icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

baaambulkaa
5. nov 2015

@mima177 určite skús digitálny test 🙂 mne ukázal už prvý deň meškania 🙂

espoleta
5. nov 2015

@fergiea aho moja tak podľa môjho nazoru jedna vec je dobrý doktor ale druhá aj profesionalny a ľudský prístup k pacientkam. Ako viem že sa najdu aj doktori čo niesu v tom až takí machri ale kto robí gynekologa tak nemôže byť laik do toho. Je to tvoja vec a ked si s nim spokojna tak jasne že od neho neodchadzaj ale ja by som s takym pristupom tam nechodila ani keby som bola tehotna, hned by som menila kartu. Ja som strašne rada že mam takeho suproveho gynekologa čo pri každej navšteve posrandujeme, trochu si prelustrujem aj ake mam IQ 😀 a veľa iného, ale hlavne je ľudský, milý, profesionalny a nikdy by ma neodbil lebo už končia ešte by si z toho srandu urobil že či som ho tak strašne chcela vidieť že som prišla po ordinačnych hodinach 😀 😀 A sestrička tiež ako kamaratka stale mame o čom klebetiť ked čakam dokym vojdem k doktorovi 🙂 Ale hold každý je iný, jasne že prvorada je profesionalita ale na tehuľky treba obzvlašť citlivo a ty čo maš aj semtam nejaku diagnozu (celiatička) tak sa treba viac venovať 🙂 Hlavne nech ste obaja v poriadku 🙂

nibokazv86
5. nov 2015

@depi no len akosi nesilnie :-/ ale dam tomu asi zajtra pauzu a sobotu rano skusim

fergiea
5. nov 2015

@espoleta uz ma ten hnev presiel 🙂 nechcem ho vymenit.... tesim sa na poradnu, myslim, ze uz to bude fajn. Teda dufam 😃 tak dokopy mi asi nemal co povedat, ked sme mali iba dutinku. Ale musim byt v klude aby babatkorastlo a bolo v pokoji...ved nabuduce uz mam poradnu rano, to sa nebudu nikam ponahlat a hadam preberieme vsetko 😃😃😃

depi
5. nov 2015

@mima177 skus digitalny. Mne sa najlepsie osvedcil pepino. Neduchuje,nekanalikuje a ked mala byt ciarka bola. Maju ho v tescu ,101 a v dm do 1,50

espoleta
5. nov 2015

@fergiea Ked sa tešiš tak to je super 🙂 Nieje ta poradňa nejako skoro? nedavaju u vas tehu knižku až k 12. tyždňu? Už nam potom dufam aj fotočku ukážeš 🙂

fergiea
5. nov 2015

@espoleta nie nie, u nas da knizku, ked uzna sam za vhodne. Myslim, ze mitu knizku uz da, kamoske daval tusim v 9tt. Ja budem zacinat 10tt...ved uvidime. Jasne ved ja som chcela uz dnes fotku dutinky 😃😃😃😃 ale ma odbil, ze nabuduce. Tak sa velmi tesime aj s drahym. Ako odskodne mi na veceru spravil skaramelizovane jablcka a dnes aj umyval riady sam od seba.... 💜💜💜 takze uz ma hnev presiel. Doma mam naj muza na svete a to jehlavne, ze mame v brusku nase vytuzene babatko 🙂 uz jej inak nepovie ako Vikinka. A povedal, ze aj jablcka spravil pre jeho Vikinku. Ako teraz som od veci, ale neskutocne ako topreziva. Absolutne somto necakala, myslela som, ze kym neuvidi na sone nieco malicke ze sa o tom nebude chciet mozno bavit atd...a on je strasne zlaty. Aj maminke a starkej hned povedal ... no je to krasne tak sledovat. Len nech vsetko ide ako ma. Nejaky gynekolog ma uz merozhadze 😃

