Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Ja musim dat snazilkovaniu pauzu ☹ dnes som sa dozvedela, ze mam zvysene hodnoty na mononukleozu hoci nemam pocit, ze by mi daco bolo, ale mam aj zvysene pecenove testy, tak sa musim dat dokopy po tom roku, co mam za sebou. Snad sa ale coskoro budeme moct tesit s manzelom na zdrave, zive babatko...
@majka_ka89 ja buduci mesiac skusim Fytosoju, citala som o nej tu na fore. A plus rozmyslam o tom geliku pre spermie 🙂
@lucia1002 ahooooj, super,ze ste si uzili dovolenku.. ja cakam na ovu.. nejako som tento mesiac uplne vyhodila cele snazenie z hlavy.. (nemyslim na to)..zatial sme sa nezastavili este tento mesiac..k tomu nejake zmeny sa chystaju v robote..nemeriam BT,ani ovu testy.. tak uvidime,aky bude vysledok,ked netlacime na pilku.. iba pijem alchemilku a prisiel mi uz gelik.. 😉
Ahojte kočky, prajem vám krásny horúci slnečný deň. Ja by som sa chcela opýtať, kedy je možné si skúsiť urobiť tehu test? Nechce sa mi čakať do MS....ako asi každá žena - som zvedavá 🙂 nerobím si zatiaľ ovu testy, len sa s manželom snažíme počas plodných dní pracovať na dieťatku viac než obvykle...cca 3mesiace, a stále nič :/ ale nezúfam 🙂 ahojte
@fergiea veru energiu som nacerpala, bude jej treba.. 😉 ale este na plodenie...vyzera to, ze opat tento cyklus nic...teplota sa mi nepaci, vyzera to ze ovu nakoniec ani nebola ☹ takze uz len cakam, kedy pride mrchana..
ale ty mas veru ine tie ovu testy...tolko peknych... 😉 ale zatial to vyzera u teba na 12dc, aspon podla mna...uvidis aky bude dnes...tak to ti inak zabrali tie kvapky! 😉
@ninna86 veru v tatrach bolo super...hlavne to pocasie, aj ked tam to bolo dost v noci, ked sme spali...ale tu to je hroza...tuto noc som vobec poriadne nespala...som sa stale budila...snad sa to pomaly zlepsi..ja mam teplo rada, ale toto uz je dost...tak testikuj, sme zvedave 😉
@espoleta nie nie, svadbu neriesime, zatial vobec, myslim, ze su dolezitejsie veci. Tento rok sme kupovali domcek, po Novom roku sme sa rozhodli, ze by sme chceli babatko, drahy mal len jednu podmienku, aby mal vlastny dom a ked sa podarilo, prestali sme si davat pozor. O svadbe sme sa aj rozpravali, jasne ze by sme sa chceli vziat, ale nehori nam to. Tak som sama zvedava, kedy k tomu pride. A ani nechceme velku svadbu, len pri svedkoch atd, ziadne zbytocne velke stresy 🙂 aspon pre mna by to boli stresy. On zas vie, ze svadbu by sme mali len preto, aby sme mali rovnake priezvisko vsetci 3 aj s babatkom, takze ziadne ceremonie. A ved je to len papier, naozaj sa nic nezmeni, len to ako sa budem volat 😀
@meggie07 veru ono to dost pomoze, ked clovek na to nemysli...ja by som to tiez najradsej vyhodila z hlavy, ale nemozem, ked ja potrebujem vediet, ci uz konecne mam ovu alebo nemam...uz mi lezie vsetko na nervy... 😠 v tatrach som na to nemyslela a bolo super...
snad vam to pomoze a tento cyklus bude ten pravy! 😉 som zvedava aj na gelik co povies 😉
@lucia1002 no uvidime, aky bude ovu test este dnes, dufam, ze uz zoslabne 😀 inak od vcera poobedia len spim co mi kstalo zle od zaludka a hlava, nic som uz ani nejedla, bohaca stale som doma a stale sa na mna nieco nalepi :-/ no co uz 🙂 a myslis, ze je to tento meisac uz stratene?
