Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Baby, toto je aky zakon schvalnosti???
Mam ovulku ako z knizky, hlien az za usami a v prvy cyklus snazenia sme sa pohadali s mm tak, ze sme sa tri dni nebavili, druhy bol 5 dni na sluzobke v Taliansku a treti (rozumej teraz) travim ovu v nemocnici s malou... Niekomu tam hore ale ozaj zalezi na tom, aby sme to babo nemali... 😬 Alebo si s mm odskocime do skladu, ked za nami pride... 😇 Bo ani ziadny fesi lekar tu nie je, ze by som jeho vyuzila 😁
@senselinka poznam tie Murphyho zákony😆
@senselinka a babka nemôže malú na pár hodín postrazit v nemocke že aspoň domov môžeš ísť na chvíľku? A popritom posnazilkovat
@senselinka som na teba myslela, ze ty mas cyklus podobne ako ja a ja som mala ovulu vcera 🙂 streda aj stvrtok bol aj hlien aj bolesti a my sme sa cely tyzden pekne snazili, tak teraz uz len pozitivne mysliet a cakat 🙂)) nooo tak skus poprosit nejaku sestricku, nech malu postrazi a ty si s mm odbehnes, xixi..inak a preco ste vlastne v nemocke?
@zzuzu09 my nemame vobec nikoho na strazenie 😖
@abusa....neboj pride to len ta chudatko zbytocne doktor ponatahoval.my s @depi testujeme o tyzden tak uvidime.tehu priznaky ziadne len strasna bolest bradaviek...tak dufame...tebe drzim palce
@senselinka tak to máte naozaj veľmi ťažké. Čo je malinkej keď musíte byť v nemocnici?
Dúfam že sa rýchlo dá do poriadku a budúci mesiac nech ste všetci zdravucki
@kakatulik ahoj dnes som tiež skusila a je tam ciarka len neviem či bude este silnejšia ale zajtra este skusim ( pridala som aj fotku tak mrkni )
ahoj@nibokazv86 ,
nooo to uz vyzera nadejneeee... 🙂 teoreticky by mohla byt zajtra este silnejsia,ale pekne do prace... 😎
To je kolkaty den?
slepa som ved pises ze 18 DC 😝
@kakatulik no dnes je 18DC a objavila sa ciarka, doteraz nic nebolo a keď som bola v utorok na sono tak dr. povedal ze mam 8mm folikul
@baska1 dnes test opat ukazal silnejsiu ciarku ako to bolo na 11 12 a 13 dc... nechapem tie slabe, dnes 17 dc tak som zvedava na stupanie. 🙂))
@nibokazv86
nevadi,zväcsil sa...jipiii
@kakatulik no podla toho čo som nastudovala tak rastie 2mm každý deň takže dnes by mohol mat 16mm a to je este malo nie? mal by mat5tak 20 -22mm
@nibokazv86
ved to je OK,ked je uplne pozitivny ovu test,to by malo byt zajtra az pozajtra,to znamena ze ovulacia nasleduje az 2-3 dni potom...cize akurát... 😉
Nemerias si bazalnu teplotu?...je to fajn ku testovaniu.

@kakatulik no priznaky nemam tehu žiadne,menzes silný min.mesiac bol,jedine ze to alchemilka ovplyvnila,lebo min.mesiac toto nebolo a tehu testy boli negativne