icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

ninna86
16. okt 2015

@meggie07 nooo, ja mam v praci celkom frmol a drahy este vacsi, tak neriesime tento mesiac nic zatial 🙂 ale tusim dnes prisla ovu 🙂 😝

fergiea
16. okt 2015

@ninna86 boze moja ja som ta zle oznacila.co.mi dnes uz sibe. Viem ze je skoro. Inoekdy mi uz aspon duchovali a kanalikovali. Ale pravdu povediac mam sto chuti to zabalit. Nie kvoli tomu ze sa nedsri ale kvoli drahemu...

ninna86
16. okt 2015

@fergiea aaale zase tieto cierne myslienky 🙂 zlatoooo klud 🙂 nemysli na to, ty sa stale stresujes.. my teraz nemame ani pomyslenie na tutumutu, ale dnes to rozbalim ked je konecne uz piatok 🙂

depi
16. okt 2015

@malalienka85 no on ma recept pisany tak blbo ze ty si ho musis dotvorit...ja som pridavala este viac muky bo sa mi stale lepilo....potom som zabudla pridat viac oleja do cesta a viac soli aby bolo chutne...a tiez som ho mohla na tensie rozvalkat.....no poucim sa inak je dobre to cesto nadýchane makkucke ..mozes mi dat aj tvoj recept rada vyskusam 🙂
mne toto cesto od ihnacaka vychvalovala svagrina no musim porovnat aj s inym -)
samozrejme nebolo to ako z pizzerie

fergiea
16. okt 2015

@ninna86 nie nemam cierne myslienky, ale mozno je to znamenie, ze sa nedari. Drahy je komplikovana povaha a niekedy to uz nezvladam 😃😃😃 ked je uz toho vela. A prave prislot ake obdobie bohuzial.

poisonblu
16. okt 2015

Ahojte, ja mam v nedelu dostat ms, ale dnes som zacala.spinit, tak asi to zase.nevyslo, uz zacinam byt nervozna..sice sa.snazime.len 4.cyklus, ale trosku ma tlaci cas...no nic, pojdem si hladat.robotu a behat trosku po pohovoroch...netusim, ci mam skusit nasadit inofolic, beriem femibion a alchemilku kvapky pred ovu....ci ten inofolic ma zmysel, je dost drahy

zdeneli
16. okt 2015

@malalienka85 presne, aj moj ma musi krotit, ja by som tam majland vedela nechat :D skolu zmaknes a potom na to uz len budes spominat ako ja 🙂) prajem pekny vikendik a ocakavam od teba radostne spravy :*

zdeneli
16. okt 2015

@senselinka jeeeej, tak super, budeme spolu cakat na pozitivny najprv ovu testik a potom pozitivny tehu testik ;) inak pozeram ze ty mas dceru Elisku - aj ja sa tak volam :D tak o program mas tiez postarane, prijemnu zabavu dnes a este pekny cely vikendik 🙂

zdeneli
16. okt 2015

@fergiea ej, kde su tie povzbudzujuce a pozitivne myslienky od teba? 🙂 podla mna je tiez este skoro, to ze ti teraz neukazal testik nic, este neznamena ze to nevyslo 🙂 a neboj, kazda sa obcas so svojim pochytime, ale to prejde a zase bude dobre 🙂

puffu
16. okt 2015

@meggie07 tak to mas ozaj cudne..:/ najma ta niekolkodnova rozbiehajuca sa ms, no uvidis ci sa rozbehne alebo skus potom este testnut..

