icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

kaatuuskaa
19. okt 2015

@nelinka2009 blahoželáme ☺☺☺😄😄

depi
19. okt 2015

@abusa straaaaasne tomu verim a straaaaasne drzim palce 🙂

mima177
19. okt 2015

@zdeneli Ahoj, tak ako? Aj vam uz zacalo dalsie obdobie makania? 🙂 Ja som mala nekonecne dlhu MS. Trvala 7 dni a predtym som este dva dni spinila. Neviem, neviem, ci s tym nejako nesuvisi to, ze sa nam este nezadarilo 🙂

juliett99
19. okt 2015

@fergiea jejjjj superr mojko gratulka velkaa drzim silno palceky nech je vsetko v poradecku..
. tfuj tfuj poriadne ste to tu rozniesli to tehulkovanie babulkyyyy 😀 😀 😀 tesim tesim

fergiea
19. okt 2015

@juliett99 dakujeeeeem drzim palce nech nas dobehnete cim skor :-*

fergiea
19. okt 2015

@mima177 jeeej zlata 🙂 dakujem.. praveze pred par tyzdnami som si myslela, ze ostanem sama ktora to do Vianoc nestihne a ahaho...ake pekne prekvapko 🙂

fergiea
19. okt 2015

@cejarka ano ano uz aj ja dakujem krasne 🙂

fergiea
19. okt 2015

@majka_ka89 krasny tehu test. Ja som si tento digitalny bola dnes kupit a tiez ho potom vyskusam . Takze prva vec ktoru nebudes moct ani citit? S tymto zatial problem nemam 😀 akurat ze som dnes zo salatu zeleninoveho vyjedla asi vsetky olivy, co na mna kukali 😃 ale k veceeu ma zacala hlava boliet. Toto depresovne pocasie fuj...no a za dnesny den si uvedomujem ze mam prsia. Ono ta bolest sa zacala nejak silno stupnovat. Lezim na chrbte a boli to 😃 ani dotknut...otras.

fergiea
19. okt 2015

@karolina196 drzim silno palce. Treba pozitivne mysliet 🙂

fergiea
19. okt 2015

@puffu takze ti narastli prsia za tak kratku dobu? Mna uz dnes neskutocne bolia a mam ich naliate...a to ja teda nemam nejaky bujny dekolt vobec...no a ja som unavena uz dva tyzdne, myslis ze to je tiez z tehotenstva? A ved to je na tebe komu kedy poviete... ako vam to vyhovuje s urcite sa potesia ked im to oznamite uz takto skor 🙂

majka_ka89
19. okt 2015

@fergiea no cokolada a to som sa za nou sla potrhat stale :( olivy no s tymi mam tiez srandu, moj drahy mi ich aj s ostatnou zeleninkou serviruje k ranajkam a vcera som mala pocit ze jem pokazene olivy pritom boli cerstvo otvorene, len mi nejak ich chut nesmakovala, som sa premohla zjedla asi 4 a hovorim ze mi to nechuti, tak na mna pozeral, ze co sa mi nepaci 🙂 no prsia, to viem ako som bola min rok tehu tak tiez som ani chodit poriadne nemohla tak boleli a naliali sa, teraz sa trocha nalievaju, lebo uz jemne kypia cez podprdu ale po byte nosim najradsej sportovu alebo ziadnu, lebo mam vkuse vystrcene bradavky a bolia a prasia len po bokoch a na dotyk, len ja ich musim teraz vtrieskat do svadobnych siat 🙂

majka_ka89
19. okt 2015

@fergiea a ten tehi test si urob az ked ti bude meskat, resp okolo stvrtka a pekne rychlo ukaze a najlepsie a hlavne ja testujem poobede lebo mam povit, ze vtedy mam vysiu koncentraciu HCG aj ked pijem hektolitre vody. Ale aspon viem ze rastieme vdaka testu a snad sa dostanem aj k lekarovi o tyzden dva. Uz sa tesim na dalsi tvoj test. my zajtra letime domov, tak dufam ze to mrňo vydrzi🙂

fergiea
19. okt 2015

@majka_ka89 no fak ja som zvedava na svoje chute. Zatial nic nezvycajne. Akurat ta unava a prsia. Tiez po bokoch. Len mna bolia aj bez podprdy 😀 ten digitalny si veru este nehan na neskor mam este aj obycajne tehu testy asi zo 7 ks tak ich postupne pominam lebo chcem vidiet ako bude ciarka silniet 🙂 co sa ides vydavat? Jasne ze to fazulka vydrzi, drzim palce

majka_ka89
19. okt 2015

@fergiea no v sobotu mam svadbu, tak mame pekny svadobny darcek 🙂 tak ty si bola dobre zasobena s testami 🙂 ja len ked mam po ceste lekaren tak odskocim ale vacsinou je to zachadzka a tieto digital som kupila v akcii 2 v jednom baleni za dobru cenu. Tak som uz minula aj ten a mam dusu na pokoji 🙂 ja som silnejucu ciarku sledovala prve tehu a potom ako slabne, ale to uz bolo a teraz mam fazulku znova 🙂 a ktorej sa aj dockam :D

