Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@kakatulik nie nemeriam zatial iba ovu testy skusam
@nibokazv86
skus to od budúceho cyklu...je to fakt sranda ako to sedi s ovu testami....
@kakatulik no za skúšku nič nedam ako sa hovori a ty merias?
@nibokazv86
ano meriam, ale ja robim na smeny cize po nocnej to mam skreslene ked sa zobudim po nocnej az po poludni,ale inak to celkom sedi.
@zzuzu09 jeeej dskujem pekne 🙂 no prisam aj dnesny test. Uz netestujrm, skusim o tyzden a o dva vlastneuzpojdem k doktorovi. Dakujem za opytanie, mam sa fajn az na to, ze som zo vsetkeho nervozna a stale hladna 🙂 inak nic, este tak unava a bolest prs. Pomalinky si uvedonujeme, co sa nam podarilo 🙂 a velmi sa tesime. Jasne poslem vam tehu bacilky 🙂 a ty ako?
Ahojte som tu nová čítam Vás od celého poobedia 🙂 snažiť sa nemôžeme koli zdravotným problemami a snáď sa dam dokopy a potom už čakať na osud kedy príde to maličké.../ Snad to nebude trvat roky 😖 / fergiea GRATULUJEM čítam to od začiatku a držala ti palce že keď budem čítať ďalej že predsa sa ti podarí a predsa je to tam 🙂 tíško závidím a tiež držím palce ostatným snazilkam nech sa vydarí čím skôr 😉
@baska1 xixi kolka radosť že je negatívny 🙂
no tak ovu bude asi dneska, či myslíš že už bola keď bol tak dlho pozitívny?
V tomto sa nevyznám, že keď zoslabne či to znamená že bola ovu.
Ja budem testovať poobede, mám posledný ovu test. Už sme snazilkovali včera, aj ráno a asi poistime aj večer dneska 😉
@fergiea ajoj chcem sa spytat ako ta bolia prsia?tak ako pred ms a mas tam aj tie zilky co byvaju v tehu? Proste mas pocit ze ta bolia inak ako pred ms?
@veronika1603 ahoj teraz uz vnimam tu bolest inak . Ale bolia ma hlavne po bokoch a nie nemam zilky 🙂
@kakatulik dnes som skusala test rano o 10.00 a bol slabší ☹ este skusim okolo 17.00
@balikova prave som na Teba myslela 🙂, ze Ti napisem ako sa dari, no predbehla si ma 🙂 o chvilku bude silniet, uvidis... ja som 21DC a o 8 dni mam dostat mrchu, ale neviem, ci vydrzim a netestnem. S manzelikom sme sa snazili, tak hadam to nebolo zbytocne :D spermiogram, no v spln mali nejaku rekonstrukciu alebo nieco, takze akurat ten den mali zatvorene. Rozmyslam, ze ak dostanem mrchu,tak tam pojdeme. Aby som ho zbytocne nestresovala, aj ked to sam chce.
@janikm ahoj moja 🙂 no veru ie vecicky su take krasne a malinke 🙂 dnes som drahemu ukazovala na nete postielky a kociky - len aby vedel co sa teraz "nosi", kym sa male narodi chceme jej aj prerobit izbicku, aj ked bude este dlho pri nas v spalni. Strasne ss tesim na tuto prerabku a nakup veciciek. O tom vypocitani pohlavia som teda este neppcula, skusim si to vygooglit 😃 inak super napad s tou knizkou. Sice on necita vobec, ale toto by ho mohlo zauiimat. Teraz posledne dni chodi okolo mna a stale mi hovori, zr teraz musim byt v klude, lebo mam v brusku jeho babatko. Zlaty 😃 no a ty ako prisla ovu skor? Ako ste si uzili wellnes? Ja mam akurat draheho na poslednej nocnej, uz sme s Nellkou ulozene v ppteli, ona uz aj spinka papulka moja. Inak co si pisala, ze Alino mal hnacku, presne to rano zasa Nellynka zvracala. Nirco jej asi nezapasovalo lebo polku dna nejedla a ani nic nepytala, ais ju bolelo brusko. Ale poobrde uz bolo zasa dobre 🙂
Dakujem krasne za 💙...sice neviem komu ale moc ma potesilo...piatok testujem tak dufam to vyslo...aj ked nic okrem bolestivych prs necitim..vsetkym drzim palce baby dufam ze do konca roka je to tam..😊

@zzuzu09 dakujem, ma silny zapal oblicky... Uz chcem ist domov, je to tu katastrofa... Niektore mamicky su fakt neskutocne