Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@fergiea ahoj tak idem až zajtra rano o pol deviatej som objednana, ale poviem ti že dnešnu noc asi nebudem spať 😀 fakt sa bojim lebo ked to nebude tehu ale mimomaternicove tak mi to bude strašne ľuto, lebo človek si prežije jednu vec a pride druha rana, tak už sa mi ostava len modliť aby to dobre dopadlo 🙂
Ozývam sa po dlhšej dobe..🙂 poradíte mi? Ako je to s ovulkou? Nemám chuť kupovať si testy a tak, ale od budúceho mesiaca by som chcela začať ale po pôrode mám veľmi nepravidelné a dokonca mám pocit, že stále sa mi cyklus predlžuje. Začal niekde na 30ke a teraz to už tuším 35 dní aj bolo. Predtým som mala na hodinu ukážkový 28-dňový..chcem len vedieť, aký je hlien v tom ,,najlepšom" lebo zase v tom mám nejasno. Ak máte nejaký odkaz, kde je to dôkladne vysvetlené, budem vďačná, mám veľmi málo času teraz gúgliť a chcela by som si to tento mesiac odpozorovať. vďakaaaaaaa a držím palce ;)
Ahojte baby, tak podla mojich vypoctov, som ovulaciu mala mat 5.8. A my sme s muzom sexovali 4.8. Menzes mam teraz dostat v stredu 19.8. je skoro spravit test? Je mozne zeby ukazal tehotenstvo uz teraz Desat dni po oplodneni...
Inač baby ak by mala niektora zaujem o ovu testy 50kusov, predam svoje za "hubičku" 🙂
@espoleta takze kontrola dopadla dobre? 🙂
@mojebabatko19 Kontrola dopadla na jedničku, ešte sme s doktorom počitali kedy som otehotnela lebo povedal že to je maličke, ale podľa neho som otehotnela ešte deň pred ovulaciou, alebo ovu test sa mylil? neviem :D Ale podľa utz to sedi presne, ked som mala ovu, teda podľa neho bola skôr ale envadi :D
@espoleta blahozelam a drzkaj sa 🙂
Baby,mozno som trapna,ak sa to teraz pytam,ale zaujima ma,ci skusala niektora z vas ovu test aj tesne pred MS. Mate aj den pred MS obe ciarky na teste? Ano,viem,ze ak je jedna svetlejsia,tak je negativny,ale ocakavala som,ze tesne pred MS bude druha ciarka takmer neviditelna. To som si zakupila ovu testy na dalsi cyklus a nedalo mi nevyskusat...a teraz mam asi trapne otazky,co?
Dievcata snazili ste sa niekto pocas liecby pokygynaxom?lekarka vravela ze ok.ale nezda sa mi to.

@mojebabatko19 to už je úplne iný level "zákona schválnosti" 😀