Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@balikova wow test podla mna ukazkovy 🙂 mozete ist na to 🙂 pisu, ze o 6-48hodin prebehne ovu 🙂
A o dvojickach mas pravdu, ze moze aj tak, ale ja som skor myslela, ze je to pravdepodobnejsie, ked uz dvojicky v rodine su 🙂
Cize grepy nepomohli...a bolest bruska poznam tiez..mna to dost silno boli cez ovu, a ta citronova stava ti zmiernila bolesti, alebo sa len citis lepsie? Minuleho roku to pil aj moj manzel, kazde rano vodu s citronom, ale nepamatam si, zeby pocitoval nejaky rozdiel. Mne by teraz stava ale prospela na tu moju silnu nadchu ;) skocim dnes na nakup.
@zuzuzuzka vies co, ja mam bolesti hned ako mi skonci mrcha... nechapem preco a potom ani netusim kedy mam presne ovu podla bolesti, ale odkedy som zacala s tou stavou tak to prestalo a citila som bolest az vcera, podla testov cez ovu... ale vcera to bolo uz az take ze ani na tutu mutu som nemala chut, ale dajak sme to dali 😀 ty uz o chvilku ocakavas (alebo skor neocakavas) mrchu, ci nie? tak dufam, ze nepride.. 😉
@balikova aj nna tak boli a nemam chut a tiez sme to tento meauac skusili aj napriek tomu....ono sa potom ta chut dostavila, ale o cosi neskor :D ja cakam o 4 dni mrchu...brucho ma dnes zacalo pobolievat, takze asi pride. Citim sa ako kazdy mesiac akurat prsia ma tak nebolia, co predtym zvykli dost silno. Ide na mna aj nejaka depka, asi z toho pocasia alebo chybaju vitaminy a tiez tutu mutu, lebo co som nachladena vobec nemam chut a asi sa to odraza na mojej nalade :(
Tak vy sa este posnazte dnes 🙂 aby sa zadarilo ;) a hlien mas?
@zuzuzuzka akoze ja neviem, ale ja tento mesiac hlien vobec nepozorujem, podla toho by som sa orientovat vobec nevedela, ze aha, mam ovu, grepy mi nepomohli, minuly mesiac som mala ale ten ani tuk 😀 budeme sa snazit zase asi az zajtra, ze vraj je dobre obden... prajem ti skore uzdravenie, nech uz mas zase chut 😉 😉
@motorolka moja svagrinka ma tiez porodit cochvila, prave som jej dokoncila taku plienkovu tortu( motorka s vleckou), jedna kamaratka porodila pred 4dnami a dalsie dve maju porodit do 2 mesiacov, v partii sme teraz boli 4 tehulky ale ja som este inkognito..🙂 iba 2 najblizsie kamaratky vedia a potom iba rodicia a surodenci.. a teraz ako s vami? idete do centra alebo este cakate ci sa nahodou nezadari este?
Test od @veronika1603 ....ona si mysli ze kanalik...ja ze duch...je v praci a test doma nevie dat lepsiu foto...
@fergiea kde si ????ze je to len pridr....kanál ze?
@veronika1603 ahpj :( no ja som na tychto mamatestoch mala strasne vela kanalikov. Ale toto vidiet celkom dobre. Skus testnut pozajtra rano a ak si tehu uz bude ciarka silnejsia 🙂 verim ze to je ono...
@veronika1603 vidis ja som ti hovorila ze kanalik vyzera inak...tiez mam milion testov za sebou
Babenky prosim vas rada si vypocujem vase nazory.je to mamatest 10...2dni pred ms.kanalik ci duch?myslite ze mamatest je nespolahlivy?
@zuzuzuzka 10dpo je skoro.co hovoris na moj?kanalik?
@veronika1603 ahoj podla mna to nie je kanalik, skus o tir dva dni a mal by byt silnejsi. Ako sa citis?
@veronika1603 pride mi to ale tenke....uvidis ci zosilnie
@fergiea prs bolia od ovulacie a viacej zboku a dnes aj vcera ma palila zaha sem tam pichne lavy vajecnik inak nic..no prave toto.ze neni ruzovkastaba je tenka ta ciarka.v nedelu mam dostat vzdy na 29 den dostanem.tak potom budem mudrejsia.kde zmizli vsetky baby z fora?
@veronika1603 to neviem, mozno maju toho vela 🙂 ja nie lebo som doma 😃😃 a uz nerobim. Vsak a mas este testy?
@fergiea dnes poobede ma mm nahovoril na pepino a tam nic 😩.uz nemam.citam fora ze take tenke ciarky byvaju falosne😡
@veronika1603 ved byvaju, ale aj nebyvaju. Ber to tak, ze zatial nic. Ale zasa ranny moc je najlepsi. Mne tiez poobede ukazovalo slabsie ako rano, leno cez den vela pijem a cikam...
@fergiea sak chvalabohu ti berem tak ze asi pride ms.len som sa dnes tesila ze budem vediet na com som a prd viem.ale sak 2 dni ubehnu a uvidim ci dojde ms.bodaaaj by ne..ty kedy ides gyndovi?
@veronika1603 nuduci tyzden vo stvrtok idem k doktorovi a veeeelmi sa tesime. Myslim si, ze uz bude aj srdiecko bit 🙂 ja ti rozumiem. Ja som testovala vzdy pomaly od 8dpo..... ale neboj, ved uvidis ci ms dojde alebo nie
@fergiea jeej urcite uz bude vidiet 💜..budete sa tesit.dietatko je velky dar..uzivajte si tieto chvile stastia...
@veronika1603 dakujeme 🙂 je sranda, ze uz si to uvedomujrme a to sme neboli este ani u gyndosa... no ja asi z koze vyletim od stastia, ked tam tu fazulku budem vidiet
@fergiea intenzivnejsi pocit stastia budes citit aj ked bude kopkat.najprv en tak klopkat...ze kukuk tu som😊..

ahojte dievcata, moj dnesny ovu test.. robim to prvy mesiac, vcera bola ciarka slabsia a dnes je takato.. kedy je najlepsie skocit na to? 😉