Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@puffu ako u gp zbytocne aj zabijes cas alebo sa naseries. ...ani krv ti nevezme ...to si radsej rovno zavolaj mw, oni ti daju booking appoitment okolo 8tt...tam ti urobi odber krvi a bud ona zavola do nemocky na ultrazvuk a povie ti datum rovno alebo potm ti pride list kedy mas sa dostavit ..
fakt ako gp sa na teba tak max kukne a opyta sa ci si ok ..nic viac 😝
@katie555 mne povedali ze mi budu brat krv a dohodnu mi termin s md, mozno kazdy gp je iny..ze nech sa pripravim ze to cele moze trvat aj 2hodiny tak uvidim..este som tehotna nebola tak uvidim kam ma nasmeruju ale tym ze ideme o necele 2t na dovcu by ma mohli pozriet, uvidime.. ak to uznaju za nepotrebne tak si pockam na scan po dovolenke.. ale tak za pokus to stoji spomenut.. prinajhorsom mi nevyhoveju..
@puffu fuha 2 hodiny u gp? to kde byvas? tu nas vyhadze max za 10 minut , ak ed mas napr 2 problemy mas si booknut 2 appoitmenty ...
ale tak skusit mozes ved za to nic nedas ..
teraz ked si spomininam ja som bola u gp lebo som krvacala , ale na krv ma poslal do nemocky 2 dni za sebou ci hcg stupa ...ale viem ze vela bab taku skusenost nema...
@katie555 ano, preto to tak moze dlho trvat lebo na odber pojdem do nemocky. my mame celkom dobreho gp, s babkou o ktoru sa starame k nim chodime pomerne casto a vzdy sa o nu dobre staraju, aj dojdu domov ak treba, ja som tam este nemala potrebu ist iba pri sestrach som bola ale muz uz bol parkrat a raz mu dokonca nedali paracetamol ale normalne antibiotika 😀
@puffu jaj tak ..no to potom hej ...
aj ja som tu spokojna ako niekedy co citam baby okolo londyna a vlodnyne tak cisty bordel
ja pri malej ked nahodou je chora (co zase az tak casto nebyva , aj napriek skolke bola raz a raz kiahne) rano zavolam a zvycajne ma do 2 hodin zoberu ..
a tiez atb v pohode (ja som mala pred vianocami minuly rok)
kedy to planujete domov? kolko ste tu vlastne?
@katie555 planujeme tu ostat zhruba do aprila, rodit by som chcela urcite na sr a ak by sa dalo matersku by som chcela odtialto tak uvidime ci to nejako sklbime alebo nie, sme tu 7 a pol roka.. ale ked uz tu mam tolko odpracovane chcela by som aspon tuto jednu vyhodu a mat matersku . my sme priblizne 20mil od londyna, vo welwyn garden city.. ty si kde?
@puffu ja manchester ..
hej to v pohode budes moct rodit na svk a brat matersku ..vacsina bab to robi tak ze si vyziada S2 from od nhs - na tom ti zaplatia porod na svk plus 3 mesiace starostlivost..ked ti prejde tvojich 9 mesaicov platenej dovci len das vypoved ..a normalne fungujes na svk
@katie555 len to ze my sme zamestnani ako live in care assistant a robime sukromne nie cez agenturu a je zjavne aj pre naseho zamestnavatela ze po materskej tu uz neprideme takze asi budem musiet tak vypoved pred nastupom na matersku a asi sa budem musiet nahlasit v job centre..mame dobre vztahy so zamestnavatelom tak hadam nam nejako pomoze a bude vsetko fajn, kebyze robim v nejakej velkej fabrike tak vypoved neriesim a dam az pred skoncenim materskej ale takto netusim..:/ uvidime..
@mima177 fakt si tiez spinila 5 dni? no ten minuly mesiac som mala pobolievanie uz asi od 17 dc, vajecniky, podbrusko, krize, prsia - nervozna a rozcitlivena...a ja som na ten piaty den spinenia uz isla k doktorke a dr ze nic nevidi, vsetko ciste, ziadne cysty ani nuc podobne...ale ze sliznica je vysoko a teda bud sa rozbehne ms alebo mam prist o 2 tyzdne, ze vtedy by uz malo nieco vidiet, ale na druhy den sa to potom rozbehlo...ja som do minuleho mesiaca mala tak max 2 dni spinenie, tak neviem co to malo cele byt minuly mesiac...ale sranda, ze to mame tak podobne 🙂 a teraz som si dala varene cervene vinko, tak veriiim ze zajtra to pride v plnej sile...a neboj, urcite babo pride aj k vam 🙂 je nas tu naozaj dost, komu sa to nepodarilo na prvykrat, ale to neznamena, ze sa nam to nepodari vobec 🙂 takze ideme dalej a veriime.
