icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

senselinka
24. okt 2015

@zzuzu09 dakujem, ma silny zapal oblicky... Uz chcem ist domov, je to tu katastrofa... Niektore mamicky su fakt neskutocne

nibokazv86
24. okt 2015

@kakatulik nie nemeriam zatial iba ovu testy skusam

kakatulik
24. okt 2015

@nibokazv86
skus to od budúceho cyklu...je to fakt sranda ako to sedi s ovu testami....

nibokazv86
24. okt 2015

@kakatulik no za skúšku nič nedam ako sa hovori a ty merias?

zzuzu09
24. okt 2015

@fergiea chcela som sa opýtať že ako sa máš, ako tmavne ciarocka, ale kukla som do tvojho albumu a WOW
To sú koľajnice ako hrom, z celého srdca gratulujem 🙂
Potom nás popluj prosím ťa tehu bacilmi, nech sa aj my pridáme. Dakujeme

kakatulik
24. okt 2015

@nibokazv86
ano meriam, ale ja robim na smeny cize po nocnej to mam skreslene ked sa zobudim po nocnej az po poludni,ale inak to celkom sedi.

fergiea
24. okt 2015

@zzuzu09 jeeej dskujem pekne 🙂 no prisam aj dnesny test. Uz netestujrm, skusim o tyzden a o dva vlastneuzpojdem k doktorovi. Dakujem za opytanie, mam sa fajn az na to, ze som zo vsetkeho nervozna a stale hladna 🙂 inak nic, este tak unava a bolest prs. Pomalinky si uvedonujeme, co sa nam podarilo 🙂 a velmi sa tesime. Jasne poslem vam tehu bacilky 🙂 a ty ako?

fergiea
24. okt 2015

17dpo 🙂 baby vsetkym vam posielam tehu bacilky. Kazdej jednej z vas 🙂 // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // aby ste si kazds cim skor nasli taketo krasne ve palicky 🙂

michhaela
24. okt 2015

Ahojte som tu nová čítam Vás od celého poobedia 🙂 snažiť sa nemôžeme koli zdravotným problemami a snáď sa dam dokopy a potom už čakať na osud kedy príde to maličké.../ Snad to nebude trvat roky 😖 / fergiea GRATULUJEM čítam to od začiatku a držala ti palce že keď budem čítať ďalej že predsa sa ti podarí a predsa je to tam 🙂 tíško závidím a tiež držím palce ostatným snazilkam nech sa vydarí čím skôr 😉

fergiea
24. okt 2015

@michhaela jej to naozaj? Zo 💜 dakujem...naozaj :!) Prislo to ani neviem ako. Nesnazili sme sa dlho oproti niektoryn snazilkam ale pe mna aj tych 7 mesiacov bola vecnost 🙂 drzim ti palceky. A ake mas zdrav.problemy, ked musite pockat? Prajem teda skore uzdravenie.

michhaela
24. okt 2015

@fergiea Zdravotné moc nie iba mi niečo gynekológ našiel tak preliecit treba dal mi antibiotiká tak musím pockat skôr som nachylna na zapáli čiže mykoza ☹ ☹ ☹

kalenmi
24. okt 2015

@jiana331 brala som ho pred prvym tehu 3 mesiace a potom sa konecne zadarilo 😊

baska1
25. okt 2015

@zzuzu09 tak uz slabne,ale brucho boli fest

zzuzu09
25. okt 2015

@baska1 xixi kolka radosť že je negatívny 🙂
no tak ovu bude asi dneska, či myslíš že už bola keď bol tak dlho pozitívny?
V tomto sa nevyznám, že keď zoslabne či to znamená že bola ovu.
Ja budem testovať poobede, mám posledný ovu test. Už sme snazilkovali včera, aj ráno a asi poistime aj večer dneska 😉

baska1
25. okt 2015

@zzuzu09 tak ja už som na atb,tak snahy skoncili😞

veronika1603
25. okt 2015

@fergiea ajoj chcem sa spytat ako ta bolia prsia?tak ako pred ms a mas tam aj tie zilky co byvaju v tehu? Proste mas pocit ze ta bolia inak ako pred ms?

