Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@tomasko27 Tak ms v plnom prude sa rozbehla na obed. Dnes som ale po tejto noci uplne mimo a cely den ma zaludok na vode. Snad tato noc bude uz dobra, lebo 2 noci pred rym zase mal drobec horucky tak som tiez nespala. Uz to citim tie 3 noci bez spanku. Joj, s ad n3bjdes musiet ist do nemocnice. Snad sa to polepsi ked uzivas tolko liekov. Velmi ti drzim palceky, velmi.
Ahojte.ja sa pravdepodobne asi presuvam do dalsieho mesiaca.za tyzden mam dostat a bolia ma prsia,picha v podbrusku a dnes ma strasne boli hlava a je mi zle.takze ju asi ocakavam.hrozi nam ze budeme musiet cele snazenie odlozit (problemy v praci) som z toho nestastna...uvidime ako to vsetko dopadne 😞
@motorolka este je skoro, mne vysiel malilinky dusik na 9dpo, potom 2 dni vobec nic a az v nedelu vecer sa ukazal opat uz pekny a odvtedy pekne ciarka silnela a tiez ms mala dojst v utorok..takze nic nie je stratene a nezufaj..🙂
ja sa mam dobre..🙂 zatial mi moc nebyva zle, ale prsia bolia poriadne, v noci ked sa otacam tak sa na par sekund prebudim ze ich citim 😀 a inak nic neobvykle, bolesti podbruska ako pri ms..v stredu letime na sr, takze sa balim a dokoncujem posledne veci pred odchodom.. a zajtra zacinam 8tt takze to celkom rychlo ide..🙂 uz sa tesim na 12tt ked bublinku uvidim..🙂
@sany944 ...to by chcelo aby sa ti niekto povenoval...vysvetlil prejavy a priciny...netusim...mozno v tych reprodukcnych centrach sa zienkam zvyknu viac povenovat....stalo by to za to
@mimuska2109 To da dost zabrat ked je dieta chore a ma teploty v noci.Tak prisla, hmmm skoda som myslela ze by to mohlo vyjst.No v to dufam aj ja ze nebudem musiet ist do nemocnice, ale tym ze si riedim krv tak mozem zacat krvacat.takze na jednej strane mi injekcie pomahaju a na druhej strane mi skodia.
@lucia1002 ja viem ze ho neodsunu ak by bol chlapcek 😀 ale tak mohli by si zahryznut do jazyka take sa predsa nehovori, hlavne nech je zdrave nie? 🙂 a veru oni maju v celej rodine len chlapcov tak by to bola sokujuca zmena ak by konecne pribudlo dievcatko ... ziadne posuvanie starsich dievcenskych veciciek po niekom 😀
@janikm my mame tu olienku stale k dispozicii. Ked som ju aj dala prec Nellca sa vycikala na to miesto kde byva plienka. Ale zase ked je teplucko a pekne tak bola vonku aj cely den...ja som si tiez zdriemla.okolo 12 na hodinku a cely den lezim pred tv nebavi ma to uz aby bol drahy doma 😃 a Nella ako sprave lenivy pes cely den nezliezla z gauca tiez. Jej tak ti potom ten wellness uzite 🙂 ja oktobrom kocim, skonci mi aj PN tak uz budem volna aj na aktivity mimo domova...tesim sa na to...leno takto sa len napchavam a lezim na gauci a to nie je velmi zdrave 😂😂😂uz mi zacina z toho sibat.zatial sa neobzeram po robote, lebo uvidim ci ma kamoska dostane na svoje miesto lebo pojde na materaku a robi v takom obchodiku s dekoracnymi vecickami do domacnosti. Taka oddychovka...ak to nevide pooddychujem si doma a na jar si budem nieco hladat. Ale to uz neolanujem lebo tento mesiac to vide vlastne som mozno tehotna a do roboty uz nebude treba ist 😃😃😃 no uz ma aj cele prsia bolia a mam ich nejake naliate. Take ine. Sranda. Uz sa zblaznim zo vsetkych akoze priznakov.
