Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@janikm ja som si zacala vizualizovat nase babatko...ako v brusku rastie ako sa narodi a je pri tom priatel....mozno pre niekoho smiesne alebo chore, ale chcem si to.pritiahnut 😂😂😂 naozaj do Vianoc uz je malo casu....ale nrchapem, ze som momentalne stale kludna. Vobec nestresujem citovyslo. A to ma zase tento cyklus od ovulky vkuse picha v podbrusku,az ma vystrie obcas.
@fergiea Tento mesiac je zahada. Ja mam pres e taketo nizke teploty a to som vzdy mala nad 37. Poslem ti moj graf🙂
@fergiea prsne takto tento cyklus som bola ja, kludná ako baránok, bez stresu. Uvidíš, čiarky budú tam. Len este netestuj ako ja lebo budeš v strese, aj ked ja som sa ukludnila a robím si prave malovaciu psychohygieniu 🙂
Bez stresu a zamerania sa na tehu to ide ľahšie. AJ mňa pichalo a v sobotu to bolo na nevydržanie a od nedele pobolievanie podbruška ako na mrchu. Veeeeľmi držim prsteky.
@majka_ka89 dakujem krasne. Budem na teba mysliet, aby ms neprisla 🙂 veru, do Vianoc sa anm to vsetkym podari. Ale ked sa clovek nad tym zamysli,tak je uplne pekne, ze sa to aj splnilo, uz nas chyba len par. Nechcem nic zakryknut ale vnutri seba si myslim, ze to vysoo. No uvidime este mam kopec casu do MS.
@mimuska2109 no sranda, ja uz som aj rozmyslala, ze sa mi pokazil teplomer 😃😃 ale tak uvidime mozno este vybehne. A nemoze to byt aj tym ako sa zozimilo? 😃 riadne vykyvy tam mas, len nech sa pekne drzi nad ciarou 🙂
Bambulky pridavam sa k vam,druhy cyklus nevysiel,dnes 3 DC tak ideme dalej 🙂 su tu aj take baby ktore netestuju ovu testami? Ja som testovala obidva cykly ale digi testami a tie su strasne drahe tak rozmyslam ze tento mesiac to dame bez neviem ci stihnem objednat z ebayu
@majka_ka89 jej este viac si ma upokojila. Aj ty malujes? Ja zasa tie vymalovanky. Na nic nemyslim len carbem 🙂 celkovo je tento cyklus taky kludny. Aj sa nam podarilo sa mojkat tak pravidelnejsie. Vies co rozmyslala som nad testovanim, ze mozno na 12 dpo by som skusila. To budem mat este 3dni do ms. Tak uvidim, ci ma neprepadne zvedavost skor, dufamze nie a prezijem to v pokoji 😀 aj mas este nejake priznaky?
@fergiea nechaj sa prekvapiť, ja by som tiež netestovala nebyť včerajšej návštevy v obchode a veľmi silného parfému 🙂
No ja si obrázky robím vačšinou sama alebo sami niečo zapáči na internete tak si to nakreslím, ale ja som taký všehokutil, či servitkova metoda, akrylove farby, všetko možné. Ale teraz posledné 3 mes mi učarovali farbičky, tak ich mam doma viac ako dieťa v škole 🙂 A rozmýšľam že niečo take farebné pripravím aj pre drahého ako "darček" na to že bude tatino, ale to až po nedeli začnem realizovať, nech nezakríknem.
Ten pokoj poznám, úplne je taký iný, ma nedokáže ani nič vytočiť, len sa nad tým zasmejem. Pripálil sa mi koláč v nedelu lebo som nan zabudla popri tom ako som upratovala, vačšinou by som nadávala a bola z toho mega neštastná ale teraz nie ja som sa nad tým smiala, že sa potrebujem naklonovať aby som všetko stíhala. Neviem som taka úplné kludná a taký pokoj mám v sebe, dokonca ani počasie ma nevytáča 🙂
@lucia1002 aj ja si myslim, ze je to ok, len ma to zaujalo,ze stale je to cca rovnaka teplota 😆 inak, fakt som uplne kludna. Moze to byt aj tym, ze som si povymyslala somarinky co chcem robit. Objednala som si take sady na robenir mydielok doma 😂😂 na to som zvedava. Chcem si porobit mydielka a zabalit a darovat starkej jednej druhej mamine atd rodine....tie vymalovanky to je veru strasne super vec no a dnes mi prisli nove vlny na hackovanie tie co som mala sa trosku chumlali. A aj som si od jednej baby tu na MK objednala take tenisocky ruzove a modre. A ked zistim ze som tehotna tak tie papucjy s tehu testom pripravim mirinovi ako prekvapko, ze bude Tato 😃😃 moze to vyzerat ze mi prepina ale naozaj sa citim ok 🙂 moxno aj vdaka takym terapiam regeneratormi z titanu - som bola uz dvakrat.... 😂
@majka_ka89 to je v poriadku ze ta pobolieva ako na mrchu...aj mna tak pobolievalo..a este aj dlho po termine MS 😉
@lucia1002 to ma vôbec neteší :( pretože budem stále trocha strach kvôli tomu. Lebo min rok to tiež tak bolo ale potom už k tomu boli aj silne krče a krvacanie a odislo to. No ale nemôžem na to predsa myslieť. Musím relaxovať.
