icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

malalienka85
15. okt 2015

@depi samozrejme to máš pravdu pokial ta starostlivost bola na takej urovni neni o čom, viem že kamoška platila dečkovi 500.

depi
15. okt 2015

@malalienka85 coze 500???? a to za co ? co mal zlate rukavice? 250 je bezna sadzba co sa plati v nemocnici a co viem lekári si vypytaju na ruku aj menej ako tych 250...

malalienka85
15. okt 2015

@depi neviem ešte som jeho ruky nevidela 😀 😀 😀 😀 sila toto

depi
15. okt 2015

@malalienka85 to si ma dostla ze 500e 🙂
kolko sa uz snazite ?

balikova
15. okt 2015

@zuzuzuzka nase prve prislo hned na prvykrat, preto som asi este z toho viac zufala, lebo tomu nechapem.. ale uz som vychystana do mesta, idem dopovat aj muza nejakymi vitaminmi, nielen mna, mozno to nieco pomoze a ked nie, tak aspon budem mat mozno lepsi pocit 😀

fergiea
15. okt 2015

@lucia1002 tak sa drz 🙂 nestresujem sa, len som od rana taka nanic neviem z coho asi som sa zle vyspala? 😃😃 a tie bolesti neprechadzaju normalne aj ked dvihnem nohu jednu druhu boli to az do slabin no ak je to mimi tak len nech boli tak nejdem ani nic robit budem si len pplihavat na gauci nech sa nenamaham ak nahodou by sa vrtalo.....

fergiea
15. okt 2015

@janikm ja mam tak nervy v cudu ked pride na navstevu mirinova starka. Kes ma prist musim poschovavat nrllkyne plienky, lebo ona je na to strasne hakliva stale ma plno reci ako je mozne ze taky pes nevie "stat" vonku a z jej rodiny neviem kto ma psa a ten byva v noci v sprchovom a inak chodi len von a mame rozmaznaneho psa atd...ach 🙂 asponze sen nechodi az tak casto 🙊 no a nema na zemi peliesok z deky? Ja som tak Nellke dala v obyvacke ma oekne poskladanu deku na zemi v rohu, v spalni ma peliesok a este v "decke" ma tiez taky peliesok. Cize kam pride ma kde spat 😃 a v druhej obyvacke ala polovnicka miestnost tam si zvykla spat posledne dni v obale na pusku...proste na puske v tom puzdre spi. Som ju minule hladala a pozriem len hlava vytrcena a spokojne si lezala skoro som odpadla. No a bodaj by tie bolesti boli vies z coho...idem radsej iba lezat 😃 a dnes a zajtra uz mas volno?

zzuzu09
15. okt 2015

Ahojte baby, poraďte mi od koho kupujete ovu testy? Chcem tento mesiac testovať lebo posledné dva mesiace vôbec netuším kedy a či vôbec bola ovulka. bt merať nemôžem lebo kojim aj v noci a od pôrodu som nikdy nespala viac ako tri hodiny vkuse... Ale nesťažujem sa. 🙂
Ďakujem za infosky

fergiea
15. okt 2015

@zzuzu09 ahoj 🙂 ja som si objednavala ovu testy od jednej kocky tu na MK - lauritka. Od nej tusim boli po 0.40€ za kus. Skus jej napisat

malalienka85
15. okt 2015

@depi no ved aj ja som pozerala ako puk 😖 teraz máme desiaty cyklus snaženia a poviem ti že pokial to ani tentoraz nevyšlo tak začínam mat obavy,,,, ked čítam čím si tu niekt. ženy museli prejst aby mohli mat bábo je mi do plaču že by to malo čakat aj nás, na druhej strane som schopna spravit pre to všetko aby sme mali aspon jedno mimi.

zzuzu09
15. okt 2015

@fergiea ďakujem, hneď jej idem písať

zzuzu09
15. okt 2015

@888petka888 držím palce. Neboj, rýchlo sa vám podarí bábo a všetko bude v poriadku. odvseptembra sa to tu hemží tehu bacilmi, už ich len chytiť 🙂

zuzuzuzka
15. okt 2015

@balikova tiez neviem, co robim zle, ale ja som aj pocitala s tym, ze to pojde tazsie...pretoze uz nemam 20 rokov...ja to beriem obcas veeelmi tragicky
Manzel pojde na spermiogram a uvidime...ak bude ok, potom zacnem brat vitaminy a neviem co 🙂 aby sa to podarilo

tomasko27
15. okt 2015

@mimuska2109 No teda.Ozaj nech bud sa rozbehne alebo nech je test pozitivny.Ja som bola dnes na poradni a dostala som dalsie lieky 😒 a idem za 3 tyzdne ale povedala ze dufa ze ma tam skor neuvidi alebo ze jej nebudem volat ze som v nemocnici a to je uz na spadnutie ☹

fergiea
15. okt 2015

@lucia1002 inak vies co je divne? Ked tak rozmyslam, minuly mesiac som zacala pit alchemilku a na 7dpo som mala ruzovy vytok a potom do ms parkrat spinenie. A tento cyklus vobec nic. To ma asi alchemilka cistila vsak?

