icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

michhaela
26. okt 2015

@michhaela Budem mať 28rokov ale ja nemam žiadne deti ešte čiže nemám ☹

malalienka85
26. okt 2015

@zuzuzuzka robievala som aj ovu testy, aj som si to celkom vedela odsledovat podla pobolievania podbruška atd.... my ideme už na prvu konzultaciu do CAR teraz v piatok na zakladne vysetrenia...aby sme vedeli 😉 príznakov som mala uz aj ja milion,,,, ale to asi kazda z nas 😀

zzuzu09
26. okt 2015

@baska1 rezignoval že už nesnažite po víkende či ešte ste poistili keď dosiel?
Sak ale keď ste snažili keď si mala prvý a druhý pozitívny testik, tak spermijky isto zvládli počkať na vajko, neboj.
Otázne je čo urobia atb, ale to si počkáme ešte. Aj tak by bublinka nebola spojená s tvojim krvným systémom do konca prvého trimestra, takže kľud, nôžky v teple a počkať na // 🙂

baska1
26. okt 2015

@zzuzu09 včera odpadol od unavy vecer😞 atb mam našťastie také,co sa môžu aj v tehu,tak to by problém nebol,uz som dala aj probiotika.tak ved skusame len druhy mesiac,tak aspoň zistujem ako mi funguje telo a kedy ovulujem😆 ty ako?

zzuzu09
26. okt 2015

@baska1 ja som mala ovulku v sobotu, a keksik štvrtok, sobotu večer a nedeľa ráno. Chceli sme ešte večer poistiť ale sme nevladali 😕
Tento mesiac som prvýkrát skúšala ovu testy. Na jednej strane super ze bol pozitívny, ale na druhej je to stres, keď vieš že sa musiiis teraz mojkat
Veď uvidíme obe o dva týždne. Dnes som jak seknuta, lebo malý by len na mne visel auau
Čo tvoj, už je mu lepšie?

ninna86
26. okt 2015

@puffu krasne su tie pernicky 🙂

erique12
26. okt 2015

takze test c.3 pozitivny..... 🙂

renimac
26. okt 2015

@erique12 Nemohla by si nam vsetkym poslat tehu bacilov????? Ja by som uz tiez po 2 rokoch chcela 🙂. Dakujem vopred za nas vsetky 😀. A samozrejme gratulujem.

erique12
26. okt 2015

@renimac
dakujem. vies ako velmi rada by som!!! 🙂
je to trosku nespravodlive, ja viem... 2 roky je dlho. nejake vysetrenia? nuz vazne, toto je obrovsky zazrak.

renimac
26. okt 2015

@erique12 my uz mame za sebou asi vsetko okrem laparoskopie, a sme uplne zdravi. Reci typu "tak potom uz len treba cakat, urcite to pride" mi v nicom nepomahaju ☹. Chodim aj na Mojzisovu metodu a fyzioterapeutka mi povedala, ze som najzdravsia zo vsetkych zien, co tam mala. Tak uz potom vobec nechapm.

zuzuzuzka
26. okt 2015

@michhaela toto som este nerobila 🙂 ale rozmyslam, ze na buduci mesiac skusit merat aj teplotu ak nam to nevyjde....tak Ti skace ta ovu? Panecky, tak ja si teda skusim este aj buduci mesiac robit testy ;)

erique12
26. okt 2015

@renimac
mas pravdu, reci su otravne!...
len psychika asi tiez robi vela... skuste ist trebars na dovolenku a vobec na to nemysli, ani nahodou 🙂
alebo sa zamestnaj nejakou inou narocnejsou cinnostou a nemysli na to...🙂
drzim palce 🙂

zuzuzuzka
26. okt 2015

@malalienka85 co to znamena ta konzultacia? Prepac, ze sa tak pytam, ale neviem....co tam zistuju?

