icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

fergiea
22. okt 2015

@janikm moja ahoj testujem stale tymi od lauritky ale dnes som skusila kupit v lekarni a celkom pekne vysiel. Tak jasne ze su vo mne malinkate obavy aby ms neprisla ani s meskanim.... objednala som pre malinku zavinovacku, dvoje bodiky ciapocky dvoje a rukavicky. Viem som sibnuta ale ked sme zistili, ze sa nam splnil sen tak som zosalela a objednala. Aby sa bublinka tesila medzi nas. Ze ju lubime a dsme jej vsetko na svete...a dnes som drahemu pustila video vznik noveho zivota od pociatku ako sa spojila spermia s vajickom vyvin az po babatko a on ti to normalne cele dopozeral a vyzeralo, ze ho to zaijima 😃 ja ti mam nejakeho tusaka, ze to bude baba. Vsetci naokolo maju chlapcov a neviem, tak jasne, ze je jedno co to bude, hlavne nech je zdrave, ale pocit mam, ze to bude dievcatko....a ty ako pokracujes?...

fergiea
22. okt 2015

@baaambulkaa jej si zlata dakujem. Tak esteze to dipadlo, ze je vsetko v poriadku. Drzim palce, aby aj nadalej bolo vsetko ok 🙂 veru idem si to vychutnavat...hlavne vela spat 😃

veronika1603
22. okt 2015

@fergiea asi od 14.10 som citila ovu bolest aj hlien az do 19.potom asi konec.a 20 som bola u gyndaba folikul tam ziadny nevidel povedal ze pravdepodobne prebehla.ked ovsem bola ale ja viem ze bola sak som to citila aj mala hlien..silno dufam ale tie bradavky to ma az normalne znervoznuje.moze to byt aj kupou novej podprdy?

fergiea
22. okt 2015

@veronika1603 fuha to neviem, jedine ze by ti nesedela. Mna boia pesia hlavne zboku, velmi citlive. Vsak skus pockat par dni a uvidis 🙂 ja by som potom skusila test. Lebo ja. Som nakoniec bola v tom ze asu teda nic ze ved ma pobolieva brucho a prsia ako rped ms uz tyzden dopredu...a co sa z toho vyklulo 🙂

veronika1603
22. okt 2015

@fergiea no sak skusim este urcite tyzden pockat..dva dni pred terminom musi byt aspon duch...ty mas krasne testy potom co furt duchovali sa uz aj patrilo.idem uz spat rano do prace.ajojte babenky

fergiea
22. okt 2015

@veronika1603 ano je to velky dar, najst si tie dve //... neda sa ani slovami opisat aka som stastna. tak dobru nocku a budem drzat palce.

smoulinka1505
23. okt 2015

Ahojte.pozrite ake prekvapenie cakala na mma dnes rano.meska jeden den

janikm
23. okt 2015

@fergiea chapem ze ked sa vam to konecne podarilo tak si chces urobit radost vecickami, ja sa tiez tesim na tie nakupy malinkych veciciek 🙂 tak som zvedava ci sa tvoj tusak vyplni, skus si vypocitat len tak pre srandu podla cinskeho kalendara aj podla krvi ze co ti vychadza a potom porovnas 🙂 alebo skus potom neskor ten test so sodou zevraj vychadza 😀 ale samozrejme hlavne nech je zdrave a nech je vsetko v poriadku na ostatnom nezalezi 🙂 a drahemu mozes na vianoce kupit nejaku encyklopediu o tehotenstve, porode a babätkach nech sa vzdelava ked ho to zaujalo.. ja tiez potom planujem kupit nieco take nech si spolu citame 🙂 A my dnes ideme na wellnessik tak sa tesim, dnes som 14dc ovu by mala byt okolo 19dc ale pijem alchemilku tak mozno ma prekvapi skor aj ked dnes som vstala o hodku skor, no nie ze vstala ale vystrelila z postele lebo Alino dostal hnacku a teplotu som merala az ked bola kriza zazehnana a bola celkom vysoka ze by to aj vyzeralo na vcerajsiu ovu ale neberiem tu teplotu do uvahy kedze bola merana za takych okolnosti.. takze uvidim zajtra podla merania 🙂 chcela som si pre istotu urobit ovu test ale neviem ho najst, viem ze 1 mi zostal od minula ale prehladala som cely byt a nic.. niekde som ho schovala ked mala prist svokra 😀

baska1
23. okt 2015

@baska1 toto je divne,uz tretí den taký silný test..dnes 17DC

nibokazv86
23. okt 2015

ahojte baby je možné aby som mala hlien taký priesvitny lepkavy a ovu testy neukazuju uplne že nič 😒 sa mi to zdá čudne

zzuzu09
23. okt 2015

@baska1 viac ako tri dni po sebe by nemal byť pozitívny,a ovu sa ráta od posledného pozitívneho

nikijur
23. okt 2015

@smoulinka1505 krasne prekvapenie gratulujem. Mne to moje prekvapenie v brusku poriadne berie energiu a chut .. snad to prejde...