depi
15. okt 2015

@malalienka85 ked sme sa snazili pevy krat trvalo to asi 6 mesiacov...a ked som si v oktobri povedala no kaslem na to nechcem v lete rodit tak som si v novembry nasla dvw ciarky....pokial som to ruesila a testovala sa jak magor aj teraz to robim 🙂 tak nic ...zasa je oktober a ja,si hovorim tento mesiac a dost.. vcera skoncila ovulacia este dame jednu snahu 🙂 co ked motyka vystreli a potom uz do toho nejdem....uzijem si sviatky budem sa tesit na moj milovany liker a budem zvazovat po novom roku ci sa na to este dame

malalienka85
15. okt 2015

@depi ja si robim ovu testy ale nie každy mesiac len vždy ked sa mi skrati alebo predlži cyklus aby som vedela.... za 10 mesiacov som robila TT len raz ked mi meškala dva dni ms, ako ja netestujem ako blazon je to vyhadzovanie penazí, pokym nemešká nemá to význam.... zatial sa nedokazem dostat do fazy "nemysli na to", myslím na to napriek všetkým mojim povinnostiam, proste nastal ten čas a hotovo 😀

depi
15. okt 2015

@malalienka85 jasne nejde to. Mozno skusit si dat iny viel ma blizku dobu...to dojde vzdy necakane....teda aspon u mna to tak bolo....

888petka888
15. okt 2015

@zzuzu09 Si velmi zlata, dakujem velmi pekne a tak isto aj tebe drzim palce 🙂 Dufam ze sa teda baciliky nachytaju 🙂

malalienka85
15. okt 2015

@depi no ja mam cielov až až na najbližšie obdobie, ale popritom stale stiham mysliet aj na toto.... a to sa neda furt som obklopena detmi a bruchami 😀 ......... možno v januari cez skuskove obdobie sa dokazem vypnut uvidime, ale najradsej by som uz v tom case bola v tom :D

depi
15. okt 2015

@malalienka85 to by si sa nedokazala,na skusky sustredit 🙂 ..'ja som sa rozhodla urobit prvy krat doma pizzu podla ihnacaka....tak sa tesiM co z toho bude 🙂

janikm
15. okt 2015

@depi no ta podlozka to je vlastne ta plienka resp. aspon my doma to takto volame 🙂

janikm
15. okt 2015

@fergiea jemine ze v obale od pusky 😀 odpadnem, normalne ze je z nej polovnicky pes 😀 a tak jej to moze byt jedno je to vas havo a u vas zije tak ak vam to neprekaza nech to ona neriesi.. nas Alino aj vydrzi pekne cez den, chodi sa pytat tak cez den bezne ani nedavame len teraz vkuse leje tak ma tam pripravenu podlozku kedze von nejdeme po dazdi.. Inak mu davame len na noc a to si ide 1-2x cupnut 🙂 No on ma svoj peliesok momentalne pri vchodovych dverach v rohu lebo tam posledne dni si chodil lahnut a mame tam dlazbu tak nech je v teple a potom ma este taky vankus na sedenie tu v obyvacke ale ked on si aj tak niekedy lahne uplne mimo ku stolu na zem a aj ked ho prelozim na vankus alebo este ma taku kostickovu deku tak vstane a lahne o 15 cm vedla 😀 aj ked to nie je casto lebo uz si nejak zvykol na novu sedacku lebo prve 2 mesiace na nej stravil dokopy 5 minut, nieco mu na nej asi nesedelo.. teraz uz si ju oznacil tak sa mu asi paci 😀 strasne bol smutny za starou na tej odmalicka spal ked sme neboli doma, ked prisla nova tak staru sme zatial dali do detskej-momentalne posilky 😀 no a stale sme ho nasli na nej spinkat 🙂
No ja som okolo jednej zalomila, isla som si trosku zdriemnut a vstala som o stvrtej este viac dobita 😀 Dnes som mala volno ale rano sme skoro vstavali kvoli svokre tak som si ho uzila az tym poobednym spankom 😀 a zajtra robim rano ale vstavam "az" o piatej juchuu 😀 a vikend volny ale dosiel mi mail s pozvankou na vyberko na urad tak sa musim naucit milion zakonov do 27. oktobra a o tyzden v piatok ideme na vikend na wellness na to nase vyrocie tak musim zabrat nech to do piatka uz stihnem 🙂 uz som presla polovicu ustavy 😀 Jooj uz sa strasne tesim na ten pobyt, dokonca mozme vziat Alinka tak som este radsej ked bude pri nas 🙂 A ty kedy oficialne koncis v praci? Uz sa obzeras po niecom inom ci este to nechavas tak? 🙂

balikova
15. okt 2015

@zuzuzuzka my sa musime este trosku potrapit tak, lebo doktor mi nechcel hned dat robit vysetrenia, kedze prve bolo bez problemov, tak uvidime co a ako vyjde... ja tiez to niekedy strasne prezivam... ale vidim uz aj na muzovi, ze uz tiez mu to nie je jedno, a ze ho to trapi a tiez by velmi chcel...

depi
15. okt 2015

@janikm ahaaa 🙂 tak nic teda ja ze poradim

sany944
15. okt 2015

@kaatuuskaa ved to ze ja som tiez pocula iba o protilatkach k spermiam ale o tom ze si telo produkuje protilatky proti svojim vajecnikom som nepocula :( neviem vobec co si o tom mysliet, keby som aspon vedela s kym sa mozem podrobnejsie poradit co stym :(

abusa
15. okt 2015

Ahojte uz som na prasky mrcha furt neprichadza a testy stale negativne :( uz sa zblazbim asi :( fakt neviem co si mam mysliet.

depi
15. okt 2015

@abusa kolko ti meska?

abusa
15. okt 2015

@depi piaty den lenze ja beriem lieky na pravidelnu ms a plodnost preto nechapem

depi
15. okt 2015

@abusa najlepsie rano zavolat lekarovi...inak neviem ☹ alebo este pockaj do pondelka ..nemozu vysledok testu ovplyvnit tie lieky?