cejarka
16. okt 2015

@mojsap @puffu baby, vsetko ok 🙂 Podla ms som 8tt, podla ultrazvuku 7tt (co uplne sedi s mojim vypoctom, kedze som otehotnela na 20DC). Videla som srdiecko, mam prvu fotku a dusu na mieste.Dalsia kontrola az za 5,5 tyzdna, tak som aj rada,ze nechame prcka pekne rast a na druhej strane snad ten dlhy cas vydrzim :D A nabuduce, na prvej poradni snad bude tiez vsetko v poriadku a dostanem knizku. Velmi sa tesime a teraz ideme na zasluzenu veceru 🙂 Velmi ma to ukludnilo a uz si to idem uzivat, lebo posledne dni som bola ako matoha.... a vy co nove? Ako sa citite? 🙂

puffu
16. okt 2015

@fergiea ved uvidis ako to tento mesiac dopadne 😉 kazdopadne si myslim ze ak by si ostala tehu tak budes najstastnejsia na svete a pracu vibec nebudes riesit 😉
mozno je medzi vami dvoma prave to napatie z neuspesneho snazenia, polroka nie je dlha doba hoci viem ze by som bola z toho tiez kazdou ms viac a viac znechutena a smutna.. urcite to aj tvoj drahy preziva len ti to mozno nedava najavo a obaja ste z toho potom "nervni" a obcas to napatie musi niekde vyustit.. tak drzim palce aby bolo opat dobre 🙂

mojsap
16. okt 2015

@cejarka no tak som rada ze je vsetko ok 🙂 je to krasny pocit ze? Ja mam ko trolu o dva tyzdne v piatok. .mne je tento tyzden nanic nic poriadne do seba neviem dat ☹ aj ked citim hlad ☹

fergiea
16. okt 2015

@puffu nie to nie je snazenim...pred rokom som odidla z nasho bytiku pre tieto iste dovody, ale vratili sme sa k sebe a vela veci sa polepsilo a tsk sme si povedali ze ak to bude fungovat chceme dietatko. Len dietatko este nic a tie stare problemy ss nejsk trosku vracaju...to ma na tom stve najviac. Ale tak posnazime sa zvladnut vsetko 🙂

puffu
16. okt 2015

@cejarka tak to je super..🙂 som rada ze je vsetko ok..🙂 tak to budes skoro cakat rovnako ako ja..🙂 ja asi o tyzden menej 😀 predpokladam ze okolo 10-15.11 pojdem na prvy scan..ja sa mam inak dobre, pomaly uz balime na sr, v stredu letime takze sa tesim.. zle mi nie je, jedine prsia bolia velmi a bolest je kazdym dnom vacsia tak aspon viem ze turpik je v poriadku a rastie 😀 uz aj ja by som ho chcela vidiet ale tak este tie 4tyzdne musim vydrzat..🙂 a ty sa citis ako?

cejarka
16. okt 2015

@mojsap nakrajsi 🙂)))
Toto iste aj ja.....zle, unaveno a tazko od zaludka, zle hladnej, este horsie ked si potom daco dam. Ale uz asi 2 dni je to fajn, zistila som, ze nemozem byt hladna. Rano asi minutu po prebudeni ranajkujem a potom kazde 2-3 hodinky, aspon 4 susta....aj nasilu a je mi fakt relativne dobre....len nemozem nic sladke,to jedine mi nerobi dobre,ani zrnko cukru.....ale skus byt syta aj ty, najviac ta chapem ako to ude tazkodi teba,ale za pokus to stoji.

mojebabatko19
16. okt 2015

@fergiea dufam ze akbteraz nic, tak dalsi esiac ani nebudes vediet ako prejde, nic nebudes citit a zrazu nepride MS 😉

puffu
16. okt 2015

@fergiea jaaaj.. tak radit ti nebudem, kedze som v takejto situacii nikdy nebola ale musis vediet najlepsie co mas doma a ci sa oplati posnazit a skusit to nakopnut este raz..

