Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@veronika1603 aj my sme zacali..a neboj sa. nemysli na zle 🙂
@zdeneli hej, od ovulky. A citala som, ze ten vitex jahnaci, co je sucastou caju, je tiez velmi dobry na plodnost, vlastne vsetky bylinky v tom caji, co viem, riesia nieco okolo maternice a plodnosti
@veronika1603 ahij no tobila a je negativny tak som sa zmierila s tym ze asi nic no uz nechcem viac testovat pockam lebo v pondelok ma dojst mrcha a ked nedojde do stvrku tak budem testovat 🙂 a ty co ako ide snazilkovanie 🙂
@abusa no nevadi ideme dalej.asi dojde teda mrcha ked nic.no este kym neni sanca je tam vzdy.ja som 2dni po ms a od vcera sa snazime.budeme ako casto sa len bude dat.ale aspon 1-2 dni budeme davat pauzu.zas kazdy den to asi by som nedalaaaa.uvidime co prinesie tento mesiac..dufam ze sa to tu bude len tam hemzit pozitivnymi testiiiikmi...musi to vyjst..😊
@senselinka no par dni po vyroci by mala byt ovu, ale budem pit cajik z kotvicnika tak mozno zazrakom sa posunie ovu skor 🙂 chceme ist niekam na wellness vikend tak by to bolo idealne 🙂 a svokrovci budu mat tiez ale v maji 60 obaja takze tiez by to bolo super ze dostanu oneskoreny darcek 🙂 a sice uz neskoro no na zdravie 😀
@veronika1603 no stale dufam ale uz som sa tym aaj tak trochu vyrovbala keby nie 🙂 no mne lekar povedal ze ked chcem mat najvetsiu sancu tak manzel musi vydrzat aspon jeden mesiac a musime sa snazilkovat kazdy druhy den ze to je najlepsie a najvatsia sanca 🙂
Dievcata ahojte...
Dlhsie som tu nebola ....prave dobraty clostylbegyt dvojita davka....zajtra na vajcometriu....drzte palce...;)
@fergiea no mne tiez tak po 3 hodinach lenze to som vypila 2 dcl vina, zensky caj, potom kvapky algifen na krce a nakoniec som si musela dat aj tak nurofen a horucu sprchu na brucho aj krize... 😀 a tiez som prve dva tyzdne tohto cyklu pila zensky caj kazdy den a v nom je alchemilka tak skusim teraz pit cistu 🙂
Rozhodli sme sa a ideme na to 🙂...uvidíme ci sa zadari na prvy krat...drzte palce 🙂
@zdeneli veru nemeška a od 23Dc sa ukazujú čiaročky, ktoré každým dňm silnejú....už ma aj včera potrápilo nadúvanie ...nemusí to však byť dôsledok slniečka v brušku.....a posielam všetkým toľko tehu bacilkou...keď nam sa podarilo na šupu ....manžel mi práve oznámil že no moc som si to ale neužil :D 😝
no trosku som neodolala, tak som prisla opat medzi vas..u nas stale nic, som dnes 19 DC tak uvidime, akosi sa mi chce tento mesiac verit, ze to vyslo, tak neviem, snad to uz konecne vyjde, aj moj dr hoovoril, ze to tento mesiac vyzera uz velmi dobre, ze akosi sa to zlepsuje, tak mi predlzil moj "posledny pokus" este o jeden mesiac tym, ze mi uz dal 3-tu davku clostylu, tak uvidime, mozno ho uz nebudem ani potrebovat 😉 bodaj by tok bolo, hmm..len ma uz pali ruka, ze budem testovat 😀
@cejarka ano, zajtra rano idem k obvodacke, to budem 6+2tt tak som zvedava kedy ma objedna k porodnej asistentke ale tak asi som uz zmierala s tym ze to bude az niekedy po dovolenke ked budem v 12tt, inak vtedy budem mat narodky tak by to bol pekny a najkrajsi darcek ked ho uz uvidim..🙂
@motorolka ahoj 🙂 zatial sa citim dobre, som unavenejsia, spim uz okolo 23hod a aj cez den si pospim polhodinku, dnes ma trochu viac pichalo podbrusko tak som lezala skoro cely den ale inak sa citim uplne v pohode, zajtra idem k obcodnej tak uvidime co tam bude 😀 juj, tebe zelam aby sa to uz coskoro podarilo, uz musi!!! a este ked aj lekar vidi u teba zlepsenie tak to je super..🙂 netestuj! vydrz aspon do 12-13dc, mne visiel na 9dc dusik, potom 10-11dc nic, potom 12dc rano som uz ani netestovala lebo som si hovorila ze to urcite nevyslo ze pockam ked bude meskat ms, potom sme si na veceru robili steaky a tak som isla so srandy pre istotu spravit test a tam pekny dusik a odvtedy tam uz bol stale a kazdy den sa zosiloval.. takze skor netestuj lebo je to ozaj iba o nahode kolko mas pripadneho hcg v moci.. drzim moc palce..🙂
Juj tesiuim..nakoniec z anovulaku je po 20 dc teplota hore!!! Boze daj nech to uz je tu...
@cejarka
@puffu ahojte, baby, konečne vám odpisujem, mali sme riadne vyťažený víkend, muž oslavoval narodky, tak plný dom ľudí a chystania, aj som riadne ochorela navyše :( mám riadnu nádchu, ale dúfam, že sa to už zlepší :( inak je to celkom fajn, teším sa, že všetko dobre dopadlo, najbližšie idem na kontrolu 30.10. 🙂 už sa teším ako za uvidím bábatko 🙂
Ahojte babulky, tak po dlhom case som opat tu, idem to tu prelustrovat co mate noveho 😉 Pekny dnik Vam prajem 😉
@mojsap ja som sa prave vratila od obvodneho, pytal sa ma take trapne otazky ze ako som si vypocitala tt...atd 😀 ale aj take normalne samozrejme.povazil ma, zmeral tlak, vraj krv brat netreba ked som mala 10pozitivnych testov... 😀 a ze mi napisu list na prvu kontrolu priblizne ak budem v 12tt, cize niekedy okolo 15-20 november, a potom druha kontrola bude v 20tt... 😀 takze vy budete mat za prvy mesiac viac kontrol ako ja za cele tehu... 😀

@nikijur to vyzerá dobre! ja by som sa urcite uz tesila! Aj sa tesím, s tebou!