janikm
5. nov 2015

@fergiea jemine moja to ma mrzi viem ze si sa velmi tesila a teda taky pristup by mna osobne veeelmi odradil asi by som brala kartu prec ked uz teraz boli taki mili a ohladuplni.. uvidis aki budu na poradni ale tak to je zatial jediny kontakt s bublinkou kym nebudes citit pohyby a oni ti to takto zneprijemnia ☹ fakt aby neskor ten ich pristup nebol stale rovnaky, tie ultrazvuky by si si mala uzivat ze sa divas na bambulku a ze ti budu vysvetlovat co a ako a nie aby si sa bala nieco vobec opytat nech na teba nevybehnu ☹ tak nech to zbehne do toho 27. nech uz uvidis pekne srdiecko ked dnes este nebolo a dufajme ze dnes len nemali naladu ze si bola posledna a chceli ist domov a nabuduce uz budu o cosi normalnejsi 🙂

fergiea
5. nov 2015

@janikm moja dakujem krasne. Drahy mi to pekne vynahradil 😃 takze uz som pokojna. Kazdy ma pravo nemat svoj den. Praveze som nemala az tak stresovat. Tesime sa na poradnu. Aspon ze tam bola ta dutinka a potvrdil tehotenstvo. Aj ked, no robil sono a stale nic nebolo vidiet a ja ze nic tam nevisim a doktor ze ani ja😃 skoro som odpadla. Ale nasli sme 🙂 dutinka mala cez 4mm a povedal ze nabuduce na poradniz e to uz bude uplne ine. Nrchcemid neho odist, pretoze ako doktor je velmi dobry a este som sa u nho nestretla s takou naladou ako dnes. Nevadi ideme dalej 🙂 a ty ako? Zajtra testujeme nie?

janikm
5. nov 2015

@fergiea aha tak ak sa to nebude opakovat tak OK, ale predsa len nemali by jeho zlu naladu znasat pacientky ☹ no hlavne ze ta prezrel a ze vsetko je na svojom mieste tak ako ma byt 🙂 to je hlavne 🙂 no zajtra uvidim aka bude teplota ked neklesne tak este testnem a ked klesne tak budem vediet co ma caka a nebudem minat testiky, teda aj ked momentalne nemam ani jeden doma 🙂

veronika1603
5. nov 2015

@nibokazv86 neboooj je to tam.jasna ciarka.v sobotu bude silnejsia.myslim ze mozem gratulovat.😊

nibokazv86
6. nov 2015

@veronika1603 tak dnes nejden testovat skusim az zajtra a dam vediet 🙂

veronika1603
6. nov 2015

@nibokazv86 jasne dnes kasli nato.zajtra uz budu ciarky krajsie.uvidis.potom daj foto 😊

janikm
6. nov 2015

@fergiea dnes graf takto 🙂 myslim ze celkom dobre znamenie ze neklesla teplota resp. klesla od vcera ale len na 36.9 co som mala bezne pocas tejto LF 🙂 ale netestovala som,ked nepride do vecera tak skusim ..mozno.. 😀 ale mozno mi len alchemilka predlzila LF no aj za to som vdacna 🙂

meggie07
autor
6. nov 2015

@fergiea ahoj, to ma mrzi.. ☹ to co je za kretena? radsej by som ho vymenila na tvojom mieste..
ale na druhej strane sa vykasli na neho, nestresuj sa zbytocne a tes sa,ze ti potvrdil tehu a ze si sa mohla prvy krat pozriet na Vasu bublinku.. 😵 kreteni ta predsa nemozu vytocit. 😉 a medzitym si pohladaj nejake normalnejsieho doktora, nech z druhej nastevy sa mozete tesit obaja.. 😉 a hlavne kluddddd... a mozno tiez mal iba zly den.. tiez kukat cely den do.... nie je vyhra.. 😀 ale to tiez ho neospravedlnuje sa takto spravat...mohol byt citlivejsi.. drzim moc palce, nech druha navsteva je ovela pozitivnejsia..

fergiea
6. nov 2015

@janikm drzim palec nech nepride mne alchemilka nepredlzila lf iba som mala skor ovu tak bodaj by aj tebe takto pomohla 💜💜💜💜

fergiea
6. nov 2015

@meggie07 uz je to ok 😃 ten moj citovy vybuch si nevsimaj. Uz je dobre 🙂 presnehlacne ze som videla aspon dutinku a mozeme sa tesit co bude mabuduce a uz hadam dostaneme knizku 💜💜💜 akos a citis po ovu?

