icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

majka_ka89
13. okt 2015

@mojebabatko19 tak aspon nie som sama v tomto 🙂 a to som stále hriala ako radiator. Inak ako sa máš, a ako sa cítiš?

tomasko27
13. okt 2015

@kaatuuskaa Ahoj.Ja som mala v prvom tehotenstvev v r 2005 trombozu, niekde v nohe som mala zrazeninu.Potom som ju mala v r 2012 a mam hustu krv aj anemiu.No a ked som dosla ku gynekologicke ze som tehotna tak povedala ze musim ist na hematologiu, zobrala mi krv a za dva tyzdne som mala vysledky a zistili dake mutacie a malo proteinu s tak hned mi dala fraxiparin 0,4 raz za den, do konca tehotenstva a este mesiac po porode.

kaatuuskaa
13. okt 2015

@tomasko27 ...fuha...ale jasne...je to pre tvoju bezpečnosť a samozrejme aj bezpecne tehotenstvo...fraxikov denne pichnem v práci aj 20-25,robim na chirurgii kde je to štandardná prevencia pred aj po operaciach,ale neviem ci by som mala odvahu do seba😉

kaatuuskaa
13. okt 2015

@majka_ka89...ruky ani nie...ale nohy aj ja mavam studene...a najlepšie mi je samozrejme pod dekou☺

janikm
13. okt 2015

@fergiea nas mal tiez zakaz do postele ale potom jedno obdobie knucal dole, celkovo bol nespokojny, mrvil sa a to sme sa vobec nevyspali ale nepovolili sme az raz k nam prisli na noc kamosi tak spali na nasich posteliach ktore su dost vysoke tak tam Alino nevyskocil a my sme sli do druhej izby kde mame nizsie postele a tam hravo vybehol a rano sme sa len zobudili ze spi medzi nami 🙂 tak sme ho nechali a v pohode, kedze nepusta chlpy aj ked prideme zvonku tak stale umyvame labky a podvozok aj celu noc prespi akurat zaspava pri muzovi a potom sa presunie ku mne lebo ho uz parkrat prilahol 😀 a niekedy dostane odo mna kopanec ked mi lezi pri nohach 😀 ale to uz je jeho problem.. väcsinou vsak spi medzi nasimi vankusmi 🙂 inak nemame nejaky ruch v bytovke väcsinou su tu dochodcovia akurat so susedmi mame vchody do bytov pri sebe tak vtedy sa strhne ked odomykaju dvere lebo to znie uplne ako keby k nam niekto siel ale tak to je v podstate cez den a to som ho uz minuly tyzden zacala ucit nech nebrese tak uz sme na 80% uspesni v tom 🙂 inak bezne cez noc tak nebrese len ked ma muz tie nocne a to skor zvuky ani nie tak mimo bytu ale ked sa ja prevalim v posteli a trebars zavrzga alebo suchnem prudko nohou do periny a tak podobne 🙂 A tak clovek si zvykne postupne aj na ten dom, ja by som tiez napriek mojmu strachu nevahala sa stahovat keby bola taka moznost 🙂 akurat po minule roky ked sli nasi na dovolenku tak som im chodila strazit dom a bola som tam cely tyzden ale to sme este nemali psika a muz samozrejme akurat vtedy na nocne..no... jednak som bola nervozna z toho brutalneho ticha, som mala pocit ze som ohluchla 😀 a druha vec ze v tom tichu kazde puknutie strechy, dreva bolo pocut a nasi maju obrovsky 3 posch. dom este podpivniceny takze mi nebolo vsetko jedno.. spala som zamknuta v spalni 😀

fergiea
13. okt 2015

@janikm tak Nellyna je zvyknuta ze spi v peliesku tak o to lepsie, ze nevymysla. len ona je zasa zvyknuta byt s nami na gauci. neexistuje aby sme pozerali tv bez nej. sa tu vyvali a dokaze aj cely den prespat na gauci. a krpata je nevie vyskocit nikam, ale to je dobre. to je dobre na tychto psoch ze nepustaju chlpy :D tiez ju stale umyvam a zasa, ked napriklad prsi ani ju nepustim von po dvore, ma plienku stale vnutri na chodbe a tam je zvyknuta stale cikat. aj teraz ako sa zozimilo tak vide maximalne pred dvere domu na terasu a to je vsetko :D ja ked idem spat a som sama, tak sa snazim nic nepocuvat...lebo je to hrozne ako pises, my sice mame nad nami len povalu, ale aj tak, vselico sa da pocut ked chces :D preto ked je drahy na nocnej, tak som dlhsie hore az kym ma nepremohne unava, to uz zaspim aj keby co bolo... ja by som sa napriklad nemohla asi v izbe zamknut, ja by som sa bala. musim mat pootvorene dvere, jednak aby aj Nella mohla ist cikat ked bude chciet a jednak ani zo zavretymi, nie este zamknutymi by som nezaspala. otvorene dokoran to by som asi tiez sa strcila do mysacej diery :D a aky si inak mala den? mna cely bozi den tak picha zase v podbrusku, dufam, ze je to dobre znamenie aj ked uz som to tolkokrat mala a prd z toho :D

tomasko27
14. okt 2015

@kaatuuskaa Mne povedali ze ked budem 10 krat tehotna tak vzdy si budem pichat, ale tolko zase sa nechystame.Je to zozaciatku taky divny pocit ze sam sebe si ublizujes lebo niekedy bolia,niekedy stipu ale potom si zvyknes.Este mam si pichnut nejakych 200 injekcii tak dokonca sa to aj naucim.Ja by som asi druhemu nedokazala pichnut,mozno az ked by som velmi musela ale u nas doma mi nechce nikto pichat.

