Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@zdeneli 😀 😀 😀 😀 pánko sa tak zababušil že sa až zabudol obuť :D boženko ešte v ssobotu som mala obuté lodičky a teraz už kludne zimné čižmy môžem nahodit. my sme na tom rovnako naši vedia že sa snažíme a adekvátne k tomu aj každý mesiac otravujú.... a drahého rodičia nevedia nič, občas sa spýtajú ale vždy povieme že najprv bývanie.... no a babka moja samozrejme velmi túži dožiť sa prvého pravnúčatka, rada by som aby si užila bábo ešte v relatívnom zdraví a hlavne aspoň 10 rokov....
@fergiea jééj super napad s papučkami aj ja stale rozmyslam, ze co vymyslim ked to pride 😀
@zdeneli ved moznosti je vela, sice toto je uz otrepane ale ved moj drahy to este nezazil 😀
@malalienka85 dakujem 🙂 myslim,ze to buse oekne. Uz iba tie // na teste 😂o tyzden.
@malalienka85 no fakt neviem co to malo znamenat, nevyzeral ani ako bezdomovec :D...naozaj z leta rovno do zimy, brrr...no tak to mas velmi peknu motivaciu aj kvoli babke 🙂 mamina minuly rok riesila tehotenstvo a porod so sestrou, tento rok so svagrinou a tak verim ze ten buduci bude so mnou ;) vasi to budu mat prve vnucatko?
@zdeneli u nas v TT tiež stale stretnes nejakeho čudaka, ja som v meste každy den v centre mame kancel a pocas dna vybehnem skoro kazdy den a tiež stretavam čudácke postavičky :D no tak to ti jednoznacne musi vyjst ved uz si na rade, ale mas to super ze ti segra aj švagrina budu vediet poradit a podedíš aj nejaké vecičky :D áno naši by mali prve aj svokrovci by mali prve, bože to bude rozmaznanec, len keby sa mu už chcelo príííísť 🙂 a ty čo by si chcela viac chlapca či dievča? 😀
@fergiea tak tak, už len tie dve čiarky chýbajú k dokonalemu štastiu, naplánované to máme všetky tip top ako tak pozerám 😀
@malalienka85 ale do Vianoc to dame vsetkym nam drzim.palce! 💜
@fergiea ked to ty hovoríš, musí to tak byť, musíííííí 😀 😀
@fergiea Presne som aj ja premyslala nad tym ci sa teplomer nepokazil🙂som strasne zvedava co z tohto mojho cyklu bude. Ms by mala prist v stredu alebo stvrtok. Od 5DPO mam stale pocit ako keby mala kazdou minutou prist ms. Nemusela by prist🙂 Citala som, ze hackujes. Aj ja to mam ako mentalny relax🙂 Teraz som sestrinmu chlapcovi robila pirata. Poslem foto🙂
@mimuska2109 tak ten je krasny. Este velmi nehackujem. Vacsinou zvitazi kreslenie nad hackovanim. Estelen zscinam, uhackovala som dve papucky. Dlha cesta je predomnou 🙂 no a mna picha v posbrusku stale a dodnes rana bolesti ako na ms. Ale uz som si tolkokrat namyslala z tychto bolesti a pichancov a nic. Tak to neberiem nejak vazns ... aj ked... 🙂
@mimuska2109 Ahoj no mozno ti to vyslo.Ja som tiez tak 4-5 dni po ovulaci mala pocit ze uz kazdu minutu pride ms ale ozaj to bol blby pocit a som bola taka ze co sa deje a nakoniec ms nedosla a teraz sme v 15tt aj ked troska s problemami ale co uz.
@mimuska2109 No a to sme boli na dovolenke a mala som pocit ze to pride tak som mala taku blbu naladu ale este na dovolenke som si spravila test a bol duch.
@malalienka85 tak to teda hej, to ho budu z kazdej strany rozmaznavat 🙂 nooo, nasi maju zatial 5 vnucat a vsetko chalani, takze asi kvoli tomu by som skor babu chcela...ale moj drahy zase chalana (ake prekvapujuce, ze? :D) ale je mi to jedno, hlavne nech pride a budeme ho lubit najviac na svete...ty by si co chcela?
