icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

janikm
10. okt 2015

Dobre ranko vam prajem do tohto uprsaneho dna. U nas to vyzera ze pokracujeme so snazenim dalej a kedze mam ovulku az okolo 20dc tak sa presuvame do novembra.. och to sa nacakam ☹

senselinka
10. okt 2015

@janikm podobny skok ma dnes cakal... Nevadi, my to dame, na Vianoce budeme mat tehotensku knizku!!!! A si s nami v oktobri, lebo ovulka je este oktobrova, ziadny november! 😵

fergiea
10. okt 2015

@janikm ahoj ach jaj to snad nie, myslis ze uz pride ms? Mne dnes FF vyznacil ovulku zas na iny DC 😀 tak ja uz netusim kedy ta ovu bola, uz iba pockat ...

nikijur
10. okt 2015

@janikm Ďakujem tiež myslím že začína byť čas na radosť :D

petkazh
10. okt 2015

@senselinka ja som v oktobrovom snazilkovani dnes 8 dc ide to hrozne pomaly...na konci mesiaca sme objednani do centra...ak sa zas nepodari....

puffu
10. okt 2015

@fergiea ale takto to je celkom dobre..🙂 aspon nebudes mysliet na to kolko dpo si, ci by uz test nieco ukazal atd.. mozno budes milo prekvapena ze to vyslo prave teraz ked si ani netusila kedy mas ovu.🙂 drzim palce..🙂

janikm
10. okt 2015

@fergiea mne tiez prvy cyklus merania znacil tu ovu vselijak ale on to hodnoti aj podla hlienu nielen podla teploty tak teraz uz len vydrzat netestovat 🙂

janikm
10. okt 2015

@fergiea a myslim ze ms pride urcite bud zajtra alebo najneskor v pondelok, minuly mesiac som mala tiez takyto pokles a dalsi den este hlbsi a potom prisla 🙂

janikm
10. okt 2015

@senselinka tak natesno to vyjde na oktober ale ak menzes pride az v pondelok tak asi az niekedy na dusicky 😀

senselinka
10. okt 2015

@janikm ja som dnes mala by takyto skok a uz si aj pripadam ako podrezane prasa 😠 Co je ale pozitivne, nemam ziadne bolesti, myslim, ze to je vdaka alchemilke. Ty myslis, ze ked mas taky skok, rozbehne sa ti az v pondelok?

fergiea
10. okt 2015

@puffu ano mas pravdu presne tak. Aj ked som odhodlana netestovat. Som uplne v klude, bez stresu a bez nejakych myslienok ci to vyslo alebo nie. 😀

fergiea
10. okt 2015

@janikm ja neviem vobec kedy ovu bola totiz stale ma brucho boli a picha rovnako 😀 tak sa nechame prekvapit. Len mi je zvlastne,ze podla hlienu - mi teraz dalo ovu na 14dc a ja uz som v ten den hlien ziadny nemala. Strasne mi to pride zaujimave merat bt 🙂

janikm
10. okt 2015

@fergiea ja som si citala vela na stranke fertility.sk a tam aj nieco pisali ohladom hlienu ze ovulka je posledny den plodneho hlienu ci ako.. nepamätam si to uz presne ako to tam bolo 🙂 ono plus minus par dni nevadi ked ste sa mojkali plavci vydrzia hlavne ked mas vela hlienu, ja nemam skoro ziadny mozno aj tam je pes zakopany 😖 dalsi mesiac skusim acc long na zriedenie lebo grepovy dzus mi vobec nepomohol 🙂

janikm
10. okt 2015

@senselinka asi v pondelok lebo sice je pokles ale este nie pod ciaru a minuly mesiac som tiez mala najprv takto nad ciaru, dalsi den hlbsie pod ciaru a az potom som dostala 🙂 ja skusim tiez alchemilku tento cyklus lebo mavam tiez silne menstr. bolesti tak mozno pomoze a este som chcela vyskusat kotvicnik vraj je na dozrievanie vajicok u zien tak mozno mi skrati predovulacnu fazu 🙂

fergiea
10. okt 2015

@janikm praveze sa nam podarilo mojkat sa kazdy druhy den a to sme sa trafili aj keby bola ovulka 12 alebo 14 dc 😂😂 az sa smejem ze ked to clovek tak nepreziva ide to lahsie... skus ten grepovy dzusik. Ja som ho pila druhy cyklus a teda hlien sommavala aj predtym ale vdaka dzusu ovela ovela viac... vyskusaj ho 🙂 mne dokonca aj chutil.

janikm
10. okt 2015

@fergiea akurat nebudes vediet kolko dpo si ale aspon nebudes testovat 😀 no ja som pila grepovy 3 tyzdne a 0 bodov ziadny vysledok jedine co tak som schudla lebo mam slaby pitny rezim a takto som vkuse pila 😀

fergiea
10. okt 2015

@janikm jaj tak nepomohol...no ktovie :-/ ja som zase bola vo stvrtok na takej terapii regeneracnej mala by som absolvovat este asi 3-4, dali mi do ruk take titanove kvadriky a vraj to nastartuje telo zbavi ta vsetkych blokov a negativnej energie za posledne roky...tak som zvedava aky ucinok to bude mat. Tiez musim vela pit, tak nasiku do seba lejem cistu vodu a codu s citronom a caje....musim si na to davat uz pozor. No a neviem preco, ale absolutne ani nemam chut tento cyklus testovat 😀 sranda.

