Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
To S ako hliem nemal byt vcera na 15dc,to m
Som zle tukla. Uz bez, sucho.
Dobré ránko žianky tak ja priebežne hlásim 24DC 13DPO mrcha zatiaľ nikde na teste opäť labí dúšik.. do mrchy ostávajú ešte 4 dni prikladám foto možno niečo uvidíte a možno moja fantázia
@fergiea podla mna bola ovu az 15 den
@senselinka podla bolesti si myslim aj ja, ale na 11dc som mala aj kusok spinenie co pripisujem ovu a vcera predvcerom uz nebol ani hlien...
@zuzuzuzka haha no ved to ..a v uk ja mam jedinu moznost ked ju chcem mat v skolke dost platit , chvalabohu sa v januari uz toho platenia zbavime. ...napr u nas v skolke strikne nezoberu len v septembri a musi mat 3 roky ..- to mam skolku oproti domu ale musim ju vozit koli tomuto inde ...
ako ja nehovorim ze ked sa nezadari najblizsie 2 mesiace tak sa vykaslem na snazenie ale by ma asi vytocilo keby sa mi dieta narodilo 3tieho septembra
Baby, trochu inspiracie, ako na zlepsenie pripravy na tehotenstvo 😉
http://www.mamebabatko.sk/clanok-39/ako-na-teho...
@veronika1603 Ahoj, mne pomohol. Ak ti mozem poradit, tak na stranke pilulka24.sk predavaju partnersky balik inofolic+folandrol(ten je pre muza) a stoji cca 24,60. Mne to aj gyn poradil, ze je to lepsie ako samotna kys.listova.
@zuzuzuzka ja mam tiez pocit, ze mam stale tehotenske priznaky, ale asi si to vzdy len vsugerujem.. aj doktor mi vravel, ze nemyslite na to, ale to sa proste neda.. ale povedal mi, ze to este pol roka mame nechat tak, ze ked prve sme mali bez problemov, a ze ked sa ani potom nic nezmeni, ze to zacneme riesit... aj ja by som bola najradsej, keby to slo bez nejakeho silenia, ale taaak strasne chcem pre malu surodenca 😀
@balikova ja som bola tiez u gyn. A trosku som jej klamala, pridala som si par mesiacov, co sa akoze snazime, aby to zacala cim skor riesit. Mam uz 30 rokov a chcem este dve deti min. 🙂 A tak nas ako prve poslala na spermiogram. Tak sa tam chystame niekedy o dva tyzdne.
Ty mas kolko rokov?
@tinka881 a kolko si ho uzivala?myslim pred tehu?a jeden sacok denne?
@veronika1603 jeden sacok denne, uzivala som ho od februara a v majji som už bola tehu. O babenko som prisla, a hned od zakroku som ho zas nasadila. A gyn povedal,ze ked sa nam zadari, tak hned mam zacat uzivat femibion

@zzuzu09 ja mam malu julovku 🙂 a chvalim si...tehotenstvo som prezila v letnych satach lahsie sa kupuje oblecenie na leto....a aj som vela kocarovala cele dni 🙂 kdezto v zime taketo moznosti nemas....horsie bolo tri dni v porodnici v tom.horku ale dalo sa to