icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

puffu
9. okt 2015

@cejarka ahoj, ja sa mam dobre, pravedelne chodim na aspon hodinove prechadzky, zatial mi nie je zle ani nic v podstate, zajtra zacinam 7tt a v pondelok idem k obvodnemu a zistim co ma dalej caka ale najradsej by som uz vedela ze je vsetko v poriadku a konecne ho uz videla ale tak budem si musiet asi pockat az do 12tt..a ty sa mas ako?
@mojsap jeej to je super. som rada ze je vse ok..🙂 uz aj ja chceeeem... 😉

mima177
9. okt 2015

@zdeneli Ahoj, tak uz dnes som 1 DC. Akurat dnes mi znama v praci hovorila o sestre, ktora porodila po 15 rokoch snazenia. Obdivujem ich. Tomu sa hovori viera a nadej....tak ideme dalej. Zacina oktobrove snazenie...

cejarka
9. okt 2015

@mojsap tesiiiiiiiiim sa, paradny darcek )

cejarka
9. okt 2015

@puffu presne aj ja, uz by som ho rada videla, ale na druhu stranu viem, ze uz teraz je pre mna najdokonalejsie stvorenie na svete, len nech je zdrave 🙂
Ja sa mam dobre, obcas mi byva tazko od zaludka, ale v zasade super,dopujem sa zdravou stravou a odpocivam, lebedim si 🙂
Ako sa vlastne pocitaju tie tyzdne? Mam to zmaknute az na to,ze kedy mi zacina novy tyzden? Uz ked ho zacnem, alebo az ked ho dokoncim? Cize ak som dnes 6+4, tak som v zasade v 6, alebo uz v 7? 🙂 Z tohto jedineho som jelen 🙂

senselinka
9. okt 2015

Baby, tak ktoré ideme do októbrového snaženia? Ja už tretí deň špiním, teplota klesá, predvčerom som ešte skúsila testnúť, ale už ani neskúšam, zbytočné vyhadzovanie peňazí... Mrcha má prísť v nedeľu, ale nejako sa rozbieha už pár dní a stále nič, ani teplota ešte nie je úplne dole, včera som asi pol litra červeného vína vypila 😀 😀 aby sa už rozbehla a nenaťahovala ma... aj som si porevala, povedala, že to celé kašlem a dnes ešte ani mrcha nezačala a ja už plánujem nový boj 😅
Objednala som ďalšie vitamíny a idem si dať namiešať čaj, čo bol uvedený, že sa má piť od ovulky do MS na žlté teliesko. A mužovi som tiež objednala vitamíny, aj tak sme obaja už dosť dlho na striedačku chorí, tak sa nám niečo na posilnenie imunity zíde.
Budem sa síce snažiť ostať pokojná a nehysterická (hahaha), ale snažiť sa o bábo neprestanem, tento mesiac mám 37 a akosi si nemôžem povedať, že mám čas 😖

senselinka
9. okt 2015

@cejarka 6+4 je siedmy týždeň 😉

veronika1603
9. okt 2015

@zuzik1927 no mne sa strasne dlho rozbieha.ale dnes uz konec.ja mavam pravidelne 29dnovy iba minuly mesiac mi 4dni meskala ma natahovala.ja idem len na preventivku len som zvedava na to hpv

cejarka
9. okt 2015

@senselinka dakujem, si poklad 🙂 Drzim palce pri snazeni :* Velmi ti to prajem 🙂

smoulinka1505
9. okt 2015

Ahojte snazilky.ja som mala vcera ovulku tak dufam ze tento mesiac uz bude ten pravy.citim to tak ze sa nam podarilo.teraz uz len to strasne cakanie.stalo sa vam ze ste mali po ovulke pichanie v podbrusku?ja som to nikdy nemala aj ked som niekde citala ze niektore zeny maju pri ovulke priznaky ako pri ms.tak ze by to bolo tym?

puffu
9. okt 2015

@cejarka si v prebiehajucom 7tt, vlastne od 6tt+0 do 6tt+6 je 7tt .. ja som dnes 5tt+6 .. ja som inak stale unavena, kazdy den poobede polhodinku spim, vecer uz o 23hod vacsinou spim a od 6 rana som uz hore a len sa prevalujem v posteli..

zuzik1927
9. okt 2015

@veronika1603 akoze ja idem tiez na preventivku ale popri tomu sa uz popytam..ja som tiez zvedava ze co bude

cejarka
9. okt 2015

@puffu Ja sa citim presne tak isto, unavena, malatna a tazko na zaludku a sladke nemozem ani iba citit, vecer jak zabita a rano uz cumim do plafona....aha ,uz mam v tom jasno, dakujem 🙂
My sme potom asi na tom cca rovnako, pretoze som mala ovu na 20 DC, takze som tak tyzden pozadu podla vypoctu z ms 🙂

mima177
9. okt 2015

@senselinka Aj ja idem do oktobroveho snazenia..takisto som dnes zacala spinit a idem si dat vinko s kamosmi, nech sa rozbehne a nech sa zacneme dalej snazit...37 je uz ozaj vek, v ktorom to musi byt este narocnejsie na psychiku..Ja mam len 27 a uz sa citim sklamana, ze sa nam nedari...Mas moj obdiv 🙂 Drzim prsty 🙂

fergiea
9. okt 2015

@smoulinka1505 ahoj 🙂 ja mam tiez pichanie v podbrusku, dost silne hlavne dnes a vcera, pritom ovulka bola uz pondelok. Ale uz sa mi aj v minulosti stalo, ze po ovu ma az do ms pichalo v brusku.