baska1
23. okt 2015

@zzuzu09 uvidíme zajtra😊

zzuzu09
23. okt 2015

@baska1 neboj, vsetko bude v poriadku. hlavne máte aj program na zajtra 😀
Posnazit sa ešte. Už sa aj lepšie cítiš či stále taká chorá?
Ja by som mohla mať zajtra pozitívny test, len neviem kedy testovať keď pôjdeme ku svokrovcom.

baska1
23. okt 2015

@zzuzu09 no manžel ide zajtra preč,tak jedine este dnes stihnúť😊 no už aj trochu dycham,inak tie co odporucaju piť grep.dzus,tak ten istý efekt dosiahnete aj litrami čaju s medom a citronom😆

bad_delight
23. okt 2015

Ja sa apredsa len este spytam. Robim ovulacne testy od 11 dna. od 11 dna boli slabe ale dnes je to uz 16 den a testovacia ciarka sa mi zda ze slabne za posledne dva dni...takze sa stale zapodievam tym, ze ci som to nepresvihla. moj cyklus je nepravidelny, niekedy 28, niekedy 31, niekedy viac niekedy menej. posledny bol 31, dva pred nim 28. Tam neviem kedy bola ovulacia, testujem 1. mesiac po dlhsej dobe.... potrebujem uchlacholit ze pravdepodobne este len pride 😀

baska1
23. okt 2015

@bad_delight mne napr.vyskocila zo dna na den,14dc uuuplne slabá a druhy den silna,podla mna este príde😊

malalienka85
23. okt 2015

@bad_delight no podla mna este len príde 😀

bad_delight
23. okt 2015

@baska1 supeeer 🙂

bad_delight
23. okt 2015

@malalienka85 dakujem ze si napisala co som chcela pocut. tak to tak bude 😀

baska1
23. okt 2015

@bad_delight ale fakt,ak mas dlhší cyklus,ja min.mesiac pozitívny test až 20Dc,menzes prišiel potom až 33dc

bad_delight
23. okt 2015

@baska1 mna metie to, ze 11 az 13 den boli ciarky silnejsie ako posledne 2 dni, este testnem tak cca za 3 hodky

bad_delight
23. okt 2015

@baska1 vlastne teraz ma tak napada. ak by som to aj preflakla a ovulacia bola sialene skoro niekedy medzi 8 az 10 dajme tomu ( lebo od 11 testujem ) tak je mozne ze este na 16 den ukazuje slabu ciarku ovulacny test?

kakatulik
23. okt 2015

ahoj,@nibokazv86

Skus zacat 9.ty den a uvidis.Ja mam dnes 9.den,zacala som testovat a dnes bola iba bleda ciarka.Ale este ani nic necitim. 🙂

baska1
23. okt 2015

@bad_delight no musela by to byt len veľmi slabá ciarka

nibokazv86
23. okt 2015

@kakatulik ahoj no ja som zacala 11DC testovat a bol tam ken taký duch a potom ďalšie dni vobec nič, teraz som 17DC a mam hlien taký biely lepkavy ale ovu test vcera neukazal vobec nic tak neviem

zzuzu09
24. okt 2015

Baby, že už je konečne ovu pozitivny, 18DC 😉

kakatulik
24. okt 2015

@nibokazv86

nevadi,ved uvidis.Testuj dalej a buduci mesiac zacni skor....je to dost divne,ze mas taky hliena a ovu test nic....,mozno to moze byt. Ja to mam obcas aj naopak.Ovu tes pozitvne,ze uz pozitivnejsi byt nemoze a hlien nic moc.... 😉 ...tot je urcite idividualne.

kakatulik
24. okt 2015

@baska1
...aaa neznamena to,ze si tehotna...myslim tak dlho pozitivny ovu test.....ale to len taka teoreticka uvaha. 😉

jiana331
24. okt 2015

Ahojte baby. Nemate skusenosti z nosifolom ??? 😔