@fergiea asi si chora z toho, ze si furt doma 😀 ale tak moze to byt aj z toho tepla...aj ja som viac unavena a nechuti mi nic jest...dnes ocakavam ze ma aj hlava chyti...som v robote a z toho tepla ma vzdy rozboli....
skus si nasadit nejake vitaminky, citrony, pomaranc a tak 😉
no myslim si ze je to stratene...teplota je dost nizko...ked sme boli v tatrach, tak mi teplota skakala, ale to bolo tym, ze som mala aj vacsiu fyzicku namahu a aj po tazsom dni som si dala panadol, aby nebola svalovka a vzdy rano potom som mala teplotu nizku...dnes ked som si merala mala som zasa 36,3 ako vzdy pred ovu..a to nie je mozne aby som mala taku nizku teplotu pokial prebehla ovu ☹ takze si myslim, ze zas a opat nic ☹
@lucia1002 hmm to mi je luto, aj ked ja sa v tych teplotach vobec nevyznam. A tak co raz to musi vist. 🙂 no veru aj ja sa len smejem, ze z toho mi je zle , ze sedim doma 😀 ale zas bez srandy, som aj vonku, mam aj vychadzky, venujem sa psom a beham okolo domacnosti, tak naozaj neviem preco mi je takto zle...uz len vydrzat nech to prejde a to idem stvrtok na krv, ved jej tam odpadnem
@fergiea jasne to je už vaša vec, my ked sme mali mať svadbu tak ja som si predstavovala niečo maličke, také rodinné, ale môj manžel pochadza z veľkej rodiny, tak z toho bola svadba že veľka 😀 😀 😀 No tak možno k tomu dôjde ked ty ho prekvapiš pozitivnym testom a on teba prstenom 😉
@fergiea vy ste ako my. Sme spolu 13 rokov a svadbu neriesime kvoli stresom a aj by to mrte stalo a pri hypo si to nemozeme dovolit, ale kvoli babatku by sme sa zobrali, ze len vecera a sup, sup domov 🙂
Takze sa už snazite od noveho roka? Drzim palceky, hlavne na to nemysliet, proste si uzivat a odporucujem inofolic. Mne pomohol.
@tinka881 nam to pride zbytocne. Myslim si, ze tie peniaze su potrebne inde, ako na svadbu 🙂 zijeme spolu cez dva roky takze zmenit sa nezmeni nic. Podla mna ovela vacsi krok ako svadba je rozhodnutie, mat dieta. To je zavazok, ktori nas spoji navzdy a nie svadba s celou rodinou 😀 mam taky nazor ale sto ludi sto chuti 🙂 jasne ze chcem byt pani Blahova, ale nie za takych stresovych okolnosti ako pocuvam od znamych, co vsetko ich to stalo a ako si ani vlastnu svadbu neuzili. A snazime sa od aprila, ked sme sa prestahovali do nasho domceka 🙂 presne aj ja mam predstavu zobrat sa najest sa a ist domov 😀
@fergiea Tak pre také povzbudenie (kebyźe si ozaj dostala raz ten prsteň) ti musím povedať, že my sme si svoju svadbu užili najviac 🙂 Neboli to žiadne stresy, lebo som nemala materiálne nároky. Mne bolo jedno, aké budú kvety, auto... išlo nám o dobrú náladu a tá nám vyšla. Bola to veľká svadba, ale hotová párty :D Bez kamery a fotografa :D Tak never tým, čo hovoria, že sú to stresy. Kto chce stres mať, ten si ho aj vyrobí 🙂 Ale tak hlavné je, že spolu už dlho bývate a ľúbite sa 🙂 Svadba je vo vašom prípade naozaj len také oficiálne spečatenie 🙂
@mima177 dakujem krasne 🙂 pre mna to ma naozaj vyznam iba v tom, ze ano poziada ma o ruku, na to si pekne pockam (to je moj sen), bude to jeho rozhodnutie, ze chce aby som bola jeho zenou (co aj tak vlastne som 😀). Budem mat jeho priezvisko, na tom jedinom mi zalezi a svadba ano, ale len so svedkami, uvidim, mozno aj ja raz zmenim nazor, ale za posledny rok sme sa o tom rozpravali s drahym a myslim, ze bude jedno ako to bude, hlavne, ze sme spolu. Ja naozaj nepotrebujem velku svadbu, radsej si to takto odbijeme a potom spravime u nas nejaku velku grilovacku a oznamime to aj ostatnej rodine... a myslim tym stresy aj v takom zmyslw - naplanovat svadbu pozohanat co treba, no neviem ja na to mervy asi nemam 😀
@fergiea ved aj ja tiez len zo srandy 😉 mozno to je tym teplom a tym ze si este neni fit z predchadzajucej choroby + nedostatok zeleza a pod..urcite to spomen dr.a nasad si vitaminiky 😉 nech si cim skor fit...
