icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

zuzuzuzka
8. okt 2015

@karolina196 ake je to biochemicke? Prepac niesom zbehla v tych vyrazoch 🙂 s tymi testami zacnem dnes asi...niekde som citala, ze od 5.dna po menzese sa ma zacat...

@malalienka85 no tak zo zaciatku ano :D ...ale klamala by som, keby aj teraz...ale tak 4-krat do tyzdna to bude... a take, ze spermiogram ste neriesili? Mne gyn. povedala, ze vyzeram byt ok, tak, ze najprv, tak sa vysetria muzove spermie a ked to bude ok, tak mi nasadi hormonalnu liecbu...neviem, ci je to dobre, ci nie...

zuzuzuzka
8. okt 2015

@mystisch to znamena, ze ti testy neukazali ovulaciu?

dzanka72
8. okt 2015

Ahojte, som tu nova.. chcem sa vas opytat, ci niekomu z vas zabral inofolic. o babo sa pokusame od marca. Ja som bola v utorok u gyn. a ta mi tvrdila , ze ja som v poriadku a vraj aj ovu. brebehla, lebo tam videla zlte teliesko alebo ako sa to vola. V pondelok idem na krv na stitnu a nejake hormony, neviem presne. Ale partnera nemozem nijak raz donutit ist na spermiogram.. vkuse si najde vyhovorku.. ako ho mam presvedcit? Poradte prosim..

karolina196
8. okt 2015

@zuzuzuzka Biochemicke znamena,ze sa aj vajo oplodni,ale prestane sa dalej vyvijat,takze nakoniec po 3tyzdnoch meskania prisla mrcha.Mne doktor videl iba prazdny gestacny vak.No,s tymi testami je to rozne.Ak mas celkom pravidelny cyklus,tak nemusis hned od 5.dna.Ja napr.testujem az od 17.DC zhruba 5dni,lebo ja mavam ovulku 18.,19.DC.Mas pravidelnu?

zuzuzuzka
8. okt 2015

@karolina196 no panecky...to doktor tak skoro vie zistit, ze vajicko je oplodnene? Preto pisem ze od piateho dna, lebo kolkokrat som citila, ze mam ovu (vacsinou ma pobolievalo brucho), tak sme sa pokusali a nic...tak si myslim, ci nahodou nemam skor. Pocula som, ze niektore zeny otehotneli pocas menstruacie. Co mi je divne, ale tie zeny sa dusuju, ze to tak bolo.
A menzes mam posledne 4 mesiace pravidelne tak 26- 28 dni. Z coho som tiez v soku, pretoze posledny rok som mala veeelmi nepravidelnu. Neviem, co sa stalo, ze sa mi tak upravila.
A tie testy si robis rano, ci poobede? Ja som rozmyslala, ze tak okolo piatej poobede spravim. Nemam vrak 3 hodiny predtym nic pit.

malalienka85
8. okt 2015

@zdeneli 😀 😀 😀 😀 my neznášame svadby 😀 😀 😀 😀 nemusíme ceremónie, sme zasnúbení už dlho v podstate sme už ako manželia 🙂 berieme sa po skolaudovaní, len my dvaja + svedkovia, pre nás formalita, žiadny papier na svete vztah nezachráni,, chceme mat rovnake meno ked uz aj bude babo tak sa vyhneme zopar trapnostiam po uradoch a tak 😀

malalienka85
8. okt 2015

@zuzuzuzka mne robila gyndoška len sono a povedala že vaječníky sú ukažkové, nič iné ona nerieši a keď sa nedarí tak pošle hneď do špecializ. centra..... Ja som presvedčená že my sme obaja OK, ale pokiaľ to nevyjde tentoraz dohodli sme sa že podstúpime už vyšetrenia, len aby sme boli na istom...

karolina196
8. okt 2015

@zuzuzuzka nie nie,ja uz som bola v nejakom 7.tt.Pisala som,ze po 3och tyzdnoch meskania prisla mrcha.Tebe by mozno stacilo od 10DC testovat,ale kedze si mavala aj nepravidelnu,tak skus teda skor,aby si ju nepresvihla.Mozno ti bude stacit dva mesiace a budes ju mavat priblizne v rovnake dni,tak potom uz nebudes musiet tak skoro testovat.Ja si testy robievam okolo 11:00h a nepijem 2-3hodky pred testovanim.V navode je pisane,ze sa moze testovat od 10:00-20:00,tak to je na tebe,len dodrz nepit. 😉

balikova
8. okt 2015

@zuzuzuzka nam sa prve podarilo v 7DC... a viem to isto iste, lebo to bolo jediny raz za ten cely cyklus a tiez som si vravela, ze neexistuje aby sa to podarilo a bum bolo.. a teraz chceme a nejde.. 🙂) niekedy aj motyka vystreli 🙂)

zuzuzuzka
8. okt 2015

@balikova no vidis 🙂 , takze vies o com pisem. Ja tiez uz jedno dieta mam. A tiez asi rok trvalo, kym som otehotnela. No hadam sa nam to podari cim skor. Ja teraz verim tomu, ze mam tu ovu proste skor. Preto to nejde.

