Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea strasne sa mi paci ako ti tvrdi chlapi znezneju ked ich polovicka otehotnie 🙂 take je to mile 🙂 haha ja mam kocik uz davno vybraty a to este ani tehotna nie som 😀 aj moj je uz oboznameny s tym ze co a ako, a na ulici mu ukazujem kociky, dokonca mame signal ked ide okolo pekny kocik ze mu 2x stisnem ruku aby sa obzrel 😀 asi mi uz preskakuje 😀 Tiez mame podobny plan s prerabkou izbicky ked to pride nech to bude tak ako ma byt 🙂 aj ked bude drobcek spat pri vas tak vecicky mozes nechat v detskej a mat tam take miestecko na utisovanie babätka v noci ked nebudes chciet budit priatela 🙂 No moja ovu mozno bola vcera ale nie som si ista lebo sa menil ten cas a vcera som merala po tom co som 3x vstavala v noci k Alinovi no a dnes som merala podla noveho casu o hodku neskor a este vyssia je teplota tak uvidim ci uz bola alebo este len pride 🙂 ale ak bola vcera tak celkom nam aj vyslo lubkanie 🙂 pijem solmucol na zriedenie hlienu lebo grepy mi nic nepomohli tak dokonca v sobotu bol trochu egg hlien konecne 😀 No nas Ali tiez asi daco pozral, v piatok este pocas cesty na ten wellness sme museli zastavit lebo zvracal ale to z cestovania lebo papal pred odchodom tak kym som cistila sedadlo ho muz siel vyvencit no opät riedke tak som mu prosim pekne umyvala ritku s mineralkou 😀 celu sobotu nic no a v noci na nedelu zase asi tak 5x tak dostal dietu ☹ ale boli sme v sobotu pozriet do lesa nejake huby tak neviem ci nieco nezozral alebo neolizol.. nabuduce bude vediet ze nema zrat somariny 🙂 A wellness bol suprovy poriadne sme si oddychli, keby sa dalo ani odtial neodidem 😀
Ahojte zienky 🙂 aky mate dnes den? Ja som zla ako pes. Strasne som nervozna, neviem, ci to bude posunom casu, ale radsej by som bola, kebyze tehotenstvom. Pobolieva ma podbrusko. Som cca 6DPO.
dievcata. ktora beriete inofolic? posuva vam ovulaciu?
@zuzuzuzka začali sme od septembra len niečo potom sa skomplikovalo museli sme počkať hoci na prvý šup ani neprišlo to som aj ocakavala choroba robí svoje...ďalej sme zase museli čakať a teraz ked mi tento týždeň začne ovu tak mi ešte minulý týždeň nasadil lekár silne antib. 😖 Tak opäť zacneme az v novembri som dost nedockava he 😅
@zuzuzuzka ahoj aj my sa snažíme od januára.... nám to ani v oktobri nevyslo ale vidim ze ty si 6 DPO tak držím palce..
Baby tehulky ako sa citite? Ja zajtra koncim 6 tyzden zacinam 7 ale poviem vam ze sa citim ako po poriadnej opici ..zaludok boli boli od rana cely den snazim sa jest pravidelne. Nevraciam. Akurat umyvat zuby je dost dobry problem natahuje ma a otvorenie chladnicky ani nehovorim. A to sa trapim s detmi v skole normalne tu trpim.. citim sa unavena a bez energie .och citite sa podobne? Alebo iba ja mam taketo stavy?
@nibokazv86 ,
Ja si myslim,ze by si mala testovat priblizne v rovnaky cas a moc by mal byt koncentrovanejsi.Skus na to menej mysliet. Pekny tyzden. 😉
@baska1 ako dlhy mas cyklus?
@bad_delight tak 28-33dni ako kedy
caute baby,
aky spolahlivy je test clear blue, digitalny, co ukazuje, ako dlho som tehotna?
takze dnes DC 31 a tento test mi ukazal tehotna 1-2 tyzdne. potom som si urobila predictor, ktory by mal byt spolahlivy od prveho dna vynachanej ms. a ten je negativny.... takze fakt nevieeeem.... hmmmm
@malalienka85 tak dufam 🙂 a dakujem...inak ja som od januara bola "v tom" snad 10krat 🙂 tolko penazi slo uz na tie testy, ale ked nedalo mi to 🙂 aj teraz cakam aspon na 10DPO a testnem, ked ma mrcha nepredbehne samozrejme.
A robievas si aj ovu testy, alebo sledujes hlien?
@baska1 ja mam presne tak isto... a tento nesiac som z toho uplny jelen , testy boli od 11 dna so slabou ciarkou, potom 15 16 17 dc bola skoro nijaká ze ledva ju bolo vidiet.. potom sa vratila slaba ciarka a dnes 19 dc, este neviem ako tpo bude vyzerat no som zvedava...
@zuzuzuzka Verím že je to už moc dlho, verím že ti behaju v hlavičke prečo to tak dlho trvá ale raz,to príde treba veriť... Ja počítam s tym že rok to môže trvať u mňa ešte aj zo zapalmi tak možno vôbec toho sa obavam.... Dávno som len skúšala ovu testy je krásne vidno kedy mi nastane tmavé // aj hlienik priehľadný soplavy bol ale akosi mi už hlien nechodí ja neviem či to už psychika robí alebo som už taká stará? 😅
@michhaela mozno pijes malo vody 🙂 preto sa Ti stratil a tiez stres robi svoje :( ja mam hkienu strasne malo...skoro ho nepozorujem kolko mas rokov? Stara som ja :P mam 30 a chcem este min.dve deticky ;) prva dcerka tiez dala zabrat. Skoro rok snazenia. .a ked som na to prestala mysliet, tak som bola v tom.
@zuzuzuzka Môže byť že stres,nervy a všetko okolo toho...uvidím či mi tento mesiac ukáže hlien ono je,sranda že nie vždy ovu mam napr. 8DC bol už 9DC aj 13DC dokonca som ovu mala 15DC hoci cyklus mavam 27-28 nikdy nemeskali ani o deň skôr... Rozmýšľam že na november by som si mohla OVU testovat ale bazalnu teplotu netusim ako sa mera stoho som debil 😀

ahojte snazilky a tehulky tak testik bol vcera biely ako stena ale mozno bolo este skoro 23 dc sa ukludnujem ale aj tak vo stvrtok sme objednani do centra tak uz vydrzime a uvidime co bude ...