Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
...viem ze existujú protilatky proti spermiam...tie vyšetrujú v rep.centrách ale o protilatkach ako povedali vam,som este nepocula...
@lucia1002 ja velmi dufam ze aj tieto sedenia napomozu mojmu organiznu a budem sa citit uz len dobre. Dnes sa smial ten kamarat, ze to by bol gol, keby si teraz hned ostaala tehotna co? A ja som sa zasmiala. A v duchu si hovorim, ze ved mozno aj som 😃😃 s tym hlienom ste ma trosku upokojili, myslela som ze vzdy je nim sprevadzane uz uhniezdovanie atd...a vsak o tyzden sa uz ukaze, ako sme na tom 🙂 teplota je oekna kiezby tak ostala aj najblizsie dva tyzdne alebo kolko
@fergiea ideme na 15dni takze sa tesim, dojde aj mama aj sestra takze budeme mat damske jazdy a tomas bude robit na dome..🙂 uz mame aj dohodnute fotenie takze spravime par pamatnych zaberov, len nech je pocasie fajn..🙂 chcem si aj podat prihlasku na vs tak musim obehat lekarov kvoli potvrdeniam ale uz pomaly pripravy na odchod z uk zacinaju..🙂
drzim palce..🙂 dufam ze teplota neklesne..🙂
@lucia1002 už som objednaná na SK k lekárovi, lebo tam 2 týždne budem tak nech sa na mňa pozrie, či je všetko ako má byť. Ale ukludnujem sa pomaly, len tie bolesti ma občas prekvapia, tak som taká neistá. Ale oddychujem, vačšinou sedím alebo ležím, lebo nepracujem tak sa šetrím.
@mojsap tak moje by sa už moc zväčšovať nemuseli, lebo kam ich vtrepem potom. Zatial mi nerobí problém spať na bruchu, len mám žalúdok taký ako na vode. A najhoršie je to keď som hladná. Vtedy si môžem aj naložiť jesť ale zjem minimum. Už som to oznámila aj milovanému vlastnoručne nakreslenou pohľadnicou, tak sa veľmi potešil a beha okolo mňa jak vrtuľa 🙂 chce aby bolo všetko top, lebo chudačik môj si so mnou minulý rok toho prežil. A ty sa ako inak cítiš? Ešte ťa neprepadávajú všetky príznaky?
@fergiea Tak ta teplota ti ako krásne vyskočila. To už len čakať čo z toho bude. Koľký DPO si? Ešte si neskúšala testnúť?
@majka_ka89 21dv a 7dpo. To je este veeeelmi skoro. Chcela by som skusit mozno v pondelok, v stredu by mala prist ms. Ale neviem. Ja sa uz bojim aj testovat 🙂 mozno radsej vydrzim
@fergiea jááj sa bojíš, že budú znova duchovať. To máš asi pravdu radšej počkať. No ak v pondelok, to by už niečo mohlo byť vidieť. Držím ti neskutočne prsty, lebo po všetkých tých peripetiách čo zažívaš každý mesiac s tými duchmi a teplotami si to už zaslúžiš. Posielam bacilkov aj bacilienky k tebe rovno domov 🙂
@majka_ka89 dakujem moja velmi pekne naozaj. Nebojim sa duchov ale skor sa bojim ze tam nebude nic....lebo na jednu stranu som naladena ze fajn vyslo to atd ale stale je to 50/50 a uvidime az buduci tyzden. Preto sa bojim aj testovat... ale zase keby testnem a mam tam krasnu ruzovkavu ciarku ktoru netreba hladat lupou,to je uz ina kava pravda 🙂 este raz to krasne dakujem 💜💜💜
@majka_ka89 citim sa tak vseljako, 2 tyzdne mi byvalo velmi zle, ale ani raz som nevracala.. Teraz mi byva tazko rano a potom to prechadza 🙂 a som castejsie hladna, tak musim jest, potom mi nie je zle 🙂 v praci ked mam vela roboty tak ani nemyslim na to, vtedy je to fajn 😀
@mojebabatko19 to že ti bolo zle, ti nezavidim. Ja mám len taký pocit, ako keby som občas na lodi a ide na mňa morská nemoc 🙂 a keď som hladná tak toho moc nezjem lebo mi je znova takto. no mne je najlepšie doma, keď som v škole alebo cestujem busom tak citim rozne vône a z toho mi je tak trocha divoko.
