Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@zdeneli ahoj, nevadí ide sa dalej 😉 jasne budem informovat 😉
@malalienka85 jasne, ideme dalej 🙂 ...len dufam ze sa mi to nebude rozbiehat 5 dni ako minuly mesiac :/
@nikijur aha, uz si spominam na ten testik 🙂 noooo, nieco malinko sa tam crta, ale ja nie som vo videni duchov velmi dobra - ja pokial by som nevidela aspon aku taku ciarku, tak by som sa na to asi nespoliehala...lebo viacerym babam tu testy duchovali a nic z toho nebolo...ale zase ked si dnes len 23 dc, to je dost skoro...kolko dpo si?
@zdeneli och tak snad sa ti to spusti pekne krasne na šupu 😀 a potom odznova 😀 máš rada zimu? ja som vzdy mala radsej leto, ale teraz uz sa tiež celkom teším na zimu na tu atmosferu vecer pri sviečkach pod dekou 😀 ja som sviečkofil 😀
@nikijur to poznam aj ja tu svinuchu vždy cítim týžden dopredu! 😖
@malalienka85 uz by nemusela aspon zo rok prist...krize mi ide vydrapit uz druhy tyzden vcera som uz spinila aj dnes ale len rano teraz akosi nic ...neverim na zazraky avsak dufam...no uvidime ale badej tonu nedavam 🙂
Ahojte, ak mozem, tak aj ja sa k Vam pripojim. Snazite sa prirodzenen alebo ste brali nejake lieky a tak pod.? My sa o babo snazime od noveho roku a stale nic. Nakupila som si ovulacne testy, tak ich planujem tento mesiac pouzit. Pred par dnami mi zacala menstruacia, tak je idealny cas na to. Co vsetko robite pre to Vy? Aby ste otehotneli. Inak mam uz po 30-tke, tak mam pocit, ze je to uz aj vekom.
baby ja som zas daleko za vami dnes iba 6 dc :/ to je este dlha cesta ku koncu mesiaca ....niektora s podobnym stavom ako ja ?
@malalienka85 ja tiez skor leto, lebo mne byva stale chladno... ale zimu mam rada tiez, aj lyzujem - ale kludne by mi zimy stacilo tak 2 tyzdne cez vianoce a silvester a potom pekne sup nech je aspon 20 stupnov 🙂)) a tieeeez milujem sviecky, uz nam kazdy vecer aj tri horia, moj drahy ze takto za chvilu skrachujeme, ze ci nestaci mat jednu zasvietenu :D ked bude raz domcek, tak urcite s krbom cez celu obyvacku, xixi. vy mate nico move s bytikom? nakupili ste nieco?
@nikijur nadej zomiera posledna, ale viem ako citis už vieš že to príde ale kusok z teba stale verí 🙂 držím palce mozno nastane nejaky zvrat este..
@zuzuzuzka ahoj tak sme na tom uplne rovnako 🙂 ja tiež 30 r. a snažíme sa od Januára 🙂 beriem kys. listovu a pijem alchemilku, inak nič... teda ešte niečo! pravidelne sa snažíme 😀 😀 😀 😀
@malalienka85 dalujem budem priebezne informovat ako na tom som 🙂
@zdeneli aj mne moj nadava že tolko ich palim kazdy vecer ale ja si nemožem pomoct 🙂 vždy aspon jednu vonavu a dalsie 3-4 cajove a on sa smeje že sme ako na cintoríne :D jéj my budeme mat aj krb ale taky ten biokrb 🙂 noooo zaplatili sme zalohu za kuchynu a buduci týžden ideme kupovat dlažbu aby sme mali nachystane... obcas kupim nejaku drobnostku ale nechcem moc minat lebo teraz potrebujeme money na tie velke veci takze take radosti budem kupovat až posledne... a vlastne dala som si opravit svadobnu foto mojej prababky, bola poskodena a ja si ju chcem zavesit v byte, je krásna... a ty co, tesis sa na vikend? ako te leti že zas zajtra piatok 😀
@nikijur musíš sme zvedavé 😀
@malalienka85 juuuuuj, urcite to budete mat velmi peknucke 🙂 mate uz aj nejaky blizsi termin nastahovania? a wau, svafobna fotka prababky - ta sa teda urcite bude z hora tesit a ochranovat vas 🙂 inak ja budem chystat sestranice vintage svadbu a som jej hovorila ze pojdeme k starkej (uz nezije) do stareho domu a vsetky rekvizity budeme mat odtial - stare dvere, okna, ramiky, stoliky...jaaaaj, tesim sa uz na to 🙂
@malalienka85 odkedy beries tu kys.listovu?tiez som to brala asi mesiac pred troma msesiacmi 🙂
Juj my sa snazime asi kazdy den a to asi tiez nieje dobre :D
dúfame že sa nam podari zrealizovat vsetko podla nasich predstav... ta foto je tiez vintage, babi je tam v kroji je to nadherne.. skolaudovane by malo byt pocas decembra, maju na to 30 dni tak snad to nebudu pretahovat kvoli sviatko atd a stihnu to pekne do 24. decembra.... dovtedy sa tam normalne moze pracovat a zariadovat a stahovat sa podla mna budeme niekedy v januari, uz to nebudem tlacit chcem mat vsetko dokoncene a potom byvat.... teším sa neviem sa dočkat. Vintage svadba je parada to bude krasne a originalne. inak som sa ta ani nespytala ci vy ste zobratí..
@zuzuzuzka Ahoj,ja mam tiez po 30-tke a snazime sa od aprila.Nam sa hned zadarilo,ale bolo to biochemicke a odvtedy nic.Stale pouzivam ovu testy a teraz som zacala s vitaminmi inofolic a aj mm-ovi som kupila folandrol.A mame dokonca aj lub.gel pre otehotnenie.Mozno to robi aj ta nedockavost. 😉
@zuzuzuzka Tu kys.listovu by si mala brat stale pred otehotnenim a este aj potom.
@zuzuzuzka ja som ju najprv brala asi tri mesiace v kuse potom som to zas ale tri mesiace vobec nebrala teraz ju beriem poctivo vyše mesiaca.. každý deň? 😀
@zdeneli dúfame že sa nam podari zrealizovat vsetko podla nasich predstav... ta foto je tiez vintage, babi je tam v kroji je to nadherne.. skolaudovane by malo byt pocas decembra, maju na to 30 dni tak snad to nebudu pretahovat kvoli sviatko atd a stihnu to pekne do 24. decembra.... dovtedy sa tam normalne moze pracovat a zariadovat a stahovat sa podla mna budeme niekedy v januari, uz to nebudem tlacit chcem mat vsetko dokoncene a potom byvat.... teším sa neviem sa dočkat. Vintage svadba je parada to bude krasne a originalne. inak som sa ta ani nespytala ci vy ste zobratí.. to bolo pre teba 😀
U nas tento mesiac anovulak...fnuk!
@malalienka85 urcite sa vam to podari 🙂a pekne novy rok zacnete v novom bytiku 🙂 nie sme zobrati, teraz v novembri budeme spolu 2 roky a myslienka mat bejby prisla skor ako svadba :D ale tak raz urcite, ale momentalne mi to ku stastiu nechyba...budeme velmi stastni, ked sa bejby podari a to nas spoji aj tak na cely zivot....vy asi ste zobrati, vsak?

@mima177
@malalienka85 baby, tak ja uz slabe spinenie, mrska sa hlasi pomaly...ale vaaam drzim palceky, informujte ma 🙂 pekny dnik!