No uvidime co so mnou bude, teraz uz chcem poriesit hlavne novu dr.a uvidim co povie ta 😉 a rozmyslam ze id dalsieho cyklu by sim nasadila fytosoju...
Ahojte žienky som tu nova a som velmi rada že som sa registrovala. Od maja sa z manželom snazime o dietatko no zatial neuspesne, moj cyklus je rozny od 30 - 33. nejeden krat mi aj meskal a musela som si dat pichnut od doktora vyvolavacku, je mozne ze trpim aj anovulakmi :(. nemeriam si Bt ani ovu testy nepouzivam proste si uzivame ked mame chut, no prislo tazke obdobie manzel chodi do zahranicia za pracou na turnusy 10, 14, a 21 dni aj na mesiac ako kedy podla roboty :( je to hrozny pocit ked pride na 5 dni domov a ja pred menzesom alebo aj menzes. už rozmyslam ze si kupim ovu testy a ked bude mat nastat plodne obdobie vycestujem ja za nim 🙂 ach hrozne ked sa clovek zacne snazit tak je vsetko nachuja :( teraz mi meskali 10 dni test biely ani naznak // čiarok. zasla som k doktorovi a ten mi nasiel cystu na pravom vaječníku.nikdy som nic take nemala :( pichol vyvolavacku ze by sa mala z menzesom odplavit no dnes 6 dni od injekcie a menzes este nikde :( mam prist 5 dni po skonceni menzesu na vysetrenie ci zmizla ci nie ach normalne sa aj bojim, po dietatku velmi tuzime. dufam ze sa nam všetkym čoskoro zadari. viete mi poradit nejake vitaminy, alebo kedy je najlepsie sa najviac snazit,. Ďakujem za kazdu radu.
Tak dnes navsteva u lekara ☹ cele zle bud sa nevyvija ako ma alebo je to mimomaternicove ☹ bola som poucena o priznakoch mimomater.tehu dostala som aj papier ak by nahodou bolo treba volat sanitku ☹ citim sa hrozne ☹ nemozem nic urobit .... O tyzden na kontrolu ci sq daco nezmenilo.zufala som ☹
@margaretkaoliver ako dlho ti to mešká? V ktorom si cca týždni. Možno si otehotnela neskôr ako si myslíš.
Viem, že si povieš, že ľahko sa jej hovorí, ale práve teraz musíš mať hlavu hore a myslieť len na dobré veci, aj lekári sa občas mýlia a neodhadnú dĺžku tehotenstva presne. Uvidíš, že o týždeň bude všetko ako má byť.
Veľmi ti držím prsty aby bolo všetko v poriadku, myslím na teba a budem sa za teba aj to malinké modliť, aby bolo všetko OK.
@margaretkaoliver ja som bola tiež dnes u lekara a nič nevidel na utz iba zobral krv tak tiež dufam že to nebude mimomaternicove. Koľko ti už mešká, alebo aký si tt?
@margaretkaoliver to mi je velmi luto. Viem ako ti je, lebo som to zazila pred 5 týždnami. Dufam, ze vsetko bude v poriadku. V kt. si asi týždni? Mimomaternicove sa da hned zistit, teda co som pocula, lebo je to nebezpecne pre teba. Mne sa prestalo vyvijat. Aj ti brali krv?
Ahojte baby. Ja dnes takto, zase silny ovu test, ale este nie je vyschnuty. No asi som si testovala ovu prvy a poslednykrat. Vzdy som vedela, kedy mam ovu podla silmych bolesti. A ako tento mesiac testujem, absolutne neviem, kedy ovu prebehla, pretoze ma boli podbrusko stale rovnako a lavy vajecnik tiez rovnako. Stale ho citim. Cize som viac zamotana, ako ked som netestovala 😀 dnes som si odmerala rano aj BT, 36,9, ked som si merala pred tyzdnom, bola 36,3, inak nemeriam, lebo sa mi rano nechce. No ja uz vazne neviem. Inak vsetkym vam drzim palce, ci uz nam snazilkam alebo uz cerstvym tehulkam 🙂 💜💜💜

@espoleta jaj tak dobre vediet 😀 moj drahy je na nocnej, pockam si do rana 🙂 jeej a nie je moj manzel, este zatial 😀 ale ako pekne to znie