@zdeneli máš pravdu nezaleží na tom hlavne aby prišlo a bolo zdravé to je klišé ale je to tak.... ale keby si môžeme vybrať tak velmi by sme chceli dievčatko, ked sa o tom rozpravame tak vzdy v ženskom rode :D :D fúúúú 5 chlapov no myslím že na rade je dievčatko :D
@tomasko27 Test je negativny. Takze asi skor u mna pride ta ms. Ale mohla by motyka vystrelit🙂 a FF mi ovulku vraj zle zaznacil, mala byt o den neskor takze by som mala byt dnes 10DPO. Ak zajtra teplota nejak vyrazne neklesne tak este skusim test.
@fergiea Aj ja mam omalovanky a ked mi drobec zaspi neviem ci hackovat alebo malovat🙂 ale dnes som nestihla ani jedno ani druhe🙂 drobec spal iba 30minut.
@mimuska2109 Nooo ja som mala na 10 dpo mne viditelneho ducha manzel nevidel nic.Este nic nie je stratene.
@tomasko27 To je super, ze uz si mala ducha. Ja si skor myslim, ze to nevyslo lebo by bol tiez aspon slaby duch. Ale tak zajtra uvidime rano🙂
@tomasko27 A drzim palceky aby problemy odisli a mohla si si tehotenstvo uzivat. 🙂ja by som si uz tiez prala bublinku v brusku. Vo februari sme o drobceka prisli a teraz sa nedari. Ja mam problem s ovulkou musim brat kopec vitaminou a mm zase pije vela kavy. Tak nic moc kombinacia.
@mimuska2109 Nam sa to podarilo na prvy krat ale keby som mala menej problemov ale dako sa pretlkam z tyzdna na tyzden.
@mimuska2109 A v ktorom tyzdni skoncilo tehotenstvo?To mi je luto ze sa nedari.
@malalienka85 juuuuj, drzim velmi velmi palce, aby to tentokrat vyslo 🙂 normalne budem nedockava do nedele 🙂)) aj mas uz nejake "priznaky"?
@zdeneli ďakujem aj ja tebe držím cez ovulu aby sa zadarilo... ja som tiež nedočkavá.. vlastne až do tejto nedele som ani neratala kolký som dc ani dpo, až v nedelu začali bolesti v noci take ako ms tak potom som pozrela do diara a zacala pocitat.... priznaky 😀 😀 😀 no tak to pobolievanie podbruška ale to mam kazdy raz presne týžden pred ms, inak nič tuším a hlavne si nič nechcem nahovarat takze nicomu nepripisujem význam. 😕 ale to bruško pobolieva teraz od nedele každy den...
@tomasko27 To je uplne super, ze na prvy krat. Snad nie su tie problemy vazne. Ja som bola iba na zaciatku 5+3tt ale hcg som mala cez 10tisic. A vyse mesiaca este po cisteni som mala hcg pozitivne tak si mysleli ze ma zle vycistili. Ale nakoniec to kleslo na nula. Je to ubijajuce kazdy mesiac dufat, aj moj vek 34 rokov je vela a moje problemy s ovulaciou k tomu. Snad sa nam podari este bublinka.
@mimuska2109 Ja mam 30 a dve deti.No troska krvacanie mam od 9 tt a v 12 tt som dostala fraxiparin tak si kazdy den picham a este priblizne 200 injekcii 🙂
@malalienka85 no tak uvidis, treba verit! do nedele to pojde pomaly, poznam to 😝 ale snad to cakanie bude stat za to 🙂idem este troska pracovat a potom huraaa domov...pekny zvysok dna este ;)
@mimuska2109 A musim odychovat a lezat nic nerobit.Uzivam duphaston, zelezo lebo mam anemiu, magnezium , kyselinu listovu a fraxiparin.

@fergiea ja tak isto 🙂 tiez som na tom fungovala a ked si to tak spatne zoberiem, tak sa to vsetko splnilo...no a teraz je rad na splnenie dalsieho priania 🙂 a inak papucky kraaasne 🙂))