@karolina196 tak ja musim po praci :D mam s kolegom spolocne wc, tak by sa asi divne pozeral na tie pasiky a flasku :D aku znacku si kupila? Ja mam tie dr.Max. Dufam, ze na znacke nezalezi.

mystisch
8. okt 2015

@zuzuzuzka ano...a ze teplota nestupla...drti sa konstantne dole

karolina196
8. okt 2015

@zuzuzuzka Ja mam woman secret a som spokojna.Ved uvidis ako ti budu ukazovat.Ak by neboli dobre,tak ich vymenis za nejake ine. 😉

zdeneli
8. okt 2015

@malalienka85 ja som asi 10 rokov chcela robit svadobnu agentku, takze k tym svadbach mam troska blizko 😝 ale ako pises, ziadny papier vztah nezachrani...a nam je momentalne dobre, takze to vobec neriesim 🙂 tak u vas super teda, ze este aj k nytiku pribudne novy rodinny stav 😀

malalienka85
8. okt 2015

@zdeneli to by si bola ako svadby podla mary :D ešte ked som bola mladšia tak som chcela mat velku svadbu ale akosi ma to vekom prešlo a teraz skor tužim po romantike vo dvojici 🙂 pride mi to take intímne a pekne nemožem si pomoct...

zdeneli
8. okt 2015

@malalienka85 no, tam niekde pri Mary to u mna zacalo 🙂))) ja som tiez chcela vzdy velku, ale cim dalej ma to menej laka...a mozno ked bude uz bejby, tak to vybavime ako vy a bude :D

katie555
8. okt 2015

@zuzuzuzka
@petkazh ja som dnes 5dc ...

ahojte (aj ostatne ) dufam ze sa mozem aj ja k vam pridat
citam vas uz asi mesiaca. ..tiez sa snazime asi 2 mesiace , chceme idealne stihnut do vianoc ...mala uz bude mat 3 roky (o necele 2 tyzdne ) tak uz by sa patrilo surodenca ...

drzim vsetkym palce ..
ako dlho ste ste sa snazili kym vam to vyslo?

zuzuzuzka
8. okt 2015

@katie555 ja takisto dnes 5dc 🙂 akurat som si robila ovulacny test a vysla mi taka slabunka ciarka...tak som zvedava zajtra

katie555
8. okt 2015

@zuzuzuzka no ja som objenala dufam ze zajtra dojdu testy ...dufam ze sa nam uz tento mesiac zadari ...idealne teraz alebo o mesiac ..nechcem moc septembrove dieta ale ked inak nevyda co narobim...
ty uz nejake mas?

zuzuzuzka
8. okt 2015

@katie555 mam uz 8 rocnu kocku 🙂 a preco nie septembrove? Co sa hovori? 🙂 ake si objednala? Ja som kupila v dr.max tie ich

malalienka85
8. okt 2015

@zdeneli to s Mary plne chápem 😂 tak ono všetko by to malo mat nejakú postupnosť to len my zas všetko naraz 😂

abusa
8. okt 2015

ahojte baby uz neviem co si mam mysliet tie testy si zo mna robia dobry den :D rano som si robila test a bol negativny no ja ich nikdy nevyhadzujem hned a ked som dosla po cca 10 minutach bola tam aj druha ciarka taka tenucka ale dobre viditelna. tak mi to nedalo a poobede som si spravila druhy ten bol tiez najskor negativny no cca po 5 minutach tam bola druha ale strasne slabunka ciarka tak som sa tesila ze ukazem muzovy testik no kym dosiel z roboty tak ja tam tu druhu uz ani nevidim na tom druhom :D keby som bola bola by som 10 dpo :D myslite ze som ze to konecne vyslo? lebo vzdy ked som nehala ine mesiace testy tak aj na druhy den tam bola len jedna no teraz su na tom prvom dve ...zosaliem :D

katie555
8. okt 2015

@zuzuzuzka mame oktobrove prve a amen co sa tyka skolky , (byvame v uk) som povedala ze ked budem moct tak sa tomu vyhnem ....takze hlavne preto (a navyse ja som oktoborova tak mame toho dost na jesen)