fergiea
14. okt 2015

Dobre ranko baby 🙂 tak opat nirco na zasmiatie. Tentokrat, ako bt stupla...riadny skok, ale konecne je poriadne hore 😃😃😃

mojsap
14. okt 2015

@majka_ka89 jeeeeej, super, tomuto testíku môžeš začať veriť na 100% 🙂 gratulujeeeem, si na začiatku krásneho obdobia 🙂

petkazh
14. okt 2015

@fergiea to su krasne papucky 🙂 musim to aj ja skusit s tym hackovanim 🙂 ja velmi rada strikujem tak asi zas zacnem s tymito rucnymi pracami 🙂

meggie07
autor
14. okt 2015

ahojte baby, co noveho, ako sa mate?

puffu
14. okt 2015

@fergiea jej tak toto vyzera slubne..🙂 ja som si prave vtedy zacala merat teplotu iba zhruba tyzden pred ms a tiez mi takto teplota skocila z 36.7 na 37.1 tak drzim palce a vydrz netestovat! zbytocne potom iba mozes stresovat aj ked ten stres nemusis navonok citit..

mystisch
14. okt 2015

dievcence...preco mi ta teplota nejde hore ?tento mesiac som vkladala velke nadeje 😒

malalienka85
14. okt 2015

@mystisch kedy nečakáš ms? 🙂

mystisch
14. okt 2015

@malalienka85 19.10.2015

fergiea
14. okt 2015

@petkazh len do toho, ono to vsetko dobre obaluje mervy a take vecicky su krasne 🙂 moja mamina strikuje a mam tolko krasmych ciapok a salov, len ja som si vybrala, ze skusim hackovat

fergiea
14. okt 2015

@mystisch ja som mala dost nizku teplotu cca 7dni po ovu...a az dnes vyskocila hore 🙂 nic neboj

mystisch
14. okt 2015

@fergiea dufam....uz nechcem dostat menzes 😉 uz ma to nebaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😎

malalienka85
14. okt 2015

@mystisch ja 18.-teho.... ja si BT nemeriam a tie tabuľky su pre mna španielska dedina, ale v každom prípade nám budem držať palce..... aj na nohách! 😀

fergiea
14. okt 2015

@puffu dobre🙂 zatials a nechystam testovat, stale sa drzim v pokoji a bez stresu :') ako ti dopadla kontrola?

fergiea
14. okt 2015

@mystisch to ani mna 😆 musime verit 🙂no a podla grafu nemas kratku lf? Ja mam az 15-16 😨 dni...cize ms ma prist 22-23.10. Ja sa este nacakam 😃

mystisch
14. okt 2015

@fergiea
Ja mavam max 11 dni...

fergiea
14. okt 2015

@mystisch aspon budes vediet skorej 🙂

fergiea
14. okt 2015

@meggie07 ahooj 🙂 u mna nic nove. Cakam cakam co bude 🙂 dnes 7alebo 9 dpo, neviem. Necitim sa nijak. A ty ako?

zdeneli
14. okt 2015

@malalienka85 ahoooj moja, ako krk? dufam ze uz lepsie 🙂 a co je to ta 30 dnova vyzva? nepoznam to, tak daj vediet 🙂

majka_ka89
14. okt 2015

@mojsap dakujem. Prosim ta a kedy ta zacali boliet prsia ak bolia lebo mna bolia len po bokoch aj to nie nejak zvratne ale len ako pred MS.

meggie07
autor
14. okt 2015

@fergiea ahoj.. u mna mrcha nedosla ani v pondelok,ani vcera.. ale pripisujem to tomu stresu.. vacsinou ma uz tyzden pred mrchou bolia prsia, ale tentokrat nic.. vlastne tento tyzden som nemala cas ani sa sledovat.. nebyt @juliett99 ani by som si neodsledovala,ze uz mrchu mam dostat 😀 tento mesiac bol des.. pockam este do piatku a uvidim ako sa to vyvinie.. drzim palceky inak 😉 pekne ti vyskocil graf..

senselinka
14. okt 2015

@fergiea
@mystisch baby, ked teplota klesne 5-10 den od ovu, moze ist o uhniezdnenie, ziadnu paniku nechytat, verit!!! 😍

fergiea
14. okt 2015

@senselinka ale mne tak riadne vyskoci az tak 5-6dpo teraz si dala nacas a celkovo som mala tu teplotu stale rovnako nizku 🙂 nepanikarim len co to dnes za taky vyskok? Ja sa len tesim bodaj by to bolo mimi. Inak, moze byt zena tehotna a nemusi spozorovat biely hlien?

fergiea
14. okt 2015

@meggie07 takze este nemas ms? Testovat si skusala? Ako sa vlastne citis? Co si mala vela stresov? Mne dnes teplota vyskocila neviem kam do vysin, tak budem verit 🙂 ale stale som v pokoji 😂