Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@malalienka85 z tej lidlovek kucharky...pizzove cesto som nikdy nerobila a az teraz na materskek som sa rozbehla v kuchyni ....bola dobra na prvy krat ale druhy krat musim vychytat viac much....slansie cesto,viac ochutit paradajkovu omacku
@depi a cesto bolo dobre? myslim konzistenciu..... dobre cesto je zaklad 😀
@malalienka85 juuuj, ta skola - boze ja som taka rada ze to mam za sebou 🙂))) a aj my sme boli minuly tyzden v kike, chcela som nejake nove deky a dekoracne vankusiky...milujem taketo obchodiky, cely den by som tam vedela pobehovat :D a domov idem bez draheho, takze v snazilkovani pokracujeme v pondelok, ale myslim ze ovulu by sme mali stihnut ;) a ty ma informuj v nedelu 🙂
@janikm aj ked jej napr plienku zbaudnem dat,ked vysavam a umyvam podlahy a fakt zabudnrm. Ide na to iste miesto 😂 najhorsie je, ze to miesto je v kuchyni.... no co uz. Ja si myslim ze raz ju to prejde 😂😂 ale nemam to srdce ju nejak drezurovat a hresit ked chodi pekne na plienku. No a odolavala som a rano som sa zlomila. Testla som. Ale okrem bielehi kanala nic 😃😃😨😨 tak uvidime. Ale tak ako som mala pocit ze tovyslo zacinam at pocit ze to nevyslo 😊 ale vobecnie som smutna. Od vcera ma neskutocne stale boli topobdrusko a prsia mam take citlive ze az. No tak mozno je ms predodvermi...
@tinka881 Tak ma mrzi, že ti to ani cajik spravne nenastartoval. Cize Duphaston ti dal kvoli mrske a budes ho uzivat aj pocas tehu ? Kedze je na udrzanie, ked zena potrati potom to vela krat predpisuju. Tak drzim palce aby ti uz nerobila sarapatu a pekne nabehla ako ma 😉 Ja to ani jednym sposobom nezistujem, ja som si odsledovala ze dva dni prave ten 14,15 den co celkom sedi mam akoby taky vytok tak som usudila ze to su moje plodne 🙂 Dufam, ze som naozaj mala pekne plodne dni a minuly tyzden sa teda zadarilo, uz teraz by som najradsej kupovala test do frasa 😀 Inak ked som vtedy bola tehotna a este som to nevedela tak citala som, ze zena ma pravdepodobne zvysenu teplotu ale len o trochu a aj som citila na hlave taky ten pocit no ked som si odmerala, tak teplota ani nahodou nebola ani len o trochu vyššia čiže ja by som to podla teploty asi nevedela. A ty ? Ako to ty zistujes ?
@zdeneli aj ja by som v tých obchodoch vedela byt cely den, drahý ma musí ináč krotit ja jak som v obchode tak to je moj konec :D prkotinky by som pokupila a ani to uz nemam kam davat 😀 a ja ti zas zavidim že už mas skolu za sebou ked si presdstavim co ma vsetko este caka .... no vidis tak vikend si od sebe oddychnete a v pondelok sa na seba vrhnete 😀 jasne dam vediet hned ako budem vediet ortieľ..
@lucia1009 @nina88 @mia005 @meggie07 @janikm @majka_ka89 @mojebabatko19 @puffu baby tak ja som to nevydrzala a spravila dnes test. 23dc, 9 (alebo 11) dpo, na teste snehobiele nic. Ani len ten kanalik. Tak sa nam to zasa nepodarilo. Nevadi aspon viem ze buduci tyzden cakam ms a ideme do novembra 🙂
@fergiea ja si myslím, že našu ženská nedočkavú intuíciu sa v tomto prípade nedá vobec spoliehať, 😒 nevadí ide sa dalej, november je tvoj! 😀
@fergiea ajeje, hlavu hore, ešte sa všetko môže zmeniť. Nechcem Ti dávať nádeje, ale ak je to len 9DPO tak je to veľmi skoro na testovanie a ak je to 11DPO tak tiež ti test ešte nič nemusí zachytiť, nakoľko sme každá iná.
Podľa mňa si pekne počkaj do MS, kedy by si ju mala dostať? Okolo utorka, stredy? Ešte vyčkaj. A uvidíš potom, možno na vďaka svojej trpezlivosti získaš tu najcennejšiu kyticu "ruží" v podobe drobca. Fakt hlavu hore a myslí pozitívne, ešte nič nie je stratené 🙂
Inak skusila by som o 3 dni ale podvečer. Mne napríklad včera ranný test len duchoval, troška som sa chcela uistiť, že je všetko ok, lebo ma dosť bruško pobolievalo deň predtým. Večer mi to nedalo a mala som pekne viditeľnú čiarku. Čiže je dosť možne že aj koncentrácia je rôzna v iných hodinách. Myslím že @puffu to tak mala tiež, že poobede to bolo viac viditeľné ako ráno.