puffu
8. okt 2015

@abusa ja som bola na tom minuly mesiac podobne, sice ciarky sa zjavovali hned, 9dpo poobede som spravila bol tam duch, muz samozrejme nevidel nic, po vyschnuti tam nebolo vidiet nic, potom 10-11dpo testy z ranneho mocu uplne biele, 12dpo som uz rano ani netestovala lebo som si bola ista ze nic z toho, vecer sme isli mat steaky a tak som si povedala ze predsa len skusim test co ked nahodou a ja mam rada steaky medium-rare, a na teste pekny ruzovunky dusik, dokonca videl uz aj muz 😀 a odvtedy mam testy pekne pozitivne.. takze kludne mozes byt v tom alebo to bol iba kanalik.. uvidis za par dni ale urcite nie je nic stratene aj ked je test negativny.. 10dpo moze byt este skoro.. kazdopadne drzim palce.. 😉

abusa
8. okt 2015

@puffu no dakujem no na tom prvom vidi aj muz ciarku a kanalik to neni to som si ista lebo je to ten isty test jak pri mojej malej som si robila a viem kde by mala byt no je o polovicu tensia ale ked som si robila druhy bola som u sesternic a hned som ich volala a povedali aj oni ze to tam vidiaa no kym dosiel muz tak uz ju nevidim :D no skusim este zajtra rano :D

mojsap
8. okt 2015

@puffu ahojky, ako sa máš, mamička? 🙂 mňa čaká zajtra návšteva u doktora a potvrdenie tehu, tešííím sa ale aj sa bojím, či je všetko v poriadku

abusa
8. okt 2015

fotky :D vrchny robeny rano a na tom druhom uz nic neni :D

janikm
8. okt 2015

@fergiea no ja som sa tiez teraz posledne dni rozbehla s testami aj ked viem ze je strasne skoro, ved len dnes 10 dpo 😀 a neviem preco mam ten pocit no neviem si predstavit ze by to tento mesiac vyslo.. nemam ani ziadne bolesti v podbrusku ani nic co by tomu nasvedcovalo 😒bola by som rada keby som sa mylila no tak vnutorne sa s tym zmierujem ze nic aj ked dost mizernu naladu mam z toho.. Dnes som bola na krv a ked mi sestricka povedala ze vysledky budu v pondelok som myslela ze odpadnem.. do pondelka aj menzes dostanem takze asi taka skuska pre moju trpezlivost.. a na testoch take nejake podobne duchy ako si mala ty ale mam ich od 8dpo stale rovnake takze len kanal..

puffu
8. okt 2015

@mojsap mne je zatial uplne dobre 😀 obcas mi pride na minutku zle ale inak nic, tehotno sa este necitim ale testy pekne silneju takze hadam je vsetko ako na byt..🙂 ja idem k obvodnej v pondelok a uvidim co mi povie, budem apelovat ze odchadzam na dovokenku a rada by som mala skory ultrazvuk ale ci mi vyhoveju netusim ale tak za pokus to stoji..🙂 tak drzim palce zajtra a daj vediet ako si dopadla.. 😉

mima177
8. okt 2015

@zdeneli Ahoj.. jooj, skoda :( Inac, ked citam, co pises, tak si na tom takmer rovnako ako ja. Ja som niekedy mala ukazkovy cyklus ako hodinky...vsak do januara 2015 som mala ukazkovy cyklus. Kazdych 29 dni prisla MS. Bola normalna...predtym bola aj extremne silna, ale to kvoli myomom. Avsak od januara spinim niekolko dni predtym a minuly mesiac som spinila tiez az 5 dni. Uz som si robila testy, ci nahodou nie som tehotna, ale rozbehla sa nakoniec. Neviem si uz ani vypocitat, kedy presne dostanem. Pocitam od prveho spinenia tak 26 - 28 dni, kym zacnem opat spinit. Ja zatial nic, dnes je 27 DC, ale uz som hroozne nervozna, nekludna, takze zajtra ocakavam, ze dojde. Aj ked uz ozaj nechcem, aby prisla. Uz sme viac ako dva roky manzelia, kazdy sa nas dookola pyta tu istu otazku dookola: A vy kedy? Ked ja tak velmi chcem rodinku, len stale pride nejaky problem...a ta otazka mi pride uz taka nemiestna...ale nic, treba verit...

mojsap
8. okt 2015

@puffu ja už testy ani nerobím, dokopy som ich urobila 5 a stačí 🙂 už som mala testovú čiarku silnejšiu ako kontrolnú 🙂 mne je posledné tri dni zleee, ale nevraciam, len cítim strašnú ťažobu