senselinka
10. okt 2015

@janikm inak to, ze mas ty pocit, ze nemas hlien neznamena, ze nie je dnu... Ja ked som bola na IUI, tak som mala pocit uplneho sucha a lekarka pri zakroku mi hovori, ze aky opekny ovulacny hlien, som len kukala, ze kde 😅

janikm
10. okt 2015

@senselinka jasne viem ze dnu moze byt kludne ten hlienik 🙂 ale priebezne si sledujem aj krcok a tiez nemam pocit ze by ho bolo dost a skor je hustejsi ako redsi ale to pozorujem este len velmi kratko tak ruku do ohna za to nedam.. len este predtym ako sme sa zacali snazit o mimi tak som mala tolko hlienu ze som bola ako pocikana a teraz uplne sucho takze sa mi aj tazko urcuje vopred kedy bude ovulka, ovu testy tento mesiac nepomohli nebol ani jeden pozitivny cize az spätne som si bodla BT odsledovala ze ovu prebehla.. Tak by som chcela dalsi cyklus zapracovat na tom hliene mozno by aj plavci dlhsie vydrzali keby ho bolo viac aj by bol vodnatejsi 😀

janikm
10. okt 2015

@fergiea zaujimave o tom som este nepocula ale tak ak ti to pomoze ocistit telo a hlavne mysel tak to stoji za to 🙂 s tym testovanim ti drzim palce u mna kriza prichadza okolo 8 dpo tak poschovavaj vsetky testy alebo povedz priatelovi nech ich schova 😀 ja som tento tyzden testovala ako blbec, jasne ze vsade kanale aj ked pekne siroke no sede 😀 takze este viac ma to lakalo, vo stvrtok samozrejme 2 testy padli za obet 😀 no vcera som si povedala ze ziadne testy a dnes som vyliecena 😀 proste netreba s tym zacinat lebo ked zacnes tak sa utrhnes z retaze 😀

janikm
10. okt 2015

@senselinka
@fergiea Baby tak necakane uz dnes 1dc 🙂 aspon nemusim cakat

senselinka
10. okt 2015

@janikm tek predsa budes oktobrova tehulkaaa, wueeej 😀

fergiea
10. okt 2015

@janikm presne ! Ked s tym zacnes, neda sa prestat 😀 vies co mozno by som test skusila , ale az na 12dpo. Skor ani nie. No tak fajn ze si uz ms dostala, aspon nebudes dlho cakat 🙂 sama som zvedava na tie "terapie" alebo ako to nazvat. Uz som o tom predtym nieco pocula, no uvidime. Zatial sa citim v harmonii 😃😃😃

fergiea
10. okt 2015

@janikm bohaca v dalsej sutazi v tych malovankach som vyhrala zase 50srdiecok 😃😃😃 mna sibne...co s nimi budem robit??? 😂😂😂

janikm
10. okt 2015

@fergiea tak ty mas neuveritelne stastie alebo skor si si to zasluzila sikovnostou 🙂 gratulacia 😀 a myslim ze ked na 12dpo urobis test tak ak to vyslo uz by malo byt nieco vidno aj bez natacania testu do svetla 🙂 len teraz zistit kedy je 12dpo ked nevies presny den ovu 😀

janikm
10. okt 2015

@senselinka aspon jedna pozitivna vec na tom vsetkom 😀 pevne verim ze oktober bude uspesny kedze je to nas stastny mesiac a koncom oktobra mame 1. vyrocie svadby 🙂 no nic ja uz mam ako spravny alkoholik naliaty pohar cerveneho lebo len pred par minutami som to dostala a uz mam krce ako svet 😀

senselinka
10. okt 2015

@janikm inak moja mama ma v juli 60tku, celkom pekny darcek by to bol, vnucatko 😵

senselinka
10. okt 2015

@janikm ja mam zas v oktobri narodky a zhruba caz ne mi vychadza ovulka. To vam asi cez vyrocie vyjde, nie? A ja si vecer tiez nalejem, a to som sama doma 😝

fergiea
10. okt 2015

@janikm budem ratat tak, akokeby dnes bolo teda 3dpo nie 5... a tie srdiecka. Mala som zasa celkom dost lajkov na obrazok A som zasa 2. 😀 a aj ti byva zle pri ms?

zdeneli
10. okt 2015

@senselinka tak to uz ano, s tolkymi vitaminami sa to uz musi podarit...ja zatial len listovku, ale ten caj na zlte teliesko by mohol byt dobry aj kvoli tomu spineniu...tak asi skusim...to sa odkedy ma pit, az po ovulke?