@puffu ani nevies,ako sa z vas tesim 🙂 som ti to vazne priala,tak sa tesim,ze som "bola s tebou" 😉 od zaciatku,uz len sa k tebe pridat a budem vazne spokojna,som vazne nedockava,ci pride a ci nie,aby som na to nemyslela idem cez vikend k mamine,tak snad to pomoze,super,ze ides na SR trosku zmena
Ahojte kočky, my sme sa chceli začať snažiť od februára, ale práve vtedy si dali krámy na 3 mesiace voľno, takže reálne je to od mája. Tiež by som si veľmi priala, aby to tento mesiac konečne vyšlo. Ak nie tak ma čaká laparka, budú mi odstraňovať endometrialnu cystu. A to som si naivne myslela, že to dáme na prvý krát ,ako sa nám podaril drobec ☹
@fergiea a ked jej plienku posuniete do inej izby ide na nu alebo to pusti na miesto kde byva plienka stale? och ja by som hned menila a prelezala cely den 😀 aj take dni treba a uz do konca oktobra nie je daleko tak este si uzivaj nicnerobenie 🙂 haha ja keby som robila v obchodiku s takymito dekoraciami asi by som nic nezarobila lebo by som vsetko kupovala 😀 minule som si davala ziadost tu v KE do Maderny to je taky veelky obchod s vecami pre babätka a deticky, kociky, stolicky, oblecko no proste komplet vsetko tak tiez sa mi muz smial ze keby ma vzali tak akurat z celej vyplaty mi urobia zrazku za nakup a zostane mi tak 1e 😀 no a ked ti nevyjde ten obchodik tak si vycerpaj podporu a do jari uz urcite budes tehulka ak to nevyjde teraz tak dalsi mesiac a na jar uz nebudes riesit robotu ale dokupovat vybavicku 🙂 ignoruj vsetky priznaky nech co najdlhsie odolas testovaniu 😀
@888petka888 Ano, cajik pijem od zakroku. V nemocnici mi to poradili. No som zvedava ci bud. týžden dorazi. Gyn mi nasadil duphaston, zajtra doberiem poslednu tabletku, tak som zvedava ci sa mrch spusti. Kedy mas mat ovulku? Aj si robit testy alebo merias BT?
@depi to je nejaka špeciálna pizza? ja robievam pizzu docela často taku domacu mnam, daj vedet ako sa ti podarila 😀
ahojte baby.. @puffu @lucia1002 @fergiea @juliett99 @ninna86 @mia005
takze chcete pocut dnesny update? to uz tak na porazku..
po 4 dnoch meskania ms, sa zacala vcera vecer spustat.. vcera rano test negativny.. vcera som blinkala cely vecer, dnes tiez rano zle jak fras.. teraz uz trosku lepsie, tak tlacim aspon "polystyren" do seba v robote a odpocitavam hodiny do odchodu..mrcha zatial stale slaba.. ale vyzera to teda,ze opat nic z toho ☹
@malalienka85 ahojky, ako sa dnes mame? co planujete cez vikendik? ja idem k nasim domov na cely vikend, tak sa tesim na sestrinych krpcov a zajtra mame aj s kamoskami damsku jazdu ;) ale inak uz snazilkujeme, od nedele (to bude 10dc) budem testovat ovu, tak som zvedava, ci a kedy bude pozitivny 🙂 u teba nieco nove ?
@zdeneli Ahój tak držím palce aby bol riadne pozitívny 😀 😀 😀 ty budeš mat fajnový víkend, my zatial plany žiadne extra dnes trocha po nakupoch atd, zajtra moja nočná mora škola 😀, chceli by sme ísť do BA do KIKY pozrieť jednu postel na živo, tak si asi spravime vylet IKEA, KIKA atd... no a nebolo by od veci napisat aspon zo 2 strany bakalárky, že áno 😀 😀 😀 prajem krásne snažilkovanie víkendové 😅 😅

@depi som mu volal a povedal ze ked nedostanem do pondelku tak mam prist no do pondelku sa zatial zblaznim 🙂 neviem ale asi nemozu ale je mozne ze mam nizsiu hladinu hcg a preto to nechce ukazat alebo fakt neviem 🙂 co uz musim asi cakat nic ine neostava