Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@baaambulkaa a bolo teda nakonirc vsetko v poriadku s tym krvacanim? Mas pravdu ja viem iba som sa bala toho, aby ms neprisla aj napriek tehu. Ale uz nato nejdem mysliet
http://www.fertilityfriend.com/home/5c43e7 takto vyzera moj graf cista horska draha,,...
Mojko nemyslim aj podla dr. Anovulacny cyklus..
Aj mas nejake priznaky na tehu?.
@juliett99 fuha, v takych grafoch sa velmi este nevyznam, ale ako to oznacil ff to nemoze byt? Ked si uz v podstate nad ciarou? Vsak uvidis. Ale drzim palce. Priznaky, asi ano. Stale by som spala, cez den bezne zalomim a spim aj tri hodiny. Bolia ma prsia, na dotyk ked lezim na chrbte, stale 😃 a vcera vecer som plakala pri priateloch v tv a aj pri talente. No a som podrazdena a picha ma bambuliatko v brusku. Inak nic take ...zacinam citit akoby som mala nafuknute podbrusko, ale myslim to tak pocitovo...take citlive aj na dotyk neviem ci je to.priznak
@baska1 ovu je len jeden den v cykle 🙂 ale trafili sme sa aj do ovu... no a pila som alchemilku druhy mesiac, beriem druhy mesiac femibion, hladkala som kamoskyne brusko tehotne, no a bola som na tskych terapiach titanovymi regeneratormi, to drzis v ruke a nastartuje ti to organizmus na novo a zrusi bloky v tele a organy ti zacnu fungovat ako spred niekolkych rokov. Verim, ze aj to pomohlo 🙂
@fergiea mojko nie si samacosa v tej aplikacii nerozumie.. ale pockam si na mrsulu.. uz chcem papattabletecky co mi predpisal aby smecim skor plodili uz s ovulacnym cyklom..
Co sa tyka oznacenie v ff neviem nemala som pocitna ovu .. skor ma pobolievalo okolo 20DC ale to len tak par x
A prsia Ta ako bolia?. Len na dotyk alebo ich citis aj nejak inak ?
@juliett99 jaj taak...tak v tompripade prajem neh cim skor ms pride, drzim palce aby to potom bolo lepsie a aby to vyslo 🙂 ja uz bt radsej nemeriam lebo mi prisla nizka na to ze sme tehu...no a prsia zboku ma bolia strasne. Aj na dotyk bradavky mam citlive a ked lezim na chrbte aj vtedy ma bolia. Aj v podprde...vlastne stale. Este som to nezazila 😃
@kakatulik ahoj no začínam tak aj rozmýšľať ci ho nemam skor lebo robila som ovu testy začala som 11DC a na tom bola taka slaba ciarka a potom ostatné dni (12DC, 13DC a 16DC) uz nie je ani duch proste nic a ked som bola u toho dr. tak povedal že vidi nejaký folikul ale že tento ciklus to nebude tak neviem asi začnem buduci testovat skor
Nooo fergiea bradavky bolia aj mna ale fest...ms cakam az 1.11..bodaj by to bol priznak tehu..citim tu bolest stale..ci sedim lezim ako keby som ich mala popalene😊
@fergiea ahooj no ja myslim ze na 15dpo je testik viac nez pekny 🙂 a ako ti pisu aj baby ked uz testujes tak 1 znackou lebo maju rozne mnozstvo farbiva a raz za 2-3 dni 🙂 zajtra je piatok a uz je tu koniec tohto tyzdna tak si budes moct vydychnut ale aj tak si myslim ze mozes byt kludna uz teraz 🙂 a ake vecicky si kupila? 🙂 pises v zenskom rode tak mozem si tipnut ze asi by ste chceli viac dievcatko? 😝 🙂
@zuzuzuzka este som nezacala s tou grepovou stavou, ale zajtra uz si ju musim kupit... testy mam stale so svetlou ciarkou a zatial v nich nevidim velky rozdiel, tak uvidime dalsie dni.. dnes som sa bola pomojkat so svagrininim synom, joooj, tak velmi chcem este jedno, dufam, ze sa cim skor zadari..
@fergiea ano mala som slabé krvácanie tuším 8tt to bol, ale nakoniec bolo všetko v poriadku, ja hlúpa som totiž v ten deň strašne veľa chodila a dala som si veľmi horúci kúpeľ plus ten stres....skoro som si ublížila sama, takže si to vychutnávaj a užívaj, tie prvé tri mesiace ujdú rýchlo a ani sa nenazdáš a budeš mať maličké pri sebe 🙂
@balikova drzim palce...a skus si kupit grepy a odstavit ich, mozno to vyjde lacnejsie...z jedneho grepu mas cca 2dcl stavy ;).
Mne uz ostava len cakat, ci pride mrcha, ci nie. Som zvedava. Kamoske sa tiez teraz narodilo babatko, tak viem, co prezivas 🙂 male zlate rozkosne babo mat doma. Tak uz chcem
@veronika1603 tak.bodaj by. Drzim palce 🙂 mna boleli od ovulky tak pobolievali trosku. Kedy si mala ovu?

@nibokazv86 ahoj!
to si uz mohla mat kludne po pvulacii.Ja mam tiez 27-28 dnovy cyklus a ovulujem medze 10.-12 dnom.
Skus si zacat robit ovu testy.A hlavne sa pre jeden anvoulacny cyklus netrap.Take mava kazda. 😉 😒 🙂 🙂