@majka_ka89 uvidime ako to bude, kazdopadne som s tym ok, ak to aj nevyslo. Utorok stredu by som mala dostat ano, len od vcera mi je taaaak na prd uz asi PMS uraduje 😀
@malalienka85 neviem ci bude november moj 😀 podla mna este dlho nebude moj mesiac😀 uz sa nespolieham na nic haha
@fergiea to poznám PMS je niekedy horšie ako mrcha, hlavne u mňa keď som podnikala útoky na chladničku a všetko sladké 🙂
@majka_ka89 ved toto brucho mam ako balon len chodim co by som "zozrala" boli ma brucho prsia vrrrr a vrazdila by som 🙂
@fergiea 😀 😀 😀 Ja ked som mala PMS som bola rovnaká, a všetci utekajte a radšej na mňa ani neprehovorte 😠
a teraz som akurát mega unavená, aj káva mi ráno nechutí tak ju nepijem a to bola moja droga, vždy ma ráno prebrala. Ale ma to jednu výhodu, môžem preležať aj pol dňa, a večer skončím v posteli ako zabitá a tak úžasný spánok som už dávno nemala, aj tanky by mohli z neba padať, nič by ma nezobudilo, čo ja som mala vždy problém zaspať a 2 hod som pozerala na plafon. 😔
To balonove brucho mam aj ja, len ja jem lebo musím, a prsia, tak tie aktuálne len kvalitne po bokoch a neznesú byt v podprde.
@majka_ka89 ono asi zaciatok tehotenstva je podobny ako pms ako tak pozeram 🙂 ja mam naladu nanic a uz tyzden spavam ako zabita a rano sa nemozem zobudit 🙂
@fergiea jop maju toho veľa rovnakého, že keby neurobím test tak ani neviem ze som tehu (až na ten žaludok občas) ale aj to by som asi pripisala PMS, lebo už som raz také mala.
Takže som zvedavá čo ma čaká ďalej. a či si to moje telo náhodou nerozmyslí a neprekvapí ma v nedeľu červenou, čo by ma dosť sklamalo ale tak v tomto čase je zas všetko možné.
@zdeneli my sme na tom co sa tyka cyklu cca rovnako, ja mam v nedelu 9 DC a uz sme nabehli na riadne snazenie 😀 A od nedele testujem aj ja veru.
A tiez ideme k nasim na vikend, dnes som pozvana byvalymi ziakmi na stretavku po 10 rokoch, tak sa tesim 🙂
@majka_ka89 nemysli na to...ms nepride 🙂 a mne pridem a vsetko bude ok 🙂
@fergiea este nie je nic stratene..🙂 ja som mala dostat ms v utorok a mysiel mi malilinky dusik 9dpo( muz ho nevidel) poobede, potom 10-11dpo z ranneho mocu snehobiele testy, na 12dpo som uz rano netestovala ze z toho nic, potom sme isli vecer robit steaky tak som si povedala ze radsej trstnem a tam uz bol pekne viditelny dusik, videl ho uz aj muz a odvtedy pekne silnel takze naozaj este nemas nic stratene..🙂 takto skoro je to hop alebo trop.. bola som sama prekvapena ze 10-11dpo som mala testy ciste aj ked uz jeden vysiel pozitivne predtym, takze urcite nezufaj..🙂 ja som bola tiez presvedcena ze uz nemozem byt tehu, po tych 2 bielych testoch a vidis ze to nakoniec vyslo
@puffu len ak mam pravdu povedat,ani neviem, ci chcem aby bol prave teraz pozitivny. Radsej sa nastavim na to ze to nevyslo...chcem aby mi vysla tato robota popri podpore a ak by som ostala tento cyklus tehu tak ma nevezmuuu ja viem je to hlupe kvoli tomu ze sa snazime cez polrok ale ja som nejaka znechutena zo vsetkeho. A vska onoto zasa prejde
@fergiea to sme asi vsetky znechutene vzdy ked to nevyjde.. to prejde neboj 😉
@puffu dakujem 🙂 zaludok uz ok.. iba ked ostanem hladna, tak zas mam zaludok ako na vode.. vcera to tiez tak zacalo,ze som bola strasne hladna a ked som zacala varit veceru, ledva som ju dokoncila, uz aj to islo.. ms sa stale poriadne nerozbehla.. je taka slabunka.. tak ani neviem co mam robit teraz.. ci nasadit zasa clostyl,ako mi doktor dal.. od 3dc.. hadam dovtedy sa to bud rozbehne alebo co.. nech viem..

@meggie07 ach jaaj..:/ tak nech ti aspon tie tazkosti cim skor prejdu... 🙄 skore uzdravenie a nech sa ti da zaludok cim skor doporiadku...