renimac
26. okt 2015

@erique12 na dovolenke sme uz boli odvtedy asi 5x 😀. Exotika, pri mori a tak. Volny cas som si zaplnila aktivitami, od jogy, tanecnej, divadla, vecerov s poslednymi bezdetnymi kamoskami. Myslela som si, ze je to psychika. Ale... prvy polrok som to neriesila vobec (babo nikde), po roku som zacala byt nesvoja, ze co to, co to... Tak som si nasla kopec aktivit... Babo stale nikde. Po roku a pol som zacala byt na prasky. Vies z coho? Z ludi. Z ich mudrych reci, sprostych otazok, kontraproduktivnych rad. Najviac radili ti, co ani nevedeli, ako k dietatu prisli. Moja psychika bola prvy rok uplne v klude, takze si nemyslim, ze to bolo tym. Zacalo to byt tazke az vtedy, ked sa do toho zacali montovat druhi. Raz ked pridem na to, preco sme cakali tak dlho, urcite Ti dam vediet 🙂. Osobne mam pocit, ze to nie je ani zdravotna, ani psychicka pricina. Skor babatko caka na svoju spravnu chvilu. Akurat mamine z toho sibe 😀 😀 😀.

malalienka85
26. okt 2015

@zuzuzuzka neviem este som tam nebola, taky vstupny rozhovor budu sa nas asi vypytovat a mne budu robit sono a brat krv na hormonalny profil a priatel odovzda vzorku a budu robit spermiogram, to mi povedali cez telefon.... uvidime co tam bude ale snad sa posunieme uz niekam :D

michhaela
26. okt 2015

@zuzuzuzka Mne teda skáče to áno a nechapem tomu či kvôli dozretiu vajíčka lebo ak mam mrchu krátku a slabú ovu je skor a ak mam dlhšiu a silnú ovu sa posunie do stredu cyklusu...niekedy som stoho magor ale asi príroda a telo vie čo robí 🙂 😅 😀 ešte som ti zabudla napísať budem mať 28r ale nemam ja ešte žiadne dieťatko 😒

zuzuzuzka
26. okt 2015

@malalienka85 to Ti odporucil gynekolog?

zuzuzuzka
26. okt 2015

@michhaela tak coskoro, aby bolo ;) ja som chcela tri deti do 30-tky. No nevyslo a tak teraz chcem cim skor. Hoc aj dve hned po roku 🙂 este do toho vsetkeho som aj ochorela :( no netrafi Ta?

puffu
26. okt 2015

@nikijur ahoj..🙂 ja sa citim ako po zure asi posledne 2t, hlavne rano ma napina pokial sa nenajem ale nie je to nic strasne ale zase ani prijemne ale zatial som nevracala, ale zhruba do 7tt som ani nevedela ze som tehu, nebolo mi nic, jedine podbrusko ma bolelo a prsia.. a prsia mam ako silikony.. pritom som si myslela ze pri mojej velkosti ten rast nebude rapidny ale dnes som si kupila kosiky D a uz tato je len tak tak.. 😕

puffu
26. okt 2015

@lucia1002 uz to otvorili..🙂 boli sme na husacich hodoch a tam im to casnicka dobiesla ako dezert..🙂

michhaela
26. okt 2015

@zuzuzuzka Neboj pride mozno budu hned dvojicky 😉 Tak tie choroby by nemuseli byt a nechat nas na pokoji no nie??? U mna zase v polke septembra ma pokusal cudzi pes podarilo sa mu do obidvoch noh /samozrejme do krvy/ no ma skoro porazilo a uz sme snazilkovali no lekari ze musia mi dat tak ci tak inekcie /nastastie male nedoslo lebo kto vie co je za humus sama chemia/ ktore trvali 5x do mesiaca uz som bola na nervy stym a ked to skoncilo ze mozeme pokracovat bum zase lieky mam antib. takze ja sa uz môjho pytam ze co mi zase vleze v novembri??? Uz mi vazne nevedel na to chudatko co povedat videl ze sa hnevam na cely svet ale asi to tak ma byt su aj ovela horsie veci 😔 😔 😔

