Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@tinka881 tak momentalne som 4+3tt, ja len že pri predošlom tehu mi už v 4+4tt bolo vidieť taku malu bodku tak som si myslela že aj teraz. Uvidim piatok čo poviem na vysledky z krvi, aj ked asi dovtedy nebudem na nič iné myslieť 😀 Ked sa potvrdi tehotenstvo tak sa trochu ukľudnim ale teraz to človeku neda lebo čo ak je to mimomaternicove? to by bol asi ten horši pripad
@fergiea mojko, podla mna ten dnesny ked vyschne, nebude taky silny..pozitivne mozes mat aj dva dni po sebe, cize pre teba je hlavny 12dc a odvtedy ti prebehne ovu, cize uz mohla byt...navyse ten gynex ti mohol sposobit to ze citis bolesti furt...teplota je taka aka by mala byt po ovu ale tak nie je to iste lebo podla jedneho dna (36,3) sa neda urcit ake mas predovulacne teploty...normalne mavas kedy ovu?
@fergiea u teba to vyzera ze uz mas.po..podla mna tie.stale bolesti sposobil gynex..ale zas moze v tom byt aj nieco ine...choroba a pod..skus si teraz merat.teplotku...podla toho by sme mohli vidiet ci uz ovu prebehla alebo nie..aj ked to nie je 100percentne..od zajtra sa hecni, nastav budik ako si mala dnes a odmeraj..nic to nie je..aj ja som bola zo zaciatku leniva a uz som si zvykla 😉
@puffu ja viem 😀 ja len pisem, ze mne sa najpozitivnejsi ovu test zdal 11DC, preto predpokladam ze ovulka bola 12DC, vtedy mi aj bolo zle, len tie bolesti vajecnikov mi ostali aj po tom...no mna to uz doplietko uplne 🙂 veru, vyskusala som ich, aspon viem, ze moj pocit bol presnejsi 🙂
@fergiea presne tak ..🙂 ja sa tiez uz spolieham na svoj pocit ako na testy ..hoci odkedy beriem vitaminy tak tiez mavam bolesti od cca 10dc az do ms, a to mam priblizne 31dnove..takze neriesim a uvidime kedy sa zadari.. ak nevyjde tento mesiac tak dalsi budem na muza skakat kazdy druhy den asi.. vlastne on na mna ako sa vyjadril 😀 inak by ma celkom zaujimalo po akej dobe by ho to obden preslo 😀 myslim zeby sme nepotiahli viac ako 2tyzdne 😀 no mozno sa to dalsi mesiac dozvieme ale ide na tyzden prec zaciatkom septembra 🙄
@puffu ja sa uz nejdem viazat na to ci to vyslo alebo nie, lebo to aj tak nema vyznam....jasne ze budem netrpezlivo cakat, ci ms dojde alebo nie, ale testovat uz nebudem, ani ked bude ms meskat 😀. A my sa nemilujem, ze stale, kazdy druhy den a podobne. Ked sa nam chce. Tak rakym tempom som zvedava, kedy sa nam to podari 😀 uvidime. To keby my si povieme, ze kazdy druhy den, tiez by som bola zvedava do kedy by tak tahal 🙂 nie dlho, kedze robi na smeny 😀 kazdopadne ovu testy, sice vysli pozitivne, ale ako na potvoru netusim podla bolesti kedy bola, predtym som to vzdy citila. Nechame sa prekvapit 🙂
@majka_ka89 mala by som byt podla ms 5tt2d a a gest.vak ma len 3mm lekar vravel ze by mal mat 1cm , ze asi nerastie alebo je to mimomater...ale moc dakujem. Dal mi foto ultrazvuku a taky papier keby trebalo ist do nemocnice,ze to mam nosit pri sebe keby zacalo krvacanie alebo bolesti aby vedeli o co sa jedna... Akosi som stratila nadej ked ma uz na to takto pripravil, ale teda krv mi nebral. O tyzden idem na kontrolu a uvidi sa.
@espoleta a v kolkom si tt?
@tinka881 je to hrozne.necakas ze prave tebe sa to moze stat, ides aby ti lekar ukazal na ultrazvuku krasnu bublinku a on ti povie nieco ine ☹ citim sa tak bezmocne ... ved vies. Test mi pekne zosilnel tak som sa potesila a potom toto...som sa tam rozplakala jak mala ☹ a cely den som mimo z toho este ze mam jedno dieta ktore ma zamestnava a nechcem aby citil ze sa trapim snazim sa na to nemysliet...
@margaretkaoliver drzim ti vsetky prsty, podla mna to este nebude 5tt, ale ved sa uvidi o tyzden. Fakt na teba myslim, lebo si viem predstavit co prezivas teraz. Pevne verim ze bude vsetko ok.
@margaretkaoliver tak včera som bola 4+3tt a piatok idem zase na kontrolu a brali mi aj krv, som zvedava, napätá, a popravde tiež myslim asi na to horšie ako lepšie. Nie žeby som bola skepticka ale nechcem sa tešiť predčasne a potom pride rana pod pas a ja sa zosypem
Ahoj kocky pridam sa :- ) uz mam vela toho za sebou min.rok v maji MA a odvtedy sa nedari cize uz rok testujem ovu testami a chodim aj na folikumetriu kazfe mesiac tedtujem ci uz sa nezadarilo no ako posadnuta 🙂 ale nevadi kazdy mesiac nova nadej
@margaretkaoliver moja, musis mysliet pozitivne. Je dobre, ze mas babo, kt. ta zamestnava a nemyslis stale na to. Drzim palceky, aby bolo vsetko ok. Skus uživat femibion. Ja som 6 týždnov po zakroku a mam nervy, lebo som už mala dostat mrchu a stale nic. Dnes budem volat dr, ze ci mam ešte cakat
tak baby v pondelok ma caka 1DC, uz mam bolesti od vcera v podbrusku, prsia mi ide roztrhnut, od vcera aj viackrat chodim na wc na velku (pocity ako pri hnacke), to mavam vzdy na 1DC... nic moc v tomto teple, ale prezijeme, novy mesiac bude nova nadej, juchuuuu 🙂 august je uz v pokrocilejsom stadiu, tak som zvedava ci budeme vsetky co sme tu rodit v maji alebo az v juni 😉
@mojebabatko19 tak to budeme na tom pravdepodobne rovnako, lebo už od včera ma pobolievajú kríže aj v podbrušku, čo u mňa takto býva pred mrchou ma asi porazí. Ja nerozumiem ako sa dá otehotnieť na prvýkrat ako veľa žien v mojom okolí, na prvú šupu, niektoré rovno po vysadení HAK.
Ubíjajúce je to.
@majka_ka89 ja nechapem tie, ktore otehotneju zo znamosti na jednu noc 😀

@fergiea Treba sa teraz snazit kazdy den a uvidis za 3 týžnde nam napises, ze si tehu...velmiii drzim palceky