Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@depi jj pockam do piatku a ked nic skusim ten rapi clear teda.... a aj sa chystas naspäť do prace?
@malalienka85 ked sa nepodari urcite chcem ist do prace....uz mi to aj chyba...mozno ked to teraz nevyjde chcem ist apson na pol uvazku do obchodu na vypomoc....moc sa mi nechce vratit do kancliku tak uvidim co bude..kazdopadne sa uvidi co teda...sak cakam aby som vedela co dalej ...
@depi a do akeho obchodu? predtym si robila v kancli? aj ja som kancelarska krysa 😀
@malalienka85 kamoska ma vola do teddy na pol uvezku ..je to len 7-8dni do mesiaca....
jj robila som fakturantku
Babenky poradte..dnes som bola na preventivke u gynda.som mu hovorila ze sa snazime.este ze pockame kvoli vysetreniam.inak vsetko ok.mala by som mat po ovu a hovoril ze dominantny folikul tam neni len malicke 8mm aj sliznica je 8mm.malo by byt po ovu.teraz sa uz nemusime snazit ked ten dom.folikul tam neni?skusenejsie prosim poradteee
@veronika1603 hej snazit sa uz nemusite podla mna mne ked povedal ze tam neni tak mi rovno povedal ze ovu uz skoncila
@abusa a ty ako?kedy budu vysledky????
@depi no tak to by si mala celkom fajn nie? a preco sa nechces vratit do starej prace, bolo to casovo narocne?
@veronika1603 maly byt o jednej ale volala som ze este nejsu ze mam zavolat po druhej tak ma porazit ide.. este chvilu a dostanem infarkt 🙂
Noo tak to ti verim..a aj verim tomu ze ten vytok nebol len tak a bol to ten tehotensky...hned pis budem myslet na teba..
@veronika1603
@depi ahojte no tak stale nic neviem doktor povedal ze volal koli vysledkom do laborky a ze povedali ze to vyzera negativne tak som sa s tym tak nejak zmierila :( no mam este cakat do pondelku ci dostanem a ked ne mam dojst lebo si stale neni isty tak ale som sa zmierila s tym ze to nevislo asi.
@malalienka85 praveze casovo v pohode...to su take nechcem to moc rozoberat ..mozno zmenim postoj 🙂
ano len zatial v tom obhode neberu na pol uvazku ale chcu to zaviest tak uvidime. robila by som s byvalou kolegyou tak by to bolo super
@malalienka85 2,5 roka
@petkazh Ahoj, ja som 10DC. Aspon myslim, ze 10, lebo spinenie pred MS nepocitam, ale uz ani sama neviem ako mam pocitat ten moj rozhadzany cyklus. Nechapem, mala som cyklus ukazkovy ako hodinky az do chvile, kym sme sa nerozhodli mat baby. To mame asi za to, ze sme spociatku babo odkladali... :( Drzim ti prsty... mne sa ovu este len blizi
@depi aha jasne, ved uvidis co bude... malinka sa tesi do skolky?
@mystisch 😨 😨 😨 och obdivujem ta fakt.... co vsetko mate za sebou? myslim u Dr...
@malalienka85 základné vysetrenia. Spermo je ukazkove..len už druhy krát preliecujeme Ureoplazmu...s ňou ma nepustia na nič iné...
@malalienka85 tak to ti neviem povedat 🙂 este ken teraz sa rozrozpravala 🙂 ona je tvrdohlava opica a este je tvrdohlava v tom ze nechce chodit na serblik
@zdeneli tak ja uz netestujem... sledovala som OVU testami...ale podla bolesti a hlienu viem, kedy mam ovu aj bez testov, akurat, ze si nemozem byt tak 100% ista. Nechcem sa uz na to teraz tak upinat, aspon do konca zimy nie... a mam veeelmi vytazene obdobie v praci, pracu si nosim domov, do rana sedim za PC, nad papiermi a tabulkami....a pravdupovediac ani nemam cas na nic mysliet. Akurat ma zarazila moja hmotnost, ked som sa postavila na vahu. Ja ani neviem, ci by som mala teraz otehotniet, skor by som mala schudnut... ked uz v tom nepravidelnom rezime hoc aj ked cvicim, tak nepravidelna strava ma priviedla k tej nadvahe..ani sama neviem ako. Citim sa ako rozdvojena osoba...veeelmi prevelmi chcem babatko, ale bojim sa otehotniet... budem sa hanbit, ked budem ako chodiaci sud :( ja viem, ine zeny by ma za moje slova najradsej zabili...
@mystisch no pekne, nas to este len caka, stale verim ze sme obaja OK 😖
@depi ha ha tak ty mas doma veselo 😀
@malalienka85 no tomu ver 🙂 tvrdohlava spekulantka....nuda s nou neni teda

@zuzuzuzka ano presne taky je priesvitny natahovaci a je ho velaaa niekedy som mala teda v gatkach ozaj mokro...a dakujeeem tedime sa velmi :-* drzim palceky nech si skoro tehu