Snažilky od júla do Vianoc 2015
Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉
@nibokazv86 skus iny test.mozno ti pomaly stupa hcg.mas pred ms či meskaju?
@zuzuzuzka asi aj ja skusim tu alchemilku.. to sa pije len do ovu, ci ako? ja vobec nemyslim, ze sa to podarilo.. uz len cakam kedy sa mi spusti, lebo brucho uz ma dost silno boli, dokonca v noci som mala take krce, ze som sa na nich az zobudila.. verim, ze tento mesiac to vyjde obom 😉
@cejarka ahoj 🙂 dakujem za podporu. Uz som to predychala. Dnes som volala so svokrou (boze to tak hnusne znie) s draheho maminkou a rozhodla som sa, ze skusim zmenit gynekologa. Tak v pondelok budem volat a uvidime ako to prebehne. Vraj je velmi mily a hlavne dobry doktor, ten ku kt.sa pojdem prehlasit... 🙂
@fergiea teba tam nikto nedrži a je len na tebe ako chceš preživať tehotenstvo či so strachom že ťa tam zase len ofrflu a pošlu domov smutnu alebo sa budeš na poradne tešiť že zistiš ako sa babätko má, doktor ti všetko pekne povysvetľuje 🙂 Ja tiež veľa znesiem aj necitlivy pristup ale ked mam na vyber tak určite si nenecham skakať po hlave len preto lebo je dobrý lekár. Taky je každý, ale iba niektorí su fakt skvelý lekári a maju v sebe aj ľudskosť a empatiu 🙂 daj vedieť ako pochodiš 🙂
@veronika1603 no kupila som pepino test tak skusim ale tri dni mi mešká
@nibokazv86 nemohla si mat neskor ovulku? mne to pride ako pozitivne alebo ti len pomalsie stupa hcg...a najlepsie je testovat jednou znackou v rovnaky cas - vtedy by si mala vidiet rozdiel v intenzite ciarky...drzim palce 🙂
@mirkak1406 ahoj, v prvom rade je mi hrozne luto, co sa Ti stalo. A ako vies tak presne, ze si mala ovulaciu na 13ty den? Mne to, co popisujes od 16teho dna, pride ako ovulacia. Ale nie som v tom ziaden odbornik, su tu dievcata, co si sleduju ovulaciu kazdy mesiac, tie Ti urcite lepsie poradia.
@janikm jaaaaaj stale to vyzera nadejne. Bodaj by 😃 ja som dnes ko. Chcela som ist do mesta a do nakupneho centra popozerat nieco a potesit sa 😃a ked som sa nachystala ostalo mi neskutocne zle...hlava mi sla prasknut tak som do vecera spala :-/ uz som zjedla pizzu co sme objednali, kolac som narychlo upiekla...ledva dycham 😃 ale kedze jem vsetko mozne, zacala som si robit smoothie lebo ovocie a zelenina mi normalne nejak teraz neberie.... ty mas aky vieknd?
@fergiea zeby prve nevolnosti? ☹ tie smoothie su super ja som si niekedy zvykla tiez robit len mam blby mixer a potom ma to uz prestalo bavit 😀 skus si nasadit magnezium to by mohlo pomoct na tie migreny.. a vela-vela tekutin 🙂 tak vikend nic extra, poobede som prisla z prace totalne vystavena a dokopy nic som neurobila len predchvilou som dokoncila veceru, spalila ryzu 😀 a cakam na draheho lebo siel s kamosom trocha posediet na pizzu 🙂 a inak nic len stale rozmyslam ze ci pride mrcha alebo uz nie 🙂 aj ked viem ze nic nevymyslim 🙂
@mirkak1406 ahoj nemohlo sa jednat o uhniezdovanie ?
@motorolka tak to ti to zelam o to viac aby to boli posledne vianoce vo dvojici 🙂 my sa nesnazime este dlho, dokonca by som povedala ze pomerne kratko este len od jula, teraz je to vlastne 4. cyklus aj ked pre mna je to nekonecne cakanie takze naozaj obdivujem vas co si na babätko pockate trosku dlhsie 🙂 a ano pozitivny testik je najlacnejsi darcek no pritom taky neocenitelny ze? 😀
@petra3312 robila som si ovulacny test len preto som to vedela, v minulosti pred otehotnenim sa mi takto prejavovala ovulacia, tak neviem

@balikova este nic nieje stratene, kym nepride ms ;)
ja mam silny pocit, ze tento mesiac nam to vyjde...neviem preco 🙂
Skusime tu alchemilku? Vcera mi cosi vyskocilo, vytok a svrbenie, tak neviem, co to zase ma byt :( dala som si macmirror, tak to hadam prejde...
A este neviem ako sme dopadli, vysledky pridu do tyzdna, predpokladam, ze v pon alebo utorok...