puffu
9. okt 2015

@cejarka tak to podla ovu mozno aj ano..🙂 kedy ides k lekarovi? niekedy buduci tyzden alebo az neskor?

smoulinka1505
9. okt 2015

@fergiea ja tisko prosim aby to bolo to v co najviac dufame.kedy mas mat ms?

majka_ka89
9. okt 2015

@smoulinka1505 @fergiea no baby, ja som tiež po ovulke, dnes 21DC čo mám cca 5-6DPO a pichava ma v podbrušku, aj tak jemne ma celý deň včera pobolievalo ako keby som mrchu už mala dostať, ale ta má prísť až 18teho, tak neviem. Ale zatial relax a nerobím stres. Síce neviem čo znamená to pichanie lebo som to nemala asi ešte alebo si to nepamatam a tu bolest viem mať väčšinou 3-4 dni pred MS a nie takto skoro.
Ale tak dúfam a modlím sa aby nám to už konečne všetkým vyšlo 😉

fergiea
9. okt 2015

@majka_ka89 ked ja uz som sa tolookrat tesila ze jej oicha ma v bruchu a prd z toho. Tym ta nechcem nejak odradzat ze by to nevyslo to nie 🙂 😊 len som bola potom vzdy sklamana. Ja som myslela ze len vcera bola ovulka lebo stale ma tiez picha boli....ale bola uz pondelok podla teplot...no a dnes som do 1 spala doobeda, co ma tak podbrusko bolelo ako na ms a aj pichanie silne. Tak podme dufat ze to vyslo 🙂 drzim vam vsetkym palce.

fergiea
9. okt 2015

@smoulinka1505 verit musime 🙂 uvidime ci pride ms...no ak som 4dpo podla grafu a teplot, o 12 dni by mala ms prist. Nechane sa prekvapit 🙂 pretoze tento cyklus sme si dali celkom zalezat mojkali sme sa kazdy druhy den ... 🙂 ale s takym pokojom a kludom...

smoulinka1505
9. okt 2015

Ja viem ze ked ma 5 dni pred planovanou mrchou bude boliet strasne hlava ze sa presuvam do dalsieho mesiacaa pokracujeme v snazeni.ale vysielam pozitivne signali do vesmiru tak snad to bude inak😊

fergiea
9. okt 2015

@smoulinka1505 ano podme si predstavovat ze to vyslo a ako o 9 mesiacov budeme drzat babatko v naruci 😀

majka_ka89
9. okt 2015

@fergiea ja to poznám, ja už som mala všetky možné príznaky 🙂 a vždy to bolo úplne na prd. A teraz, nerobím si moc ilúzie. Bude ako má byť, keď nie teraz, tak je tu ďalší mesiac a stále dookola, pokiaľ sa to nepodarí. Raz to predsa musí prísť :D ale nemuselo by si to dávať moc načas :D

fergiea
9. okt 2015

@majka_ka89 presne tak ja si casto hovorim ze ved sme spolu, lubime sa a nemame sa kam ponahlat. Ale presne, nemuselo by si davat tolko nacas 😀

zzuzu09
9. okt 2015

@senselinka @mima177 ahojte, aj ja idem s vami do októbra 🙂
Som zvedavá aký bude tento cuklus. Stále pijem alchemilku a papám Femibion, a manžel sa dusuje ze budeme každý deň pracovať na bábätku 😵
Baby, cítim že to všetky už dáme, nic iné nám nezostava

zdeneli
9. okt 2015

@mima177 aj mne sa to uz konecne rozbehlo, tak ideme odznova ... momentalne mam celkom dost silne bolesti, takze som rada, ze mame vikend pred sebou 🙂 fuuuha, 15 rokov snazenia? tak to si ani predstavit neviem...hmmm, moji znami sa zase snazili cca 5 rokov, nakoniec im povedali, ze spolu deti mat nemozu a ked sa teda potom na to uplne vykaslali, tak ostala tehotna a maly uz bude mat za chvilocku 2 roky...takze veriiime, ze tie deticky pridu aj k nam 🙂 pekny vikendik prajem!

zdeneli
9. okt 2015

@senselinka ahojky, ja som tiez teraz 3 dni spinila, a dnes konecne ms dorazila, tak ideme pozitivne naladene do dalsieho kola 🙂 inak nad tym miesanym cajom na zlte koliesko som aj ja rozmyslala...mas uz s tym nejake konkretne skusenosti?

senselinka
9. okt 2015

@zdeneli praveze nie, len s alchemilkou a s rebrickom... Ale objednala som dnes aj macu a zmes vitaminov selen, zinok, vit E, takze ideme dopovat tento mesiac 😀

nikijur
10. okt 2015

Dobré ránko snažilky, tak dnes som opäť testovala 25SC a vyzerá to takto, nejdem sa predčasne radovať ale tuším to zo dna na den silnie :D

orieskova
10. okt 2015

Tak zienky chcem sa ku vam pridat..snazime sa uz vyse roka a pol a zo snazilky sa stava zufalka..ja viem,vela robi hlava,ale ked som vcera zas dostala ms..este nikdy ma neprepadla taka zlost a pocit neschopnosti..este som to nijak neriesila ani s lekarom..teraz som pevne rozhodnuta a odhodlana..idem do toho naplno.drzte palce..aj vam vsetkym prajem,nech sa uz zadari.

janikm
10. okt 2015

@nikijur ja si myslim ze uz sa mozes tesit, gratulujem 🙂