zzuzu09
25. okt 2015

@fergiea ďakujeme za bacilky 😉

zzuzu09
25. okt 2015

@baska1 ajajaaaj, to mi je ľúto
Tak sa daj pekne do poriadku a budúci týždeň to vyjde, určite

fergiea
25. okt 2015

@veronika1603 ahoj teraz uz vnimam tu bolest inak . Ale bolia ma hlavne po bokoch a nie nemam zilky 🙂

zzuzu09
25. okt 2015

@baska1 hehe že budúci týždeň... Ja trdlo, dalsi cyklus som myslela 🙂

puffu
25. okt 2015

@motorolka ahoj tak ako???

nibokazv86
25. okt 2015

@kakatulik dnes som skusala test rano o 10.00 a bol slabší ☹ este skusim okolo 17.00

baska1
25. okt 2015

@zzuzu09 zase až také zázraky sa nedeju😆

balikova
25. okt 2015

@zuzuzuzka ahoj.. ja som zacala s tymi grepmi.. ale jem ich cele, mam to ako za trest... velmi ich nemam rada.. dnes som 12 DC a ciarka je stale rovnaka.. som zvedavav kedy to dojde.. ty si kolky den cyklu? a ako ten spermiogram?

zuzuzuzka
25. okt 2015

@balikova prave som na Teba myslela 🙂, ze Ti napisem ako sa dari, no predbehla si ma 🙂 o chvilku bude silniet, uvidis... ja som 21DC a o 8 dni mam dostat mrchu, ale neviem, ci vydrzim a netestnem. S manzelikom sme sa snazili, tak hadam to nebolo zbytocne :D spermiogram, no v spln mali nejaku rekonstrukciu alebo nieco, takze akurat ten den mali zatvorene. Rozmyslam, ze ak dostanem mrchu,tak tam pojdeme. Aby som ho zbytocne nestresovala, aj ked to sam chce.

fergiea
25. okt 2015

@janikm ahoj moja 🙂 no veru ie vecicky su take krasne a malinke 🙂 dnes som drahemu ukazovala na nete postielky a kociky - len aby vedel co sa teraz "nosi", kym sa male narodi chceme jej aj prerobit izbicku, aj ked bude este dlho pri nas v spalni. Strasne ss tesim na tuto prerabku a nakup veciciek. O tom vypocitani pohlavia som teda este neppcula, skusim si to vygooglit 😃 inak super napad s tou knizkou. Sice on necita vobec, ale toto by ho mohlo zauiimat. Teraz posledne dni chodi okolo mna a stale mi hovori, zr teraz musim byt v klude, lebo mam v brusku jeho babatko. Zlaty 😃 no a ty ako prisla ovu skor? Ako ste si uzili wellnes? Ja mam akurat draheho na poslednej nocnej, uz sme s Nellkou ulozene v ppteli, ona uz aj spinka papulka moja. Inak co si pisala, ze Alino mal hnacku, presne to rano zasa Nellynka zvracala. Nirco jej asi nezapasovalo lebo polku dna nejedla a ani nic nepytala, ais ju bolelo brusko. Ale poobrde uz bolo zasa dobre 🙂

fergiea
25. okt 2015

@puffu ahoj, som ti chcela pisat, uz ste aj naspat v UK? Ako dopadlo oznamenie tehu?

veronika1603
26. okt 2015

Dakujem krasne za 💙...sice neviem komu ale moc ma potesilo...piatok testujem tak dufam to vyslo...aj ked nic okrem bolestivych prs necitim..vsetkym drzim palce baby dufam ze do konca roka je to tam..😊

mojsap
26. okt 2015

@fergiea ahojky..pozeram tvoje ciarocky a krasne silnejuuu 🙂 super..citis sa dobre? Aj ja uz pozeram kociky..jeden by sme uz mohli aj kupit za super cenu ale neviem ci nie je skoro,sme v 10tt..tebe sa akr kociky pacia? 🙂

puffu
26. okt 2015

@fergiea ahoj, nie este sme stale na sr, odlietame 4.11..:) oznamenie dopadlo super, vsetci sa velmi tesia..🙂 tu su tie pernicky co sme im dali vyrobit.🙂 a ty sa citis ako?