icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

veronika1603
18. okt 2015

@abusa @mamink1986 ano byva aj pred ms.ale aj v tehu.ja som to mala pred 2 mesiacmi aj vytok husty biely aj bolesti podbruska a krizov pomaly som sa nemohla ani obut.a testy negat.dala som vecer4 den meskamia pohar cerveho vina a na druhy den sa mrcha spustila..ono bohuzial je to tak ze priznaky tehu a pred ms su skoro rovnake.abusa skus vecer vinko.mozno sa spusti a ked do 2 dni ne a testy budes mat stale negat budes muset ist na vyvolavacku.drzim palcevaby ten vytok bol priznak tehu.ale ked si pozres najskorsie priznaky tehu tak aj vytok tam je plus vela zien mava zilnate prsia a dost bolestive..a zasa ako byvaju pred ms okrem tych ziliek

depi
18. okt 2015

@malalienka85 chceli sme hrozne prveho chlapceka aby bol elky brat 🙂 ..manzel chce velmi chlapca ale ja bych radsej pre adelku sestricku predsa si budu lepsie rozumet ...ale chcela by som aj chlapca 🙂 no dievcatka su top podla mna nechame sa prekvapit...podla nejakej tabulky mala byt aj adel chlapcek a aj teraz mi vychadza chlapcek....

balikova
18. okt 2015

@zuzuzuzka ta ciarocka by mala byt rovnako tmava akko kontrolna, potom do 48 hodin nastane ovu.
Skus si najst blog lauritka.. Ona to ma krasne vysvetlene tie ovu testy...

abusa
18. okt 2015

@veronika1603 no vinko davam uz asi treti den aspon deci vecer a nic no uvidim kupila som si dalsie testy tak iden skusim. No vyvolavacku mi nemozu dot lebo ja berem uz berem lieky na ms aby bola takze uvidim

depi
18. okt 2015

@abusa posli foto testu....

veronika1603
18. okt 2015

@abusav ano posli foto testu.kedy budes testovat?

abusa
18. okt 2015

@veronika1603
@depi
chcem urobit teraz jeden a zajtra rano a ked budu zas biele tak pojdem k lekarovy :D

veronika1603
18. okt 2015

@abusa no teda daj som zvedava 😆

depi
18. okt 2015

@abusa uz uz daj foto 🙂 uz tam musi byt

veronika1603
18. okt 2015

@abusa chceme krasneho ducha ze @depi?

depi
18. okt 2015

@veronika1603 anooooo 🙂 ked nemozem ja testovat aspon sa pokocham na inej teste

veronika1603
18. okt 2015

@depi tak tak nas caka minuta pravdy 30.10..😆abusa davaj

malalienka85
18. okt 2015

@depi aj my by sme chceli dievčatko 😍 a to podľa akej tabuľky?

depi
18. okt 2015

@malalienka85 daj do googlu tabulka pohlavia a vyhodi ti ...to sa deli podla veku zeny a mesiac pocatia

malalienka85
18. okt 2015

@depi aha, tak to asi nebude moc dôveryhodne 😂

depi
18. okt 2015

@malalienka85 vela bab pise ze im to vychadza.....zostavil to nejaky vedec....precitaj komenty uvidis 🙂

depi
18. okt 2015

@veronika1603 @abusa sa asi vytesuje ked nepise 🙂

veronika1603
18. okt 2015

@depi ja cakam jak trt a @abusa nic halooo sme nedockave?

veronika1603
18. okt 2015

@depi a mne co vychadza?

maminka1986
18. okt 2015

@abusa hm a ake leiky bereš nato aby bol pravidelný? a hlavne aby bol s ovulaciuo??? mne takto moj "užasnýýýý"lekár dal lriky aby som mala pravdielný cyklus-mala som ale bez ovulacie lebo lieky-DUFASTON mi ju zablokovali takže som sa marne snažila s mužom o dieťa !!!
ked dáš progesteron pred ovulaciou nedojde k uvolneniu vajička proste sa neuvolni blokne ju ..aj v centre sa chytali za hlavu ked somim to povedala..moje cykly bývali 42 dnove mala som aj mam PCO čiže ovulacia bývala na ccca 28-32 dc ako kedy podla dlžky ..ked som merala teplotu tak viem podla too aj podla folikulometrie..takže ja na taketo neverim..ak maš pravdielný menezs a dufaston sa podá na 17-18dc ok....aj to musi byt PRESNA ovulacia na 14 najviac 16 den...a prášky na plodnosť su aké prosim ťa? Inofolic? či neičo iné?

maminka1986
18. okt 2015

@veronika1603 ja som sa o dieťa snažila necelé 4 roky ..vždy so m mala pred MS typické priznaky že som theotná a bolo to pred MS priznaky takže je to to isté tie iste priznaky....zima,bolest križov,unava,bolest prsnikov...žilnate ich nemam doteraz a to som 4 mesiac...u každej je to iné

veronika1603
18. okt 2015

@mamunka1986 sak toto zena tak tuzi po dietatku ze vidi na sebe priznaky a aj tak nic.super teda ze sa ti to podarilo po takej dlhej dobe to musel byt boj...a co nakonec zabralo?

depi
18. okt 2015

@veronika1603 daj do googlu tabulka pohlavia hned ti to vyhodi

maminka1986
18. okt 2015

@veronika1603 no ja som skusila všetko od možné...manžel bral plno vitaminov..ja od Inofolicu,čajov ,cvičenia,zmena myslenia,dovolenky ,vyšetrenia,lieky nezabralo nič..išli sme na IVF a to vyšlo hned a aj vklad

maminka1986
18. okt 2015

@depi už som o tom počula mojej sestre to vyšlo aj mamine som zvedava či aj mne vynde 🙂))ja sa dozviem štvrtok ak s aukáže 🙂 inak ja som skušala test so sodou bikarbonou ked šumi je chlapce ked nešumi bude dievča-mne nešumi tak vraj dievčatko a to aj chcem 🙂 tak uvidime potom dám vedeť či to platí hehe

abusa
18. okt 2015

@veronika1603 sorry mala sa mi zobudila musela som ju obriadit :D nic upne biely.

abusa
18. okt 2015

@maminka1986 no berem inofolic potom beriem angucaston dufaston a clostilbegyt :D

veronika1603
18. okt 2015

@maminka1986 no to som zvedava daj vediet potom co cakas...@abusa teda skoda..chod k lekarovi a pis ako si dopadla...urcite je uplne biely?hod sem foto..@depi dievca asi a november deceember chlapec

abusa
18. okt 2015

@veronika1603 dufam ze ti to tento mesiac vyjde drzim palce :D no ja uvidim v pondelok co povie lekar asi :D

veronika1603
18. okt 2015

@maminka1986 to sa do tej sody tusim naleje moč.tak?