nikijur
26. okt 2015

@puffu no mna bolí žalúdok už druhý týždeň sú aj svetle dni ...prsia moje lentilky su len o nieco väčšie :DDd nič extra teda ...podbruško pobolieva občas ako na mrchu a dosť výrazne....u doktora som ešte nebola...chystam sa ešte aspon tyzden dva vydržať nech do mna zbytočne nikto nešprtá... keby mi tak ta opica prešla ....doma sme zatial nikomu nič nepovedali ..dve oslavy pred nami ejdna za nami všetkym podozrive že nepijem no neviem ako dlho to ešte utajím...v kolkom si tt..

motorolka
26. okt 2015

@puffu Ahojky, no nakoniec nijako 😒 tak sa opat snazime, v piatok ma caka kontrola ako mi rastu vajicka aby sme vedeli, ci lieky pomozu naposledy a ked nie, uz davame dokopy papiere do centra...uvidime ako to dopadne, ale ty sa pochval, ako drobcek? a ako je doma 🙂 ?

lucia1002
26. okt 2015

@puffu najprv som si.myslela ze ste im to poslali ked ste boli v UK..takze ste uz na sr..tak to je super ze ste mohli vidiet aj tie vyrazy ich 😉 uzite si teda cas straveny na sr 😉

puffu
26. okt 2015

@nikijur ja som v 9tt, my sme to tiez povedali rodicom a surodencom hlavne pre svadbu aby som si nevymyslala diagnozy ze preco nepijem ale inak sme to este nikomu nepovedali a este 2 velmi blizke kamosky vedia a zubar 😂 chcel mi trhat 8cky ale musi ju pre tehotenstvo zaplombovat lebo na prelomoch mesiacov nemoze trhat.. takze ma to aj tesi 😀

puffu
26. okt 2015

@motorolka ach jaaj, to ma mrzi..:/ my sa ideme tajtra fotit tak sa tesim..🙂 turpik v bruchu sa ma asi fajn, je mi kazdym dnom viac zle co sm si myslela ze uz v takomto tt to bude ustupovat ale iba posledne 2t mam zaludok ako po poriadnej zurke, najhorsie rano pokial sa nenajem ale tak da sa prezit, zatial som este nevracala tak uvidime ci budem zvladat predychavat aj nadalej 😀 ale mam hrozne migreny, hlava ma boli skoro stale 😒 ale teraz na sr to moze byt aj tym ze spime iba po 4-5hodin denne a som unavena.. inak sa uz tesim spat do uk kedy sa normalne vyspim 😀 a uz iba necele 3t a uz uvidim turpika rakze to strasne rychlo zbehlo..🙂

puffu
26. okt 2015

@lucia1002 dakujem..🙂 ano sme na sr od stredy ale uz sa tesim spat do uk kedy sa opat vyspim 😀 ale som rada ze som videla reakcie..🙂 bolo to super..🙂

balikova
26. okt 2015

@zuzuzuzka to verim, ze sa mu nechce... ale sak co by pre teba neurobil, co? 😀 ja som dnes ovu test po vsetkych tych predoslych mala uplne slaby.. tu ciarku skoro nebolo ani vidiet, tak neviem, pritom mam pocit, ze hlien mi uz zacina a aj brucho pobolieva... no ja som z toho uplne jelen...

esminka85
26. okt 2015

Ahojte baby...prvy mesiac sa snazime...som 20 DC..v utorok...max 5 DPO..kedy mozem testnut??

michhaela
26. okt 2015

@esminka85 ahoj pockaj na den mrchy alebo lepsie ak ti bude meskat par dni...Je este skoro aby si nebola zbytocne sklamana verim ze ti to neda 😒 ale drzim palce aby sa to vydarilo cim skor 😉