Jaj údel to zien, ale tak už si v 9tt tak pomalicky ti to prejde a už bude len dobre. 🙂
@fergiea ano to aj my tak fungujeme s plienkou, ja ked sa zamknem tak dam plienku do izby a tam si chodi pisnut 😀 a tiez v pondelok ked tak lialo sme vobec neboli von az vecer lebo kaknut uz nechce na plienku co som aj rada, takze sme vybehli na 3 minuty von 😀 a hej ja viem ze to vsetko robi psychika.. este v sobotu som pozerala svetovu vojnu Z ci ako sa to volalo o zombie tak som bola pokakana z toho este par dni ale minulu noc som uz bola taka vystavena ze ked som si predstavila ze o 5 hodin mam vstavat tak som si pomyslela ze nech ma kludne v noci nieco zozere 😀 ale inak ja tiez ked mozem tak idem spat az neskoro a zapnem si TV nech mi v pozadi nieco huci 😀 A inak den taky rusny, prisla som domov z prace, rychlo som pripravila muzovi nieco pod zub ked sa zobudil, potom rychlo upratovat, na postu, na nakup a teraz sme doupratovali a navarili veceru .. a som mrtva od unavy, myslim ze sa z gauca uz nepostavim 😀 a rano zase vstavat o 6.00 lebo nam treba ist so svokrou k lekarovi.. Popichavanie je dobre znamenie a teplota super stupla, riadny skok 🙂 pijes aj tento cyklus alchemilku?
@janikm haha dobre som sa zasmiala :D u nas sa aj kaka vnutri, neviem ci ju to mam oducat vobec... ale tie plienky to je super vec. ale tak u nas je super ze len otvorim dvere a Nellca si vybehne von a ked ju tam necham aj doobedie (ked je pekne teplucko) tak vzdy ju najdem na terase lezat a opalovat sa 😀 su srandovne tieto zvieratka. a ten film s bradom pittom je super. videli sme to dvakrat a potom vzdy drahy chodil po dome a drkotal zubami ako ti zombici, ach tak ma lakal stale :D ja som bola na otocku v Prievidzi, isla som si kupit jednu satku a samozrejme ze som zobrala dve a este aj kabelku aby mi malo nebolo. ale taku super, proste je zozipsovana z 3casti a da sa vselijak pomenit a v nej bola este taka mensia kabelka takze som rada, ze som dobre kupila :D a idem vecerat, upiekla som take zdrave muffinky a ideme s Nellcou kukat tv, ta uz pekne spi na gauci.
a to popichavanie, ja ti neviem. kazdy mesiac mam nejake priznaky a este stale z toho nic nebolo :D a ano pila som alchemilku do ovulky. a femibion jem stale 🙂
@depi veru to máš pravdu, za sono stále pýta 10€ . Mna najviac naštvala ze nás hneď posielala do CAR bez akýchkoľvek vyšetrení nič len to sono urobila.
@malalienka85 presne preto som odisla....kvoli 10euram a aj kvoli tomu ze ked som bola mlada a hlupa nevedela som co a ako moje telo funguje a moj ovulacny vytok som si myslela ze mam mykozu....bola som tam tri krat s tym ze mam mykozu a ze ma nic nestipe ale...po kazde mi dala antibiotika bez vysetrenia.....to mi stacilo 🙂 teraz sa na tom smejem ale uznaj naco som brala tie antibiotika????
