icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

baska1
4. nov 2015

@janikm a skusit iny test? lebo nieco malo tam je

janikm
4. nov 2015

@baska1 asi to necham az na zajtra rano lebo nemam doma ziadny, tento bol posledny a o 2 hodinky idem do prace 🙂 kiezby to nebola len vada testu, chcem si este do zajtra uzit ten pocit ze "MOZNO" 😀 😀

abusa
4. nov 2015

@fergiea hej vstava vselijak 🙂 no uvidime sak potom poslem foto 🙂 len mam stresy koli tej ovu lebo sa bojim ze anni nebude zas :(

tinka881
4. nov 2015

Baby, kt. mate mat tieto dni ovu? Ja mam 14dc, tak dufam, ze sa zadari a konecne do uspesneho konca. Rano bol na teste duch a snad dnes bude silniet a silniet 🙂

malalienka85
4. nov 2015

@tinka881 ja tento mesiac neratam, netestujem, nestresujem ale podla pobolievania pocitam ze bude ovu.... držím palce november je náš :D

fergiea
4. nov 2015

@janikm fiha nejak ta to napina ako guma na gatiach :-/ tak dufam, ze zajtra uz vide normalna ruzova ciarka ako odskodne za tieto vadne testy 😃 straaasne dufam, ze tam ts ciarka bude. A neskusala si druhy teraz rano? Ja by som nevydrzala 😃

fergiea
4. nov 2015

@abusa hlavne nestresuj. Uvidis a ak nebude urcite ti doktor k tomu nejak pomoze. Ale nemysli na najhorsie, musis mysliet ze ovu bude a vsetko bude ok 🙂

janikm
4. nov 2015

@fergiea 😀 nemam uz ziadny test ako naschval 😀 asi by som mala stale urobit 2 naraz pre kontrolu 😀 mozno po ceste do/z prace zajdem kupit 😀

fergiea
4. nov 2015

@janikm ano kup a potom necikaj a nepi vela a testni 😃 som nenormalne zvedava 🙂

janikm
4. nov 2015

@fergiea no uvidim ako budem stihat 😀 ja malo pijem tak pre mna to nie je problem vydrzat dve-tri hodinky 😀

tinka881
4. nov 2015

@malalienka85 dnes som mala BT 36,11, tak som zvedava. Ja tiez nestresujem, lebo pred 4 mes som bola na zakroku a teraz prvy mes sa mozme snazit, nechame to na prirodu. Ale poviem ti, ze by ma to k vianociam velmi potesilo, po tolkych trapeniach už by sme sa chceli tesit.

fergiea
4. nov 2015

@janikm tiez aom vzdy malo pila ale teraz apson 1,5l dam. A ked nir hned citim, ze mi ide hlava vybuchnut. Zajtra uz ideme k doktorovi, tak sa tesim veelmi.potom urcite napisem, ci uz bolo srdenko 🙂

tinka881
4. nov 2015

@fergiea daj nam hned vediet, a aj potom daj foto. Srdiecko už asi bude bit, skoda, ze mne nebilo ani v 9tt, ale tento mesiac skusame opät, a dufam do uspesneho konca. Dnes idem ku gyn na predpis duphastonu, tak sa mozno aj na mna kuk....

malalienka85
4. nov 2015

@tinka881 to mi je veľmi ľuto čím si musela prejsť, to je hrozné, určite by si si to už zaslúžila Vianoce neVianoce, ja verím že sa nám splní náš najväčší sen do decembra.... Ja sa v tej teplote nevyznám, ja som používala len ovu testy predtým, ale tento mesiac už kašlem na všetko, len ma to stresovalo....