@majka_ka89 presne! Ja mam to iste! Tesim sa z kazdej kraviny a nic ma nevytoci. Ani moj obcas negativny priatel 😃 to je co povedat. A tiez vymyslam ako si skratit cas, leno tento mesiac som ved zas na PN, od novembra sa hodim na urad prace a budem brat podporu treba to vyuzit teraz sa mi to oplati, takze mozem si chodit na prechadzky s nasimi deckami (so psami) a venovat sa dalej domacnosti a mojim somarinkam...tiez som si toho dost navymyslala, co chcem robit v poslednej dobe. Ja som kedysi davno chodila este cez zs na vytvarnu ako kruzok strasne rada som kreslila no vekom mi nejak zmizol ten talent tak som strasne rada ze som prisla k tymto malovankam a mozem si aspon do nich malovat. A o tych farbickach mi nirco hovor...som si naobjednavala troje fixky faber kastel mapedky tusim a aj pastelky faber castell mondeluzky roztiieratelne vodou a este cco som mala mapedky tiez v tescu ra zmali tiez taku sadu 72 ks pasteliek to som tiez vzala no strasne vela ich mam a este moje iblubene progress 😃😃😃😃 keby mne niekto videl stolik doma kde kreslim no smial by sa...
@zdeneli dufam, že obe si najdeme //, to by som spravila take prekvapko celej rodine pod stromček 😀 ale už sme dohodnutí s drahým, že ak nič tak sa ide do CAR-u. ale toto už ani jesen neni to je hned zima ukrutná, 😖 😖 uz nech su vianoce bude volno 😀
@majka_ka89 nemysli na to..mysli na to ze teraz bude vsetko ok..😉 ono ta maternica bude pobolievat stale teraz..ale urcite by som skocila potom za dr ked nepride mrcha..aby ti aspon duphaston predpisal ked si uz o jedno prisla..ale podstatne je aby si myslela pozitivne a aby aj mimi vnutri to citilo 😉
@lucia1002 no ja mam toho casu zase az az....😀 tak musim byt krwativna aspon ten cas rychlejsie ubehne a tym ze som pn a nemozem nikam ist tak aspon doma sa pobavim. No onp sa to tak debilne vola ze terapie. Ale to mi daju do ruk take regeneratory z titanu, take kvadriky so vselijakymi zarezmi. Dycham pri tom cisty kyslik lezim a drzim to a ono je to nejak magneticky nabite. A malo by to vlastne odstranit z tela vsetky bloky, negativnu energiu, vsetko zle co sa stalo za poslednhch niekolko rokov, zregeneruje ti to telo a znova nakopne orgamy. Tak uz som tam bola dvakrat. A vcera, najskor mi meral tlak(robi to moj znamy ma normalne na to priestoey atd) tlak som mala samozrjeme nizky ako vzdy a po tych terapiach som mala tlak odrazu uplne ukazkovy co som nemala velmi dlho. Verim takym veciam 🙂 takze len to pomoze na moju pozitivnu naladu a harmoniu v tele 😃😃😃 este zo 2-3 take sedenia. No a na sr su aj liecitelia ktori takto liecia tymi regeneratormi. Aj ludia s rakovinou atd...tohto mojho znameho sesternica mala nador na maternici povedali jej na kramarovh ze maternica von a uz nebudu mat deticky (jedno mali). On jej robil tieto terapie minuly rok okolo vianoc a ze nedavno sa im narodilo druhe babatko a rakovina nikde. Sranda ze? Ale vsetko je to vnutri nas,ako sa nastavime
@lucia1002 dakujem, ono je tu ten problém s lekárom, že som v zahraničí a tu prvá kontrola u gynekologa az 12 tyž. Ako ja mám duphaston nedobratý z minula ale bojim sa ho dať si sama. Resp. budem na SK o týžden tak by som mohla skočiť ešte za lekarom mojej mamy a všetko si zaplatiť, no neviem. uvidím že ako.
@malalienka85 urcite to dame, ja verim tomu 🙂vy to budete mat vsetko naraz, bytik, svadbicku a aj bejby 🙂 no moja mamca uz daco tusi ze sa snazime, lebo ona je sestricka na gynekologicko-porodnickom oddeleni a ja tam mam dr. a ked som tam ten minuly mesiac prisla, tak mami ze co, bude baby?...a ja ze no mohlo by byt :D ale u draheho rodicov to bude velke prekvapko, lebo oni vobec nevedia...a veru rovno zima prisla - inak teraz som vonku videla jedneho pana, ktory mal vetrovku ciapku, proste vsetko okrem topanok...ani ponozky nemal, som pozerala na neho ako mucha puk 😀

@malalienka85 ziadne sklamanie, ziadna ms nebude...bude testik s dvoma // 🙂 budem na teba mysliet a informuj ma hned 🙂)) nooo to pocasie otras, ja jesen velmi nemusim, to slniecko mi uz teraz chyba...ale vianoce za to milujem :D, a ani sa mi verit nechce, ze je tu za chvilu zase konec roka...