a chcela som chodit gynekologovi co je aj porodnik v nemocnici
@fergiea velmi sa tesime, o nicom inom ani nehovorime len o nasom "novom" zaciatku na sr..🙂 bude to pre nas velka zmena ale k lepsiemu samozrejme, strasne sa tesime na zivot v nasom dome, pri rodine atd..ked si predstavim ze o 5 mesiacov balime tak sa mi ani verit nechce 🙂 po 8 rokoch konecne na rodnu hrudu..🙂
@fergiea tak u nas muz strasne nadava ze pes ma curat vonku a raz za 2 mesiace chyti amok a vezme Alinkovi vsetky plienky a ze budeme chodit pekne pravidelne von, vecer pred spanim a do rana musi vydrzat ved to je pes 😀 tak ho stale zmagori ze tyzden je vsetko OK a potom zacne curat do koberca chudatko lebo sa boji ze ho muz vyhresi ☹ takze koberec som teraz zrusila ale to mame len taky maly pod konferencny stolik.. a naposledy to pustil do sedacky ktoru mame asi 3 mesiace tak mi az do placu bolo ☹ tak som zrusila muza ze sa nic nestane ked v noci budeme fungovat na plienke.. no a co ze ine psiky vedia vydrzat, ja ho predsa nenecham sa trapit s plnym mechurikom 8 hodin v noci.. niekedy spinka celu noc tak vydrzi ale niekedy sa stane ze sa zobudi a ide sa hrat tak jasne ze mu treba 🙂 vy to mate super ze ju pustis von a vies ze sa jej nic nestane... my chodime s nim a aj to na voditku lebo sa mu neda verit, je strasne pojaseny a hravy a uz muzovi minule zdrhol a nechcel sa vratit este nemame nacvicene volacky 😀 a s tym opalovanim to je zlate my sme pred tyzdnom a pol co bol taky krasny slnecny vikend nechali otvorene balkonove dvere a hladame Aliho po celom byte tak ma napadlo ci neni na balkone no a fesak si vyskocil na lehatko sa vyhrievat na slniecko 😀 ale uz ma zakaz chodit lebo obhryzol obe lehatka 😀
A ten film bol fakt super len az prilis vierohodny 😀 my sme zacali pozerat, obaja pohar cerveneho vina v ruke a bola prva taka strasidelna scena tak som skrikla a vyskocila no a samozrejme muzove vino skoncilo na sedacke (tej mojej milovanej) 😀 ale nastatsie sme mali deku na nej tak ziadne skody 🙂 Tak si si dnes dopriala ale treba sa potesit a odmenit raz za cas (alebo aj castejsie kludne 😀 ) A raz z tych priznakov nieco bude uvidis, a mozno aj tento cyklus 🙂 inak je to zaujimave ja nikdy nic necitim, ani ovu ani pms nemam, bolesti viac menej az v den ms takze mam pocit ze sa so mnou nikdy nic nedeje 😀
Dnes 1 DC, mrcha prisla pre istotu o 3dni skor, aby som nezacala ani dufat, ze mozno.. ja uz nemam sil, je to 8 mesiac a uz nevladzem z toho zufalstva...
Ahojte dievcata 🙂 idem sa vam postazovat lebo zachvilu budem zrela na psychiatriu 🙂 dnes je to 4 den co mi meskaju no testy su stale negativne uz fakt neviem co si mam mysliet hlavne koli tomu ze beriem lieky na pravidelnu ms a zrazu meskaju no uz som zufala moze mi aj 15 dpo ukazat negativny test?
@depi bože! ona je fakt trúba podla mna ona je dobrá len ked ma bezproblemove pacientky ale ako nastane nejaky problem on ho nevie riesit.,.... alebo sa jej nechce ja neviem. mna vtdey strasne zarazila ked som jej povedala ze dlhsie sa uz snazíme a nedarí , máme už obaja 30 na krku, a ona urobila len to sono za desat a že mame pockat este pol roka a potom nas posle do BA ako neplodny par, s tym ma tak nasrala ze neplodny par (myslim po jednom sone dost odvazne tvrdenie najma ak povedala že vaječníky sú ukažkove) ja som bola uplne vykolajena vtedy.... teraz su tomu 3 mesiace, ak to tentoraz nevyslo tak ideme do CAR a snou nemienim už riešiť nič,,, ja som rozmyslala aj nad Dečkovom ale ten je tusim len v nemocke a to mam dost od ruky...
@nikijur gratulejem a dakujeme za bacilky, krasny test, drž sa! 😀 😀 😀
@mystisch my 10 mesiacov, po dva a pol roku by mi mohli chystat izbu v Pezinku, si silná, držím palce..
@tomasko27 Ahoj, dnes teplota zase dole. Ale rano o 4hod budik, som vracala a tak sa mi tocila hlava, ze som nevedela prejst na zachod a padala som. A ms stale nikde iba vcera maly hnedy fliacik. No asi si zo mna niekto robi srandu. Nech uz ms pride lebo ta teplota je uz uplne dole.
@nikijur Kraaaasne...uzivaj si toto stastie🙂

@malalienka85 ja Piknovi niekedy nema naladu ale inak nemam sa co stazovat..sestricka je fajn vzdy vsetko pekne vysvetli😊