janikm
4. nov 2015

@fergiea to urcite aj kvoli babu lebo sa ti bude pomaly zvysovat objem krvi v tele cize este viac tekutin musis prijimat ako doteraz 🙂 jeej tak budem na vas mysliet zajtra nech uz vidite aj pocujete srdiecko 🙂 beries aj priatela dnu ci to este lekari takto na zaciatku nepustaju partnera k ultrazvuku? 🙂 a vypytaj si foto nech mas na pamiatku 🙂

fergiea
4. nov 2015

@janikm jasne vypytam. A drahy ide so mnou, pocka v cakarni a ak bude uz srdieck doktor ho zavola dnu. Strasne som zvedava na jeho reakciu. Teraz ked je doma tak vkuse len a ako sa ma moja Vikina a ak je mojej Viktorke..... totiz si zmyslel,ze sa bude volat Viktoria. 😃😃😃😃

fergiea
4. nov 2015

@tinka881 dakujem jasne ze dam hned vediet 🙂 sama som zvedava a aj na reakciu draheho. Je mi luto cim sisi musela prejst. My sme mali zasa biochemicke tehu hned na prvy sup a bola som aj v nemcnici. A potom dalsie meaiace sa strasne vliekli. Ale vsetko bude dobre, treba mysliet pozitivne 🙂

tinka881
4. nov 2015

@fergiea co znamena biochemicke? este som o takom tehu nepocula. Aj nam sa podarilo na prvy sup. Aj som bola na hematologii a nastastie je vsetko ok.

fergiea
4. nov 2015

@tinka881 to znamena ze testy mi ukazovali slabych duchov ale ms prisla s dnovym meskanim, ale mala som hrozne bolesti tak som isla do nemocnice. Tam si ma 5 dni nechali. To biohemicke znamena, ze vajko sa neuhniezdilo a odislo s meskajucou ms

baska1
4. nov 2015

@fergiea aj moj chce Viktoriu, nic ine nepripusta, ze kralovske meno:D

zuzuzuzka
4. nov 2015

@balikova bo moj manzel vlastne dieta nema..ani svokra vlastne vnuca :/ to by bolo radosti kebyze to prislo 🙂
Nakupila som grepy 🙂 tak zacnem pit od zajtra hoc som len 3DC...na piatok mam uz vybavene volno, MM drzi "post", tak som zvedava a trosku aj nervozna ako to vsetko dopadne. Hadam, ze dobre a tento mesiac bude ten pravy ;) Tebe sa ako dari? 🙂 alebo sa zadarilo?

zuzuzuzka
4. nov 2015

@mima177 tak v to dufam..hlavne kvoli MM, on by to dost tazko niesol. Predsa my zeny sme silnejsie ;) ja verim, ze tento mesiac bude pre mna ten pravy 🙂 resp. pre nas...alchemilku som si nekupila...som nejak na to zabudla, vcera ma strasne bolela hlava, tak som utekala domov po praci...si si ju uz zaobstarala?

fergiea
4. nov 2015

@baska1 mne sa to meno paci a mal sa tak volat aj moj brat, keby bol dievcatko 😂 ni a iba tak som to nadhodila drahemu a uz sa roho drzi.....pre chlapca chcel meno Patrik a uz aj to zamietol, takze musi byt asi uz len dievcatko 😃

baska1
4. nov 2015

@fergiea sranda presne tieto dve mena su v hre aj u nas:o)

zdeneli
4. nov 2015

@fergiea ahojky, ked si mala to biochemicke, tak si mala tych duchov asi ako ja vcera alebo menej vyrazne? lebo ja som dnes robila rano dalsi testik a zdal sa mi ze je o trosicku silnejsi nez vcera, ale teraz zacinam spinit...mam jeden den do ms :(

fergiea
4. nov 2015

@zdeneli pridam foto. A hlavne mi vobec nesilneli palicky. Hlavne nemysli hned na najhorsie. a palicky silneju obden, ked testujes kazdy den ani to nezbadas 🙂

fergiea
4. nov 2015

@zdeneli tvoj je silnejsi ako tieto moje z maja

zdeneli
4. nov 2015

@fergiea vdaka za info aj za fotecku...no neviem ci sa da nemysliet na najhorsie, mne sa takto presne rozbieha ms :( ...zajtra este rano testnem, ale neviem neviem...

malalienka85
4. nov 2015

@zdeneli moja ty si mala čiarku ovela ovela silnejsiu jasne viditelnu, myslím moc na teba, bude to dobre!

zdeneli
4. nov 2015

@malalienka85 vdaka moja, ale zacinam sa zmierovat s tym ze nic z toho...a nikdy naozaj nikdy uz nebudem testovat skor...