icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

fergiea
19. okt 2015

@puffu ano v piatok idem k svojej obvodnej, zavolam rovno aj na hematologiu kde choidevam lebo povedali ze ak otehptniem mam hned prist. Inak mam kontrolu v novrmbri tak myslim ze to tak aj nechaju...ved uz to bolo lepsie. Vitaminy zelezo beriem 🙂 vsak uvidime ale ku gynekologovi asi az o dva tyzdne. O tyzden je to este asi zbytocne

fergiea
19. okt 2015

@nikijur dakujem krasne naozaj 🙂

fergiea
19. okt 2015

@majka_ka89 no mna posledne dni priserne bolia prsia. A ono sa to kazdym dnom nejak supnuje. Teraz mam podprdu ale teda kazdy pohyb ma boli 😀 bolesti podrbuska mam tske mierne ako pred ms a akurat vela spim. Ale to uz asi tyzden a pol... inak nic. Ved je skoro asi aby som nirco ine citila 😀 veru ciarka nech silnie. Budem testovat kazdy den a lepit sinto do zosita aby som videla rozdiel aj ked.obden....ale ja verim ze o dva tyzdne uvidime srdiecko!

puffu
19. okt 2015

@fergiea hlavne na tu hematologiu aby nasadili pripadne lieky ak by to bolo potrebne...ano, ku gynekologovi ze este skoro, aj tak by nic nevidel a zbytocne by si iba zabila cas cakanim na vysetrenie...inak mna to cakanie zacalo celkom bavit... 😀

fergiea
19. okt 2015

Preco ta zacalo bavit? Mozno zavolam aj dnes na hematologi. S celiakiou nic, ved dietu drzim striktne to je v poriadku. A zrejme uz aj telo je ok, ked sa nam to podsrilo....kym som nebola ok neslo to....a ircite je za tym aj alchemilka pila som ju dva cylly femibion som jedla dva cykly a zelezo jem od jula prsvidelne takze aj to urcite pomohlo. A dva tyxdne pijem strasne casto a vela. Lebo tym ze mam hustu krv ma bolieva hlava a zabudala som pit. Aj to urcite pomohlo....

janikm
19. okt 2015

@fergiea a ciarka je krasna vidno ze je silnejsia od vcera 🙂 ja tiez pijem alchemilku tak dufam ze aj nam pomoze aj ked velmi mi nechuti ale prekonavam sa 😀 urcite pomohlo nemyslenie na snazenie a aj to ze si na pn tak si oddychnuta a kludnejsia 🙂 tak len oddychuj nech sa babo poriadne zabyva a ku gynekologovi sa neponahlaj ked sa citis OK, pockaj do toho 7. tyzdna nech ti rovno ukaze <3 🙂 taka som rada ze sa nam to tu rozbehlo v septembri-oktobri, uz bolo na case 🙂

fergiea
19. okt 2015

@janikm jooj moja drzim silno palce. Prekonavaj sa. Mne dokonca chutila ja by som ju pila stale 😃😃 ano eozmyslam ze pojdem mozno aj az o 3tyzdnr ked tak...a mozno aj neskor nech je vidiet. Ved bude vsetko ok tak nebude treba skor. Uvidime 🙂 no veru ten august bol fakt otrasny. A cakame este na vas -)

ninna86
19. okt 2015

@mia005 tak trosku som stratena, tento mesiac nejako nic 😀 mame pauzu 😀 hahaaaaa.. ked mne to pride divne presne v ten den sa zamerat na to a robit to len preto 😀 tak tento mesiac som si povedala, ze klud 🙂

senselinka
19. okt 2015

@fergiea waaaaw, zlatko, to je uzasne, gratulujem moc, tfuj tfuj tfuj, nech je vsetko nadalej, ako ma 😍
A ty zas popluj tymi fajnovymi tehu bacilmi nas ostatne cakatelky 😘

fergiea
19. okt 2015

@senselinka dakujem krasne !!! Verim ze vsetko bude iba v ppriadku...

fergiea
19. okt 2015

Baby dakujem za tolko sediecok urcite vam ich porozdavam spat a posielam vam tehu bacilky kazdej jednej aby ste to do Vianoc dali !!! // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

A teraz mi napadlo ze dnes s drahym sme spolu presne dva a pol roka. No krajsi darcek nemohol byt 🙂

lucia1002
19. okt 2015

@fergiea zlatkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...KONECNE!!! boze ja som v robote a mam slzy v ociach..konecne! neuveritelne...tak velmi ti to prajem a strasne moc sa z toho tesim...potichucky gratulujem.... juchuuuuu 😵

fergiea
19. okt 2015

@lucia1002 moja tak teraz aj mne vybehli slzy dakujem ti krasne esteze vas mam !!! Ja tomu stale nemozem nejak uverit 😃😃😃 vies ako krasne to vidiet na dnesnom teste? Jaaaaaaj a vsetky plany ako to dat drahemu vesiet padli ja som vecer za nim prisla urevana s roztrasenymi rukami s testom 😂😂😂😂

janikm
19. okt 2015

@fergiea mozno ze takto to je aj lepsie ked si za nim priamo prisla a mohli ste to obaja naraz prezivat ako keby si cakala nech mu to nejak originalne povies 🙂 a teda krasne vam to vyslo na vyrocie.. teraz sa uz mozte tesit na to vsetko co vas caka a budete mat tie prve vianoce v domceku uz aj s babom v brusku 🙂 a ked ma pomoct alchemilka tak ju budem pit aj keby sa mi zvracat chcelo 😀 ty uz len ovocne cajiky teraz, alchemilka az pri druhom 😀 a 3 tyzdne by som ja osobne az nevydrzala.. max. tie dva by som sa prekonala lebo by som uz chcela vidiet obrazok 🙂