cejarka
16. okt 2015

@puffu No tak budeme cakat spolu 🙂 Prsia bolia aj mna, cele a aj bradavky a mam ich akokeby silikonove :D Aj podbrusko a krize pobolievaju. Vela spim,cez den ak sa da zalomim aspon na pol hodku, co sa mi nikdy nestavalo ;) A sladke nemozem vidiet ani na obrazku, inak sa citim super, celkovy pocit velmi dobry, len nemozem ostat hladna, lebo potom mi ostane tazko od zaludka 🙂

janikm
16. okt 2015

@fergiea uplne chapem ja ho teraz tiez nebudem trapit ked tam piska len v noci, to je maly psik a ma malicky mechur tak ho nenecham nech praskne nie? 🙂 haha tak predsa doslo na testovanie? 😀 ale 9-11 dpo je fakt skoro aj keby to vyslo tak este vobec nemusi test ukazat 🙂 a inak aj keby sa blizila ms tak nejak skoro mas bolesti nie? ci to stale mas uz takto v predstihu? Ale este to nevzdavaj este sa to moze obratit opacnym smerom.. a aj keby nie tak sa nic nedeje na dobre sa oplati cakat 🙂 hlavne pozitivne myslenie nech ti ostane tak ako si ti planovala 🙂 a inak my sme tiez babo odkladali lebo sa mi rysovala jedna dobra praca a nakoniec to nevyslo.. tak sme este cakali a nic.. tak asi to bolo znamenie ze sa mame snazit tak sa snazime a aj keby som si nieco nasla rozhodli sme sa ze o babo sa budeme nadalej snazit.. tak podla mna to neodkladajte, bude to tak ako ma byt 🙂

puffu
16. okt 2015

@cejarka to mas potom tak isto ako ja 😀 nemozem vyhladnut lebo potom citim akoby som bola po opici 😀 pri posteli mavam suchare a aj v noci zjem ked sa zobudim..🙂 tiez som unavena a musim aspon polhodinku spat poobede..🙂 dnes som uz konecne dokoncila album pre synovca a stihla som aj segram spravit kinder vajicka s takym specialnym odkazom a "hrackou"..🙂

senselinka
16. okt 2015

@zdeneli jej, to je aka mila nahoda, pritom Elisiek ozaj nie je vela 😉
My chceme druhe chlapceka, Ondrejka, tak dufam, ze uz sa chysta, vcera som mu prehovarala do duse 😍

malalienka85
16. okt 2015

@zdeneli jaj moja zlata dufam ze budú dobre aj ked moja nálada raz hore raz dole no sak klasika 😉 čítam ze sa volas Eliška? To je moje obľúbené meno tak sa volala moja čivavka a to bol môj extra miláčik 😆 zbožňujem to meno a ozaj vás veľa nie je 😉

malalienka85
16. okt 2015

@depi doma nikdy take nespravis 😆 recept poskytnem pripomen sa mi do správy jo?

zdeneli
16. okt 2015

@senselinka
@malalienka85 no ja poznam celkom dost elisiek, len na ulicke, kde som vyrastala sme boli tri ( a to vobec nie je dlha ulica) a na strednej sme boli v triede dve 🙂 mne sa paci meno pre dievcatko Ninka, ale chlapcenske neviem este 😎

malalienka85
16. okt 2015

@zdeneli ja teda nepoznám žiadnu Eliš okrem teba 😊 dievčenské sa ľahšie vyberá 😁

depi
16. okt 2015

@malalienka85 ok ked zas budem chcet robit 🙂
No a od dnes odpocitavam sekundy do 30...termin mrchy tak uvidime....ty ako ?

tinka881
16. okt 2015

@888petka888 ja si robim ovu test. My sme si prestali davat bacha od februara, gyn v aprili povedal, ze mam skusit ovu testy, lebo tie 3 mes som vobec neriesila plodne/neplodne dni. V aprili som som testovala a v maju hned dve ciarky. Cize mne to pomohlo a hned na prvu supu, aj ked so smutnym koncom. Tak ti ešte ovu testy poradim, ak nevyjde tento mesiac. Strasne drzim palceky, a kde budes robit tehu test,tak ma informuj 🙂

lucia1002
16. okt 2015

@meggie07 joooj mojko, tak to mi je luto ☹ mrchana jedna hnusna....co uz neda pokoja!!!! nevesaj ale hlavu, uz to musi vyjst!!!

lucia1002
16. okt 2015

@fergiea mojko este nevesaj hlavu...nic nie je stratene...este ti test nemusel teraz nic ukazat a ukaze az neskor... uvidis neskor 😉