora tak aj moj vseob. lekar aj sestricka na gynekologii uz so mnou jednali ako s tehotnou a ja ze ved ale som len tyzden po ovulacii to este neviem ci som.. a oni dalej svoje 😀

janikm
7. okt 2015

@fergiea mali by sme si skor spravit novu temu "nesnazilky" 😀

puffu
7. okt 2015

ahojte dievcence..🙂 konecne nam ide net, teda dufam ze uz to pojde..🙂 nemohla som vas tu ani sledovat, co mate noveho? nejake nove tehulky? mne ciarka na teste pekne tmavne, uz je taka ako kontrolna, v pondelok idem k lekarovi tak som zvedava co tam bude a vtedy bude ms meskat 2t takze sa velmi tesime 🙂

janikm
7. okt 2015

@puffu to uz 2 tyzdne tomu budu? 🙂 nejak rychlo to leti 🙂 a mas uz aj nevolnosti ci zatial v pohode? ja neocakavam mrchu niekedy cez vikend a zajtra musim ist na krv k lekarke tak budem vediet ortiel dufam ze najneskor do piatka nech sa stihnem zasobit cokoladou a zmrzlinou v pripade neg. vysledku 😀

veronika1603
7. okt 2015

@zuzik1927 no idem po ms na preventivku gyndovi sa ho opytam na ten inofolic.mne znama vravela ze jedno balenie vybrala a uz sa podarilo.no nemuselo to byt aj tym.uvidim na kontrole ci je vsetko ok a silno dufam ze hpv sa nezhorsilo😡

puffu
7. okt 2015

@janikm ano v pondelok bude presne 14dni od neprichodu ms.. zatial nejako nic necitim, obcas mi pride zle na minutku ale hned to prejde, prsia ma bolia ale ani nie o velmi viac ako pred ms a krce mam ako pred ms a picha ma v podbrusku..
juuj tak to velmi drzim palce aby to vyslo..🙂

janikm
7. okt 2015

@puffu takze ziadne nepoznane priznaky zatial? 🙂 a tie nevolnosti by sa ani nemuseli objavit ze? 😀 dakujem bola by som rada keby bol pozitivny ten krvny test ale snazim sa na to neupinat.. na vianoce sme chceli byt traja resp. styria s nasim havinom pri stromceku tak mam na to este dva cykly ak by to teraz nevyslo 🙂

puffu
7. okt 2015

@janikm a prestala mi chutit kava 😀 a to som sa bala ze budem z toho nervozna ze sa budem musiet obmedzovat v piti kavy a moje telo sa s tym vysporiadalo uplne samo.. este ani pozitivny test nebol a uz mi nejako nesmakovala 😀
tak to dufam ze vam to vyjde..🙂 u nas to budu posledne vianoce v uk a potom pravdepodobne zaciatkom aprila pojdeme na sr nastalo, ked si predstavim ze uz iba 6mesiacov tak mam z toho motyle v bruchu..🙂

janikm
7. okt 2015

@puffu no tak to je super ked ti nechuti.. ja som si tiez odvykla a dam si len ked si spomeniem ale mne to trva uz dlhsie 😀 tych 6 mes. vam tak zbehne ze az 🙂 a v domceku mozte hned pripravovat a zariadovat detsku izbicku 🙂 drobec pride s vami do noveho 🙂

mima177
7. okt 2015

@zdeneli Ahoj, myslela som na teba rano v praci 🙂 Skoda, ze este nebolo nic vidno, ale stale je to mozne, takze drzim prsty 🙂 Ja som uz zvykla v tomto case spinit a zatial nic, ale tiez ma pobolieva podbrusko...tak som s tym cakanim na tom presne ako ty..cakam od piatka do nedele, ci pride MS alebo nie 🙂)

fergiea
7. okt 2015

@janikm ved to, ze do ovulky sa da na to nemysliet 😀 ale co potom 🙂 mne sa zasa stane po ovulke vzdy nieco nove, co ma nastartuje mysliet iba na to ci sa to podarilo a testujem ako blazniva. Ale tentokrat uz nechcem testovat. Skusim vydrzat 🙂 a tak mozno zistis, ze cakate bublinku a uz nesnazilky nebuse treba 😃😃

fialka77
7. okt 2015

@juliett99 som moc rada, ze ta tvoj drahý tak podporuje, to uplne chápem, ze ho o to viac milujes. v tazkých chvílach sa spozná kvalita vztahu 🙂 . ja som 22DC, nadalej ziadne priznaky pre tehu. mávam také 26 az 28 cyklus. tak este pár dní vydrzat 😉 .pozdravujem vsetky dievcence