termoska15
6. nov 2015

Ahojte babulky...chcem sa s vami poradit. Tento mesiac som prestala uzivat hak na odporucenie mojej dr. S priatelom sme mali nechraneny styk niekolko krat odvtedy, neurobil sa sice do mna ale aj tak...citim sa zvlastne. Mam pocit akoby mi mala prist ms kazdu chvilu, aj ked mam este dva tyzdne cas, pobolieva ma podbrusko, krize, stale citim taky tlak v podbrusku, trosku prsia z bokov, casto chodim na wc (myslela som si, ze mam zapal tak som si dala uz aj brusnicove tabletky), vcera ma dost pichalo chvilu v pravom vajecniku a mala som trosicku krvavy vytok a dnes som hnackovala...zienky mali ste niektora podobnu skusenost? Mozem mat len nejaky nedolieceny zapal alebo je to vysadenim hak alebo sa nam podarilo a som tehu?? 🙂 babatku by sme sa velmi potesili...tak prosim poradte co to moze byt podla vas 🙂 dakujem.

janikm
6. nov 2015

@fergiea fakt? 🙂 tak dufam ze je to teda "nieco ine" 🙂 len sa bojim testovat lebo stale po teste som hrozne sklamana

janikm
6. nov 2015

@termoska15 mne to skor pride ako znak prebiehajucej ovulacie tak prave teraz sa snazte ak chcete babo 🙂

meggie07
autor
6. nov 2015

@fergiea vies, co okrem toho ze ma bolia vajecniky uz druhy tyzden, tak vsetko ok.. mame stale frmoly aj doma aj v robote, tak nemam cas sa ani sledovat 😀 😀

zdeneli
6. nov 2015

Baby, tak ja som dnes bola u dr - v krvi mame uz hcg v hodnote 437 mIU/ml, na sone samozrejme nebolo este nic vidiet, lebo som len 14 dpo. Na to spinenie mi dala duphaston, inak vsetko ok, ze sme na dobrej ceste a kontrola o 2 tyzdne...takze uz len klud a pozitivne myslienie 🙂 drzim palce aj ostatnym!

michhaela
6. nov 2015

@zdeneli Gratulujem potichučky a trosililinku závidím 🙂 😉

fergiea
6. nov 2015

@meggie07 tak to je dobre, aspon na to tak nemyslis 🙂 ja od vcera stale rozmyslam, ci to nie je zle ze bolo vidiet len dutinkum..ved sme v 7tt... :-/ nejak ma to stresuje...niektoru uz maju srdiecko a boli skor ako ja. No len dufam ze vsetko bude ok

fergiea
6. nov 2015

@zdeneli tak to je suprva sprava! :')

fergiea
6. nov 2015

@janikm no ako moja stale nic dufam? Hej no tie sklamania su najhorsie...ja som zase v strese ze sme nevideli este babatko neviem preco od vcera nad tym stale rozmyslam

janikm
6. nov 2015

@fergiea mrska neprisla a robila som si predchvilkou test a negativny takze uz si len pockam na 1dc ☹ a ty hlavne nestresuj este je skoro tak to je normalne ze nebolo velmi vidno, na poradni uz ju uvidis v plnej krase aj so srdieckom 🙂

fergiea
6. nov 2015

@janikm len ma matie to, ze ostatne su este v skorsnom dni ako ja a uz im bilo srdiecko....no som z toho uplne zmatena drahy mi vravi nech nestresujem ze svetko je ok... test negativny? Ach jo ja by som aj tak skusila este rano 🙂 ale tak ja som tomu vzdy davala sancu kymfakt neprisla ms....

espoleta
6. nov 2015

@fergiea nestresuj moja, ked ťa doktor tak rychlo odbil tak možno tam aj niečo prehliadol, alebo si otehotnela trošku neskôr a stači deň, dva rozdiel a nemusi byť ešte srdiečko 🙂 a veľa záleži aj od toho aký ma kvalitný ultrazvuk, trochu starši nezachytí akciu tak skoro 🙂 určite je všetko v poriadku 🙂

motorolka
6. nov 2015

Ahojte spolusnazilky, tak ja som zatial 16 DC, vcera mi pichli Pregnyl, tak zajtra rano tutu-mutu 🙂 a uvidime, vcera folikul 17,2 ...ja tak dufam, ze to teraz dam...