Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@abusa drzim palce...silno a ako sa citis
@lucia1002 jeeej dakujeme za bacilky ja ich poctivo chytam nech nam to tento mesiac konecne vyjde 🙂 dnes sme si nakupili kopu vitaminikov - omega3+Ecko, tribulus kapsule pre muza (to je kotvicnik zemny) na posilnenie plavcov, sebe som kupila alchemilkovy cajik a este si chcem kupit caj z kotvicnika 🙂 tak uvidime ci pomoze 🙂 pozeram ze tebe to ale leti uz 10tt, ochvilku uz aj brusko ti bude trcat 😀 inak planujes ist na ten prvotrimestralny morfologicky skrining?
@veronika1603 citim sa tak vselijak len uz si nechcem namyslat ze kazde pichnutie nieco moze znamenat :D no uvidime ale uz som sa tak nejak ukludnila a zmierila aj so skutocnostou ze to nemuselo vyjst. tak som si dala deci vinka a to mi vzdy pomohlo :D tak uvidime ci potom pride mrcha alebo nie :D
@meggie07 ahojky mojko tak to mi je luto .. viem ake to je ked zije s Vami roky a zrazu jej niet,, zivot nie vzdy je fer,.. mozno to bude znamenie .. 😵 potom cakam i fosky a pevne verim ze mrcha uz dostala razitko do pasu ako neziaduca 😀
@lucia1002 moja pekna chytam chytam len ovulka ma obchadza na kilometre. 😀
@mojebabatko19 jejjj to je super gratulka 😵 😵
@mojebabatko19 jej tak to gratulujem depka nech ide do prec a uz sa len vytesuj 🙂
@zdeneli dobré ránko 🙂 ako? dlhšie som nepísala, ako pokračuje snaženie? ja nečakám ms v nedeľu, teda pokiaľ bude cyklus 29-dňový tak ako naposledy, snažím sa na to nemyslieť, ale nevychádza mi to 😀 a parádne som seknutá v krku! 🙄 🙄 🙄 🙄
@fergiea pokial si nad ciarou, vsetko je ok 😁 Ty ale merias v ustach, nie?
@senselinka nie nie, dolu meriam 🙂 jasne nad ciarou, len mi to vacsinou vyskocilo po par dnoch po ovu
Ahojte babenky moje, dnes 25 DC a ešte 4 dni do mrchy.
Samozrejme, že som nevydržala a urobila včera večer test. Ani by som ho nerobila, len som bola v obchode a zacítila som nejaký divný parfum a ma natiahlo tak, že som myslela, že môj obed skončí v nákupnom košíku 🙂 Tak čo ma vtedy napadlo, reku kúpim si test, veď nič za to nedám.
Tak som prišla domov test spravila a po 3 min na mňa pozerá + <3 so slabou druhou čiarkou. Baby, vyzerá to tak že som v tom. A viete čo je sranda, že je to 25 mIU a ukázal výsledok. Neviem, či sa mám tešiť alebo plakať 🙂
@majka_ka89 ukáž nám foto 🙂
@malalienka85 ahoj moja, este nesnazilkujeme, dnes 5dc, ale tento mesiac silna a dost bolestiva ms (dufam, ze je posledna a najblizsi rok nepride :D) tak cakam a potom ideme na to 🙂 tento mesiac by som chcela vyskusat ovu testy, nech presne viem kedy je ovu...a tebe drziiiim taaaaakto velmi palceky a ocakavam pozitivne tehu testiky od teba ;) kedy sa chystas testovat? ci vydrzis az do nedele? a z coho mas seknuty krk? tak pekne salik okoko, nech je to v teplucku a snad bude lepsie 🙂
@mojsap snažím sa to odfotiť, nech to je pekne vidieť, lebo je to tenučke
@majka_ka89 no držím všetky palce aby silnela čiarka 🙂 už inému ani never ;)
@mojsap ďakujem, snažím sa to odfotiť, len je to stále rozmazané, lebo celý test je v bielom puzdre, a veľmi to rozostruje :( tak uvidím, ja uverím až keď mrcha v nedeľu nepríde. Som tak na 65% že to môže byť pravda, lebo testy mi nezvyknú duchovať tak uvidíme.
@majka_ka89 no držííím palce, aby to bolo všetko tak ako si praješ, čakali by ste prvé bábo? 🙂 my čakáme prvé, som v osmom týždni od dnes 🙂
@mojsap ako sa to vezme, o prvé som prišla min. rok, ale tak dufam, že tentokrát to bude tak ako ma byť a keď test neklame, tak sa snáď dočkám aj malého uzlíka.
Len mám trocha strach, lebo ma pobolieva podbruško stále ako keby som mala dostať mrchu. Netrvá to celý deň ale tak hocikedy ma to chytá už od nedele tak na 20-30 min a prestane a potom znova.
Tak sa modlím aby bolo všetko ok.
@majka_ka89 gratulujem drzim palce aby bolo vserko v poriadku .. sa nam to tu riadne roztehulkovalo 🙂
@fergiea este mam take slabucke tak vo stvrtok ratam ze uz bude po vsetkom 😀 ani som nevolala na gynekologiu ohladom vysledku hcg testu z min. tyzdna 😀 zacala som pit alchemilku, kupila milion vitaminov pre seba aj muza a tento mesiac makame, ja chcem aby sme boli na vianoce o jedneho viac 🙂
@majka_ka89 neboj sa, aj mňa bolelo brucho presne ako na krámy a v prvý deň keď mali prísť to bolo hrozné, už som čakala každú minútu, potom meškali druhý den a tiež riadne bolesti som mala, ešte mi ani nenapadlo že môžem byť tehu a na tretí dne meškania som si urobila test a boli tam dve čiarky 🙂 no brucho ma stále bolelo rovnako, cleých 5 dní ako krámové bolesti, ale čiarka silnela, ešte doteraz ma každý den chytí taký krámový stav, ale už je to oveľa miernejšie 🙂
@zdeneli jéééj dakujem za povzdbudive slova, to som fakt potrebovala 🙂, mám doma len jeden jediny tehu test 😀 skor ako v nedelu testovat urcite nebudem, moc sa bojim sklamania, takže ak vydržím testnem až po jednodňovom meškaní ak by nastalo, uvidíme, dám vediet 😀 aj ja držím palce a tie ovu si kúp aspon budes presne vediet čo a ako. Seknutá som už 3 krát za posledny polrok ale tentoraz fakt extrem,,, neboj babuším sa ved aka uz je kosa, zajtra vytahujem už rukavice 😀 😀 😀
@fergiea ďakujem, ešte sa moc neteším, to budem až v nedeľu keď ta potvora nedôjde. No si už na rade, teraz si mala niekedy aj ovu, tak som zvedavá na teba. Veľmi držím pršteky a modlím sa, aby drobček privítal aj k tebe 😉 Nech máme všetky darčeky 🙂
@mojsap takže sa mám ešte na väčšie bolesti pripraviť v nedelu 😀
Tak prežijem to, ja som aspoň rada, že môžem doma oddychovať, nikde nerobím akurát čo do školy chodím na 3 hodiny a to si po skole dávam takú 45 min prechádzku domov. Takže ideálny stav na prípadne tehuľkovanie :D

@abusa tak moja mrcha ma prisť zajtra ale pri viditeľnosti mojich čiaročiek je viac než iste že už nepríde ...držím palce aby ani tebe neprišla 🙂