Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
Baby, kt. mate mat tieto dni ovu? Ja mam 14dc, tak dufam, ze sa zadari a konecne do uspesneho konca. Rano bol na teste duch a snad dnes bude silniet a silniet 🙂
@tinka881 ja tento mesiac neratam, netestujem, nestresujem ale podla pobolievania pocitam ze bude ovu.... držím palce november je náš :D
@malalienka85 dnes som mala BT 36,11, tak som zvedava. Ja tiez nestresujem, lebo pred 4 mes som bola na zakroku a teraz prvy mes sa mozme snazit, nechame to na prirodu. Ale poviem ti, ze by ma to k vianociam velmi potesilo, po tolkych trapeniach už by sme sa chceli tesit.
@tinka881 to mi je veľmi ľuto čím si musela prejsť, to je hrozné, určite by si si to už zaslúžila Vianoce neVianoce, ja verím že sa nám splní náš najväčší sen do decembra.... Ja sa v tej teplote nevyznám, ja som používala len ovu testy predtým, ale tento mesiac už kašlem na všetko, len ma to stresovalo....
@fergiea to urcite aj kvoli babu lebo sa ti bude pomaly zvysovat objem krvi v tele cize este viac tekutin musis prijimat ako doteraz 🙂 jeej tak budem na vas mysliet zajtra nech uz vidite aj pocujete srdiecko 🙂 beries aj priatela dnu ci to este lekari takto na zaciatku nepustaju partnera k ultrazvuku? 🙂 a vypytaj si foto nech mas na pamiatku 🙂
@tinka881 dakujem jasne ze dam hned vediet 🙂 sama som zvedava a aj na reakciu draheho. Je mi luto cim sisi musela prejst. My sme mali zasa biochemicke tehu hned na prvy sup a bola som aj v nemcnici. A potom dalsie meaiace sa strasne vliekli. Ale vsetko bude dobre, treba mysliet pozitivne 🙂
@balikova bo moj manzel vlastne dieta nema..ani svokra vlastne vnuca :/ to by bolo radosti kebyze to prislo 🙂
Nakupila som grepy 🙂 tak zacnem pit od zajtra hoc som len 3DC...na piatok mam uz vybavene volno, MM drzi "post", tak som zvedava a trosku aj nervozna ako to vsetko dopadne. Hadam, ze dobre a tento mesiac bude ten pravy ;) Tebe sa ako dari? 🙂 alebo sa zadarilo?
@mima177 tak v to dufam..hlavne kvoli MM, on by to dost tazko niesol. Predsa my zeny sme silnejsie ;) ja verim, ze tento mesiac bude pre mna ten pravy 🙂 resp. pre nas...alchemilku som si nekupila...som nejak na to zabudla, vcera ma strasne bolela hlava, tak som utekala domov po praci...si si ju uz zaobstarala?
@zdeneli moja ty si mala čiarku ovela ovela silnejsiu jasne viditelnu, myslím moc na teba, bude to dobre!
@malalienka85 vdaka moja, ale zacinam sa zmierovat s tym ze nic z toho...a nikdy naozaj nikdy uz nebudem testovat skor...

@janikm a skusit iny test? lebo nieco malo tam je