janikm
7. okt 2015

@fergiea ved to ze ja ked uz spravim jeden test tak sa nezastavim a testujem uz az do prichodu ms 😀 bud je test biely tak dufam ze dalsi den nieco bude alebo je tam kanalik/duch tak skusam ci silnie... zacarovany kruh 😀 najlepsie je nemat doma testy a vyhybat sa lekarniam a drogeriam 😀 a neviem ale citim skor ze asi nic z toho nebude.. mam taky nejaky vnutorny pocit ze to proste nevyslo

lucia1002
7. okt 2015

@juliett99
@meggie07
@mia005
@ninna86
@fergiea
@janikm
@puffu babulky, ako sa mate? Myslim na vas, len teraz sem moc nechodim..byva mi zle, nic ma nebavi...snazilkam drzim prsteky a posielam bacilky 😉
A neznamej dakujem za ♥

puffu
7. okt 2015

@lucia1002 ahoj..🙂 my uz konecne mame signal v mobiloch takze sme konecne v spojeni so svetom..🙂 mne je zatial stale dobre, ale unavena som od rana do vecera ale na zaludku mi pride iba obcas divne tak som zvedava ci sa to zacne stupnovat, este musim vydrzat 4 dni a pondelok hor sa k lekarovi 🙂 tak drzim palce aby ta tvoja nevolnost rychlo ustupila..

fergiea
7. okt 2015

@lucia1002 ahoj moja,srdiecko mas odomna nejake som vyhrala tak som vam dnes chcela babulkam.urobit radost...tak to nemas bohvieco :-/ ale dala by som cokolvek za to, aby mi bolo zle z tehotenstva :-/ neboj ono to coskoro prejde...

puffu
7. okt 2015

@fergiea dakujem aj ja za 💙 a dufam ze sa coskoro k nam pridas, este by si stihala jun nie?..🙂

janikm
7. okt 2015

@lucia1002 ahooj tak hlavne oddychuj a ked ta nic nebavi daj si par "lenivych dni" ze fakt nic nebudes robit len sa valat v perinach 🙂 nech ti nevolnosti rychlo ustupia 🙂

fergiea
7. okt 2015

@puffu ahoj nie je zac 🙂 este vas nimi budem zasobovat, vyhrala som ich 50 😂😂 asi nie, to uz by bolo jilovcatko, zaciatok jula. Alw vobec na to nemyslim ze to vide -D konecne...

fergiea
7. okt 2015

@janikm nieco minhovor 😃 ja som testovala nonstop od tiho 7dpo uz vacsinou....len vzdy vsade duchovia tak uz som z toho bola vazne na prasky....tak radsej si dam po paprciach a testov sa uz ani nechytim...preco mas pocit, ze to nevyslo?

nikijur
7. okt 2015

Dievčatá poradte vidíte tam tu slabulinkú čiaročku alebo vidím len ja? som 22DC dnes som slabo spinila a tak som sa vybrala do fitka že zmarene plany a ked som prsial z fitka tak som si spravila test ... vidíte tam ducha alebo ja už vidím čo chcem..

puffu
7. okt 2015

@fergiea tak drzim palce aby ti to aj tak nesledovanie sa ostalo..🙂 takto to je super ze nestresovat zbytocne ak nemusis..

puffu
7. okt 2015

@nikijur ano ja ju vidim.🙂

fergiea
7. okt 2015

@puffu dakujem pekne 🙂 hadam mi to vydrzi aj ja budem len rada...nona tebe drzim palce u lekara 🙂

nikijur
7. okt 2015

@puffu ..potešila si ma inak gratulujem k tehulkovaniu 🙂

meggie07
autor
8. okt 2015

@puffu ahoj.. drzim palce u doktora.. daj nam vediet potom.. 😉
@fergiea ja som na tom podobne + tento mesiac uz uplne nemam ani paru kolky dc som nic.. vobec nestiham nic sledovat.. nestiham ani jest cez den, nie este sa sledovat 😀 😀 tak som zvedava, ci to bude mat nejaky vplyv..
@juliett99 bre ranko draha.. ako sa mi mas?
@lucia1002 dobre sa mate moja.. tiez sem moc nechodim uz.. dakujeme za bacilky 😉 😵

ninna86
8. okt 2015

@lucia1002 jaaa, tak prezivam si v klude 🙂 nic vynimocne, nic sa nesili, takze pohoda jahoda 🙂