lucia1002
19. okt 2015

@meggie07 ahooj, ja som mala vikend pracovny, takze nic moc...skoda, ta mrcha hnusna, ze prisla... 😖 ale neboj, pokial by ti mala pomoct tak preco ju nepodstupit ze? este taka jedna vec ma minule ohladne teba napadla, ked obaja ste ok...vysetrenia na imunologii a hematologii si neriesila? vies aj tam moze byt problem 😉

lucia1002
19. okt 2015

@fergiea neboj, uveris, ked male uvidis...ani mne sa to nechcelo verit... 😉 juuj, teraz ti uz drzim palceky, aby bolo vsetko tak ako ma! vidis, prislo to vtedy ked si to najmenej cakala...nevadi, vymyslis nieco pekne pre blizkych 😉 konecne si to aj ty prelomila a snad aj nase dalsie babulky sa k nam konecne pridaju 😉 kedy si si vypocitala termin? to mas len nejak mesiac a cosi po mne...vidis to, ani to moc dlho netrvalo odkedy som ostala ja 😵

malalienka85
19. okt 2015

@zdeneli ty si jaká podarená 😀

mystisch
19. okt 2015

Dnes 10 dpo do stredy netestujem...kto to vydrzi so mnou ? Dame hromadne testovanie ? Dnes tlaky ako na ms...dufam,ze nepride...uz od min.tyzdna biely hlien...! Hadam je to to, v co dufam

malalienka85
19. okt 2015

@mystisch ten hlien máš čisto biely?

mystisch
19. okt 2015

@malalienka85 nie...je to take vodnate...

zdeneli
19. okt 2015

@malalienka85 jeeej, dakujem pekne ❤ prehovaranie na fotenie bolo zdlhave a namahave, ale dali sme to :D inak pozerala som teraz ten vcerajsi ovu test a je tam predsa len slaba druha ciarka, tak verim ze to este vystupi ;)

malalienka85
19. okt 2015

@mystisch ja to mam tiež, už vyše týždna kazdy den na intimke, ale skor take nažltlé.... ja už nevííím 😀

malalienka85
19. okt 2015

@zdeneli ale fotky mate krasne fakt sa podarili 😀 jasne ze to vystupi neboj nic zajtra alebo pozajtra budeš čumet že aká megačiara,,,, mna uz zas prsty svrbia že by som sa testla ked pridem domov.... zas sa bojím že z poobedného by nemuselo ukazat ci? a mam len jeden test 😀 😀 😀

puffu
19. okt 2015

@fergiea ani neviem preco ma to zacalo bavit ale nejako mi nevadi ze uvidim babo v 12tt prvykrat...a uz mam skoro polovicu cakania za sebou takze to ide rychlo...pekne si to odpocitavam a nie je to take hrozne ako som si myslela na zaciatku ze to nevydrzim.. 😉

fergiea
19. okt 2015

@janikm ano myslim si, ze to bolo tske emptivnejsie....spontanne. strasne ma potrsilo ako velmi sa tesil.... tak uz bude zase iba dobre. Asi so mnou zacinaju hadzat hormony ked sme sa tie posledne dni trosku vadili. 😃😂vd to ked si predtsavit Vianoce s bruskom aspon trosku vacsim ako mam teraz dtrasne sa tesim...a ccem s navstebou doktor pockat aby som uz potom videka srdiecko 🙂 rovno

fergiea
19. okt 2015

@lucia1002 termin mi vychadza na 30.6.2016. Presne nesiac pres mojimi narodkami a mesiac po narodkach draheho 😃 sranda to je, ze to takto vyslo...je super ze sme sa takto rozbrhli po neuspesnom auguste 🙂 tak uz len ostatne....poslala som aj ja tehu bacilky

fergiea
19. okt 2015

@puffu vsak ked je vsetko v poriadku asi je to zbytocne stresujuce tam aj ist skor...ja si radsej obeham doktorov takych co potrebujem aby som bola ok pre babatko. A na gynekologa si tiez radsej pockam. O to viac sa budem tesit 🙂

zdeneli
19. okt 2015

@malalienka85 dakujem pekne, kazdy sa nam pytal, ze to mate predsvadobne? a ja ze nie, chceli sme len par foto do ramikov kym sme mladi a pekni :D noooo, ja by som uz na tvojom mieste testla, uz by som asi nevydrzala a ked to vyslo, tak uz bude daco vidiet 😉

puffu
19. okt 2015

@fergiea ja som necele 2t bola z toho taka nesvoja ze budem musiet cakat tak dlho, co ked nie je nieco ok, nech aspon viem ze mu bije srdce atd..ale tak citim sa dobre,nekrvacam co je najhlavnejsie tak nemam ziaden dovod mysliet si ze je nieco v neporiadku..a kebyze nahodu by som isla sukromne k lekarovi a nieco by sa mu nezdalo ze je napriklad mensi ako by mal byt tak by som z toho bola vystresovana mozno viac... 😀 takze sa tesim ked ho uz uvidim...bude to okolo mojich narodenin tak krajsi darcek si ani neviem predstavit.. 😉

malalienka85
19. okt 2015

@zdeneli asi to teda nevydržím no a skúsim keď prídem domov... 😀 drž mi palce.... ja už som z toho od soboty už taká vystresovaná inak už stačilo, pokial to nevyšlo musím sa ukludnit už lebo ma to strasne vyčerpáva...