@puffu uff tak to vobec netusim potom ako ..jedine Maternity allowance z job centra...len tam musis mat paier ze ti zamestanvatel nevyplati (teda ak das vypoved pred porodm tak ti akoze nebude mat ktory zamestanvatel vyplatit) a tu vyplacaju v pohode aj ked budes na svk (kamoska to akurat riesi)
to este asi budes mat vesele...
len potom aby si vsetko sithala aj s letom atd ...
@katie555 my ideme autom potom, mame tu vela veci a ak sa bude dat a budem sa citit ok tak by som chcela potiahnut do 32-33tt ale ak sa nebudem citit dobre tak kasleme na to a budem na rodicaku na sr.. cesta by mala byt v pohode kedze mame rodinu rozlietanu po celej europe a nikdy nam netreba soferovat dlhsie ako 7-8hodin co je si myslim v pohode..
Ahojte baby som tu nová, ale čítala som veľa diskusii niekde som sa aj našla podobné diskusie, ale nie som si tým istá, ak by ste mi poradili, prípadne napísali vaše skúsenosti...🙂 MS mám ako hodinky vždy na deň dokonca vždy prídu ráno...s priateľom by sme už aj boli za tak si nedávame pozor...naposledy 30.9 som podla ovulačného kalendára podľa ktorého mi chodí aj MS mala ten najplodnejší dník presne toho 30.9. ...no a od vtedy :D možno si to navrávam, ale cítim sa inak...prsia ma bolia ale to ma zvyknú aj pred MS a bolesť je úplne nonstop celé dni a bradavky tiež, tie mám aj veľmi citlivé tak neviem...a sem tam mám bolesti v podbrušku niekedy intenzívne, niekedy menej....samozrejme, že som to nevydržala a spravila test, ale bol negatívny...ale tak nečudujem sa prešlo len 7dní....čo myslíte, aké máte skúsenosti kedy sa ukáže aspoň duch na testíku? ja som nedočkavá...celé dni na to myslím....dnes 8.10 je to od "oplodnenia" ak sa podarilo 8dní....MS by som mala dostať(nemusela by som teda :D ) v stredu 14.10.....kedy ukázalo druhú čiaročku vám...? 🙂 ďakujem
Ahojte baby, aku aplikaciu v mobile pouzivate na zapis merania bazalnej teploty? dakujeeem
ahojte dievčaté ...práve som objavila styrý test čo som si robila asi 7DPO a je uplne biely ako stena a na ostatných 3 sú moji malí dúšikovia...keby tak chceli silnieť...uvidíme zajtra ríno či nepodám hlásenia o mrchavej návšteve :(
Ahojte, Tak som 2dc a idem s vami na ďalší mesiac. Mrcha mrchata došla
Aspoň že po pôrode už nemám kŕče a vlastne žiaden pms 😉
Ja som veľmi chcela aby bábo bolo zimné, si neviem predstaviť s bruškom leto, tie horucavy, ale sak kvôli bábätku vydržím aj 40tky.
Budeme julove maminky dufam
@masenka12 ...ahoj...mas este cas...ja som mala na 13 DPO test negativny...na 15 DPO na mna vykukli ciarocky...😉 takze len trpezlivosť....😃 drzim palec ☺
@zuzuzuzka nam sa prve podarilo na prvykrat, povedali sme si ze skusime a hned v ten prvy mesiac to aj vyslo, vobec som to necakala a vobec ani na to nemyslela, len mi tuklo az ked nedosla ms... a teraz to zas cakam jak na ihlach a nic.. lenze teraz sa mi uz tak nedari vypnut a nemysliet na to...
Babenky co hovorite na inofolic?oplati sa skusit?je dost drahy tak vaham...poznate niekoho komu pomohol?

@puffu ak sa nemylim si v uk...ale gp ti s tym nic neurobi odporuci ta na mw ...a ta ta objedna na sono v 12 tt ..ak chces skore jedine ze pojdes na A &E ze krvacas a vtedy vacsinou urobia sono