Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Cafte koceny moje ja sa hlasim ,, som doma s marodom mame zapal priedusiek a hrtana takze vegetime domka.. Ako sa mi tu mavate?.
@fialka77 mas pravdu podla toho sa pozna vztah. Ty uz si teda dpo? Drzim palceky aby sa zadarilo..
Ja som dnes uz17 Dc a veru brusko neboli takze fakt ziadna ovu tento mesiac nehrozi..
@meggie07 zlatko ja tak domacno s cvrkom.. zajtra chceme ist kuki tych tigrikov.. Vam prajem prijemny vikendik.. btw uz vies kolky dpo si ?. 😀 😀 😀 😀
@fergiea drzim palceky mojko 😵
@lucia1002 tehulka nasa roznes nam tu trosku viac bacilkov nech sme vsetky tehule aspon do konca rokaaaaa 😀
@zuzuzuzka mne tak isto moj povedal, ze ako prve bude riesit muza, lebo ze vraj je teraz vacsi problem s muzmi... ja mam 25, takze my sa az tak neponahlame, ale chceli sme mensi vekovy rozdiel medzi detmi, a este svagrina ma teraz male a ked vidim ako sa mala z neho tesi a obchadza ho, tak mi to je este viac luto...
@balikova asi viem ako sa citis...moja ma osem...chcela som pre nu surodenca ,aby bol tak cca 2 roky vekovy rozdiel...ale nevyslo mi to...preto teraz chcem min.dve deti...vidim malu ako sa nema doma s kym pohrat - je to smutne...ale nastastie ma vela kamaratok 🙂 tak si to vybahradi
Ale my sme si kupili aj byt 4-izbak, pretoze sme mysleli na deti. Tak velmi uz chceme :(
@tinka881 a predtym sa dlhsi cas nedarilo?az potom sa zacalo ked si to nasadila?
Ahojte, pripájam sa ku snažilkám. My sa snažíme len krátko, nič nesilíme, čo má prísť , príde. Mám otázočku 🙂 "nasadili" ste svojim partnerom selén?
@veronika1603 my sme si prestali davat pozor koncom januara a dalo by sa povedat, ze hned sa zadarilo. Lebo do aprila som neriesila plodne/neplodne dni,až mi gyn v maju povedal, aby som skusila ovu testy a hned v tom mesiaci sa zadarilo
ahojte baby dobre ranko vam prajem :D no mna ide dnes slahnut po verajsich testikoch som si dnes spravila dalsi a nic na nom nebolo ide ma porazit neviem ci som ci nie :D ja by som to tak nesurila len berem lieky na plodnost asi troje a tie sa nesmu brat v tehotenstve tak som na nervy ci ich mam brat alebo nie ☹
@tinka881 vies pytam sa preto ci investovat do toho inofolicu.ci si myslis ze prave on ti pomohol.alebo to slo aj same
@veronika1603 ahoj ja som tiez brala inofolik a ja mozem povedat ze vdaka nemu mam krasnu dcerku :D a teraz ho uzivam tiez tak uvidime :D ale ja inofolik vzdy odporucam :D no teda nie kazdemu pomoze zalezi na problemoch ake zena ma :D ale zas nikdy neuskodi skor naopak
@veronika1603 urcite by som investovala. Vela bab tu na mk pisalo, ze sa im niekolko mesiacov/rokov nedarilo a inofolic pomohol.
Baby, neskratil vám čaj z alchemilky cyklus? Mávala som 30 dňový a teraz bum že 25dnovy.
@kattyy3 no skusim lebo uz som na prazky z toho :D
@veronika1603 no citlivost mali rovnoku len neviem lebo v lekarni mi pani povedala ze ten co som si robila pred tym je presnejsi aj ked maju rovnaku citlivost :D
@depi no nad tym som tiez uvazovala no nechcem tak codit kazdu chvilu :D lebo som bola teraz 1.10. na kontrole a povedal ze to este nebude vediet zistit lebo je skoro lebo keby som bola tak dnes je to 10 dpo. tak povedal ze ked nedojde mrcha ze az potom mam prist :D
@abusa no vidis pockaj 2dni a urob ten isty ten presnejsi.
@zuzik1927 ajoj co nove?
@mojsap ahoj, ako si dopadla? Myslela som na teba 🙂
Dnes sme podla ms 6+4, daj vediet ci uz bolo vidno srdiecko 🙂 Ja sem chodim teraz menej, lebo mam frmol a zacina mi byt spatne, tocaky a tazko na zaludok......kontrola ma caka o tyzden, aj sa troska bojim, ale hlavne sa neviem dockat.
@puffu, ty sa mas ako mamicka? ;)
Zdravim aj vsetky ostatne tehulky a snazilky a zelam kraaaaaasny vikend 🙂
@veronika1603 ahoj, no dokopy nic, som dnes 6DC, al eneviem bolia ma krize a sem tam aj podbrusko..ale to ani neriesim :D na buduci tyzden idem k Dr. tak som velmi zvedava..a ty ?
@zuzik1927 to iste co ty presne ms mame rovnako.dnes uz konec.od zajtra sa ideme snazit.nie buduci ale dalsi tyzden idem gyndovi na preventivku a uvidim.kupim asi ten inofolic..
@veronika1603 a ty mas pravidelnu ms? ja mavam ovu tak okolo 19-20DC, ked pojdem k Dr. budem okolo 13-14 tak som zvedava co povie, mali by tam byt nejake foliky aspon...no mne uz skoncila davno, uz ani neviem ze bola :D ja uvidim co i povie dr. a podl atoho sa uvidi..

@puffu dakujem :-*