fergiea
19. okt 2015

@majka_ka89 no ja s inou moznostou ako ze to dopadne dobre a do uspesneho konca - ani neratam 🙂 testy objednavam od lauritkylebo su lacne 0.40€ za kus...takze zasoby pominam a pekne budeme vidiet ako silnie...jej tak to drzim palce, sa musis vytesovat, ked sa ides vydavat 🙂 a ozaj drahy uz vie? Ked ja si niekedy ani nepamatam kto tu co pise ked je nas tolko 😂😂😂

majka_ka89
19. okt 2015

@fergiea vie, nakreslila som mu pohladnicu deticiek z flinstonovcov ako drzia kamienok a na nom rozpatie datumov kedy sa ma asi narodit. Inak vychadza to na jeho narodeniny. Pozeral na to ze co to je, 2016 ze to je moc daleko. Hovorim mu otvor to, a tam som mu za babatko napisala ze ani nevie aky je dnea krasny den, ze ho travime spolu Ja, mamina a tatino, to precital asi 3 x nahlas a potom ze cakaj ma v tomto case s pozdravom tvoj este velmi malinky drobcek. Ako ta jeho reakcia stala za to. Usmev, slzy, vsetko a hlavne neskutocna radost. tak chudatko preskakal si to so mnou minuly rok, tak teraz som jak v bavlnke a pod dozorom 🙂

fergiea
20. okt 2015

@majka_ka89 ved ja som tiez mala plany ako mu to povedat a nakoniec som sa nezmohla na slovo a iba som za nim s placom prisla 😀 jej to muselo byt krasne. Len nech sa pekne stara 🙂 dufam, ze aj mojmu to pekne vydrzi. Inak, dnes take stresy. Nevydrzala som to a spravila som digitalny. Ten vysiel krasne. A este jeden ten obycajny a na nom skoro neviditelna ciarka! Som sa zlakla spravila este jeden a na nom.je pekne vidiet..asi bol ten prvy kazovy fuj aky stres. 🙂

Baby tak nevydrzala som a spravila digitalny....jeeej 🙂 a ked si uvedomim, ze som tehu, tak vas uz prestanem.tolko otravovat...ale ked ja sa tak tesim 🙂

fergiea
20. okt 2015

Babulky este jedna posledna foto. Ja sa tak vytesujem ze je silnejsia 💜💜💜💜💜 13dpo

petkazh
20. okt 2015

@mima177 este som tu aj ja :/ kolky den si ja dnes 18 dc a ovula neviem kedy bola :/

senselinka
20. okt 2015

@fergiea len sa vytesuj, my sa tesime s tebou 💝💝💝

zdeneli
20. okt 2015

@mima177 ahojky, ja som tiez mala poslednu ms sice nie dlhsiu ale o dost viac bolestivejsiu a silnejsiu, a s cca s trojdnovym spinenim...tak verim ze bola posledna a nepride aspon najblizsi rok 🙂 v nedelu som prvykrat zacala testovat ovu, zatial slaba ciarocka, predpokladam ze cca vo stvrtok, piatok by mohla byt ovu...ty testujes alebo merias bt?

meggie07
autor
20. okt 2015

@fergiea my sa tesime s tebou.. moc ti to prajeme!! hadam sa coskoro pridame a budeme sa aj my takto vytesovat 😉

e.vacka
20. okt 2015

@fergiea blahoželám...test je ukážkový ako z veľkej knihy...chcem sa ťa opýtať , či si mala nejaké príznaky pri uhniezdovaní? zavše sem nakuknem ale toto mi nejako ušlo , ja som 18 DC tak ešte mám časuuu , tieto dni do MS sa strašne vleču 🙂

malalienka85
20. okt 2015

@depi ja neviem, ale rozhodla som sa že netestujem už! a ms furt nikde,,, ja nečítam moc dalsie preco je abusa príkladom?

puffu
20. okt 2015

@fergiea super, tesim sa s tebou..🙂 vsak to je teraz uplne ine ako predtym tie kanaliky ci slaby duchovia, ze? mne duchovali testy tiez pomerne casto ale ked som bola naozaj tehu tak ten duch bol uplne iny ako tie predtym.. aj ty mas podobny pocit ci ani nie?..ale uz ked to aj digi ukazal tak niet pochyb..🙂 som rada ze vam to konecne vyslo..🙂

malalienka85
20. okt 2015

@mystisch vieš čo ja si myslím, že aj tu ms normalne posuva už moja psychika 😖 počkam do piatku pokial nedojde ms, testnem pre istotu ak nic tak idem k Dr., tebe samozrejme držím palce na stredu a pevne verím že tam budu vytúžené //

malalienka85
20. okt 2015

a ďakujem za srdcko neviem komu 😅 😅 😅

zdeneli
20. okt 2015

@malalienka85 ❤ 😉

petanka81
20. okt 2015

Drzim vam vsetkym palceky....pri prvom sme sa snazili rol a pol....teraz 7 rokov...
Drzte palce nech MS nepride.... 😉

malalienka85
20. okt 2015

@zdeneli :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*