icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

majka_ka89
13. aug 2015

@mojebabatko19 to už je úplne iný level "zákona schválnosti" 😀

fergiea
13. aug 2015

@espoleta ako si dopadla? Dufam, ze vsetko ok 🙂

espoleta
13. aug 2015

@fergiea ahoj tak idem až zajtra rano o pol deviatej som objednana, ale poviem ti že dnešnu noc asi nebudem spať 😀 fakt sa bojim lebo ked to nebude tehu ale mimomaternicove tak mi to bude strašne ľuto, lebo človek si prežije jednu vec a pride druha rana, tak už sa mi ostava len modliť aby to dobre dopadlo 🙂

mima177
13. aug 2015

@espoleta Na 100% to bude zajtra dobre..drzim ti aj ja prsty...

espoleta
13. aug 2015

@mima177 dakujem pekne, ach musim dufať že to bude dobre, ale uverim tomu až ked sa to potvrdi. Zajtra sa určite ozvem nech to dopadne akokoľvek. Myslite na mňa kočky 🙂

fergiea
13. aug 2015

@espoleta drzim palcw a kludne spi, vsetko bude dobre 🙂 mna dnes strasne boli lavy vajecnik, ach 🙂

espoleta
13. aug 2015

@fergiea žeby dalšia ovulka sa chystala? 😀 Môžete sa snažiť dalej a budu nakoniec dvojičky 😉

maja923
13. aug 2015

Ozývam sa po dlhšej dobe..🙂 poradíte mi? Ako je to s ovulkou? Nemám chuť kupovať si testy a tak, ale od budúceho mesiaca by som chcela začať ale po pôrode mám veľmi nepravidelné a dokonca mám pocit, že stále sa mi cyklus predlžuje. Začal niekde na 30ke a teraz to už tuším 35 dní aj bolo. Predtým som mala na hodinu ukážkový 28-dňový..chcem len vedieť, aký je hlien v tom ,,najlepšom" lebo zase v tom mám nejasno. Ak máte nejaký odkaz, kde je to dôkladne vysvetlené, budem vďačná, mám veľmi málo času teraz gúgliť a chcela by som si to tento mesiac odpozorovať. vďakaaaaaaa a držím palce ;)

fergiea
13. aug 2015

@espoleta Hadam nie 😀 uz dalsiu ovulku nechcem 🙂

tinka881
14. aug 2015

@espoleta držím palceky, aby vsetko dobre dopadlo. Neboj sa. Tesim sa, ked sa poobede ozves a vsetkym nam oznamis, ze si tehu 🙂

espoleta
14. aug 2015

@tinka881 kiež by každá z vas mala pravdu 🙂 Ale treba myslieť na všetky alternativy aby to človeka potom veľmi nebolelo, ked to nebude tak ako si želam 😒

sundance
14. aug 2015

Ahojte baby, tak podla mojich vypoctov, som ovulaciu mala mat 5.8. A my sme s muzom sexovali 4.8. Menzes mam teraz dostat v stredu 19.8. je skoro spravit test? Je mozne zeby ukazal tehotenstvo uz teraz Desat dni po oplodneni...

hanato
14. aug 2015

@sundance podľa mňa nie je to skoro ja som si robila test až keď mi meškali 5 dní a a druhá čiarka bola veľmi slabucka.... Neskôr ale na 8 deň zosilnela....

tinka881
14. aug 2015

@sundance ja by som ešte netestovala. Skus pockam 19.8. v den ocakavanej mrchy si sprav.

espoleta
14. aug 2015

Inač baby ak by mala niektora zaujem o ovu testy 50kusov, predam svoje za "hubičku" 🙂

mojebabatko19
14. aug 2015

@espoleta takze kontrola dopadla dobre? 🙂

ninna86
14. aug 2015

@espoleta ja som si akurat v pondelok obejdnalaaaaaaa

tinka881
14. aug 2015

@espoleta ja by som poprosila, budem za dva mesiace potrebovat, urobim si zasobu 🙂

espoleta
14. aug 2015

@mojebabatko19 Kontrola dopadla na jedničku, ešte sme s doktorom počitali kedy som otehotnela lebo povedal že to je maličke, ale podľa neho som otehotnela ešte deň pred ovulaciou, alebo ovu test sa mylil? neviem :D Ale podľa utz to sedi presne, ked som mala ovu, teda podľa neho bola skôr ale envadi :D

espoleta
14. aug 2015

@tinka881 prepač moja už sa mi ozvala ina žienka, vidim že ovu testy su na roztrhanie 🙂 Ale ak by si chcela mohla by som ti objednať z ebayu, mam tam učet, už len peniažky by si poslala na môj učet a tebe by prišiel tovar domov 🙂

tinka881
14. aug 2015

@espoleta a co stoja cez ebay?

espoleta
14. aug 2015

@tinka881 moje stáli 15 eur 🙂

tinka881
14. aug 2015

@espoleta tak by som ta poprosila....posli mi spravu, ze na aky ucet mam poslat peniazky a ked ti dojdu prasulky, tak objednas 🙂 🙂 bozeeee, aj ja sa chcem už zacat testovaaaaat ☹ ☹ ☹

mojebabatko19
14. aug 2015

@espoleta blahozelam a drzkaj sa 🙂

mima177
14. aug 2015

@espoleta Som absolutne stastna s tebou, ze to vsetko dobre dopadlo a nech mas cely priebeh tehotenstva ukazkovy...to bude doma radosti, ked im to oznamis 🙂)

fergiea
14. aug 2015

@tinka881 velmi gratulujem a zo 💜 zelam nech je vsetko v najvacsom poriadku 🙂

espoleta
14. aug 2015

@mima177
@fergiea
Ďakujem vam kočky, tak to je už druhe, to poviem rodine až po treťom mesiaci, ale určite sa budu tešiť, ale ja sa najviac budem až ked porodím zdravé dieťatko 🙂

mima177
14. aug 2015

Baby,mozno som trapna,ak sa to teraz pytam,ale zaujima ma,ci skusala niektora z vas ovu test aj tesne pred MS. Mate aj den pred MS obe ciarky na teste? Ano,viem,ze ak je jedna svetlejsia,tak je negativny,ale ocakavala som,ze tesne pred MS bude druha ciarka takmer neviditelna. To som si zakupila ovu testy na dalsi cyklus a nedalo mi nevyskusat...a teraz mam asi trapne otazky,co?

espoleta
15. aug 2015

@mima177 Pokiaľ je ta druha čiarka slabšia ako kontrolna, to jedno či menej alebo viac, ale dokym niesu rovnake tak je to ako pred MS, keby boli rovnake, tak by to mohlo značiť tehu 🙂

zoy3
15. aug 2015

Dievcata snazili ste sa niekto pocas liecby pokygynaxom?lekarka vravela ze ok.ale nezda sa mi to.