Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Zienky, inac moj manzel ma nahovara, aby sme kupili domaci spermigoram a zistili, ci nahodou nie je chyba v nom, ale obavam sa, ze to budu zbytocne vyhodene peniaze? Co si o tom myslite? Ja si davam termin tak do aprila a potom, ked to nevyjde, tak uz pojdem za lekarom....
@zzuzu09 Ano, existuje. Na internete sa da objednat cez rozne lekarne, len neviem, ci to je spolahlive. Stoji to okolo 30 eur. Moj muz je tiez zvedavy..jedna moja znama vzala manzelove spermie do prace a pozorovala pid mikroskopom :D Keby sme mali mikroskop, boli by sme toho schopni aj my :D
@fergiea tak my sa mame celkom dobre, 30.novembra idem po vysledky na hematologiu ako to dopadlo či mi najdu nejaku skrytu chybu alebo nie, aj ked radšej by som bola keby sa nič nenašlo, nejako sa mi ťažko veri tomu že je niekde vo mne chyba ked prve tehotenstvo bolo bezproblemove ale tak počitam s každou možnosťou. A možno tak o rok,dva sa pokusime zase už do noveho domčeka 🙂
@fergiea krasne palice veru az mi oci vybili skoro cez monitor a nazivo to este musi byt ina sila 😀 no uvidime ja som nevydrzala a testla pepinom ale az poobede okolo 15tej no nic tam nebolo tak uvidim kedy skusim opät.. inak ma to dost sklamalo ale upokojujem sa tym ze este len ukaze 😀
@mima177 tak MM ma kopec znamych, co uz tam boli, takze to ma z prvej ruky 🙂 dokonca to sam navrhol...ideme do splnu, ziadne objednavanie nic. Pockame, zavolaju, pojde si sam do miestnosti, kde bude sam a potom odovzda material ;) a cakas za vysledkami 🙂 aspon tak mu to kamosi hovorili...uplne bezproblemov ;)
A dakujem za srdiecko :* neviem komu ;)
@zuzuzuzka No ja som vravela, ze ak nam to nevyjde do noveho roka, tak v jari by som isla ja este k lekarovi, nech ma poriadne pozrie, pretoze ja som mala myomy, ale posledne vysetrenia boli v poriadku... a moj manzel je veelmi konzervativny a je uplne nesvoj z takych vysetreni.... on zacne brat vsetky vitaminy, aj urobi vsetko, len nech je to doma. Ale ked bude potrebne, aby isiel aj on, pojde, urobi vsetko pre babatko. Mozes mi do spravy napisat ako prebieha vysetrenie v KE? Keby som mu to navrhla, tak pojde za podmienok, ze mu to cele podrobne opisem... dakujem. Citam tu uz dlhsie o alchemilke... uvidim, pozriem si o tom, bojim sa robit pokusy sama na sebe 🙂 Femibion som dlho uzivala, tento mesiac som uz nemala a mala som celkom lahostajny pristup ku vsetkemu, ale uz treti uzivam odznova...
@mima177 a alchemilka moze aj uskodit? Ja neviem, co mam robit uz 🙂mne gynekologicka povedala, ze som ok...urobila mi len USG a vysetrenie klasicke. Prv chcela vidiet muzov spermiogram a ked bude ok, tak mi vraj nasadi nejake lieky. Mozno, ze ten femibion, neviem...sa mi pacilo s akou maliu dusickou mi hovorila o tom spermiograme ( ci bude MM chciet), ale on sa uz predtym pytal mna, ci by nemal ist...bolo to mile 🙂 a napisem Ti az bude potom, dobre? Budem to vediet presne, nie len z reci druhych 🙂
@zuzuzukadaakujem ti uz vopred. Ja svojho muza poznam. Budem mu to vysvetlovat niekolkokrat denne, podrobne a stale odznova sa ma bude pytat, ci nahodou nezapocuje este nieco ine, co doposial nepocul, bude nervozny a chodit po byte dookola... 🙂) On mi uz vopred hovori, ze ani ku porodu nepojde, lebo odpadne :D a pritom stavbou tela je vysoky a muzny :D Tak to tak vtipne posobi, ked to hovori. Tak vam drzim siiiilno prsty. Nie je to lahke, ale vy urcite budete mat len dobre spravy.
@meggie07
@malalienka85 Ja som bola normálne v nemocnici, a nie je to také strašné. Ja mám v bruchu 3 "diery" a dá sa to. Dúfam, že mi neostanú moc viditeľné jazvy. Pri tej diagnostickej to robia mám pocit iba cez pupok a ani sa neleží v nemocke. A radšej to podstúpiť, nech viete na čom ste a nestrácate čas 🙂 Ale držím palce nech to nakoniec nebude potrebné a podarí sa
@zuzuzuzka moj muz to tiez neberie najlepsie, minule sme sa o tom rozpravali, tak vravel, ze necakal ze sa nam to podari hned na prvykrat, ale ze tiez necakal, ze to bude take zdlhave... ale my to mame v tom lahsie, ze uz aspon jedno dieta mame.. my sa tym stale upokojujeme, ze ked sa nepodari, tak mame aspon jedneho nezbednika, co nam rozveseli kazdy den 🙂
@mima177 no tento mesiac sme v podstate snazeniu moc nedali , takze ja skor predpokladam ze bude negatviny...uvidim stvrtok rano ...ale skor nemienim. .
bo ako napotvoru odkedy mi nabehla ms po porode (viac nez 2 roky ) tak som mala jak hodinky 31 dni a hups minuly mesiac mi meskali asi 3 dni a nic z toho ..takzse sa moc velmi testovat este nechcem
kolko sa uz snazite?
@katie555 My sme dva a pol roka manzelia, no naplno a cielene sa snazime pol roka... mysleli sme si, ze nam to urcite na prvykrat vyjde :( Mylili sme sa. Ja som mala MS vzdy na 30 den, ale posledny rok mam 26 - 30. den a niekolko dni pred stale spinim. Az nechapem. No, my sme mali tento mesiac tiez slaby v snazeni... ale verim, ze zazraky sa deju 🙂) Ja som nedockava, testujem, lebo to by bolo prve babatko 🙂
Ahojte babeny. Pocujte, mate niektora skusenost s tymto? Mala som 28-30 dnovy cyklus. Odkedy sa snazime, dvakrát som dostala na 33 DC a teraz treti krat na 41 DC, pričom 40 DC som si robila test a bol tam duch.. Nechapem to, som z toho dost vystresovana, kiez by sa tak dalo na to nesustredit (dnes som 3DC, neviete mi poradiť aj nejaké lacné ovu testy?)
Jeden den pred nechcenou ms a test negativny 😡

@zuzuzuzka Ahoj, joj, tak citam, ze to nevyslo dnes :( Ale asi to tak ma byt... ja silno uvazujem, ci skocit este kupit test a rano skusit, alebo nepokusat radsej. MS najskor cakam v piatok, tak to bude asi aj tak skoro... a k tomu, mam malu nadej v dusi, lebo ma bolia prsia a tie ma casto bolia pred MS... drzim ti prsty v dalsom cykle...