icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

mirkak1406
7. nov 2015

@denidi bola by som rada 🙂

denidi
7. nov 2015

@mirkak1406 tak silno drzim prstiky aby to bolo tak,tiez by som uz rada videla dve // na teste 😉

petra3312
7. nov 2015

@mirkak1406 ved uvidis uz za par dni, drzim prsty 🙂

joyance
7. nov 2015

Pomoc baby, mna tak neskutocne bolia krize uz asi tyzden, o bolesti v podbrusku ani nehovorim ... dnes som si robila dalsi test, tentokrat inej znacky, a tie // tam boli este silnejsie ako na predoslych testoch. Takze to asi vazne vyslo ;) Ale tie krize, to je ako za trest ...
Kedy odporucate navstevu lekara? S ohladom na to, ze ten moj prilisnou empatickostou neoplyva ... Okrem toho sa bojim, co mi povie ... naposledy nemal pre mna dobre spravy a nejako vo mne ostal z neho ten zly pocit ... ale menit lekara nechcem, na to nemam ani cas, ani chut ...

abusa
7. nov 2015

@joyance gratujem 🙂 ja by som sla k lekarovy asi az okolo 4-5 tyzdna od poslednej MS vtedy je uz vsetko pekne vidiet. A krize to je nic pockaj do deviateho mesiaca 🙂 ja som nevedela ani stat jak ma boleli krize a hlavne opuchnute nohy 🙂

joyance
7. nov 2015

@abusa dakujem, ale kym nepojdem k lekarovi, tesit sa prehnane nebudem - snad to zvladnem 🙂
ale unavena som jak pes, len by som spala ... najhorsie s tymi krízami je to v robote, stojim na nohách 12 hodin denne, priestor na sedenie moc nemam, od polovice novembra budem robit 7 dni vkuse, 1 den volna, a zas dalsia snura 12hodinoviek ... odpadnem tam ... uz nech mam knizocku a oznamim to v robote, budu na mna musiet brat ohlad 🙂

abusa
7. nov 2015

@joyance to zvladnes musis 🙂 stoji to zato 🙂 no knizocka sa dava az v 12 tyzdni 🙂

nibokazv86
7. nov 2015

@zdeneli no myslim že som mala ovulku neskôr @veronika1603 skúšala som teda večer ten pepino test tak myslím že tam je už niečo viac 🙂

senselinka
8. nov 2015

Nemocnicny pobyt s premeskanou ovulkou priniesol svoje "ovocie" ☹

petkazh
8. nov 2015

@mima177 aj ja som este tu a vysledok snazilkovania budem vediet az koncom mesiaca ...

senselinka
8. nov 2015

@mima177 neboooj, ani ja som ta tento mesiac neopustila 😉

motorolka
8. nov 2015

@janikm tak to mas uplnu pravdu 😉 my sa snazime trosku viac ako 2,5 roka, je to naozaj tazke,ale nevzdavam sa..verim,ze to uz coskoro pride...a u teba to bude urcite tak isto 😉

janikm
8. nov 2015

@motorolka vau a ja tu depkujem po 4 mesiacoch snazenia 🤐 vy sa chystate do CAR?

evelyn1986
8. nov 2015

Ahojte baby, sledujem a čítam vašu diskusiu už od úplneho začiatku, takze viac menej aj ja sa cítim jej súčasťou😊 Vlastne MK sledujem už dlhšie, zhruba od apríla, kedy sa začali problémy s mojim tehotenstvom. A to viac som tu hľadala útechu, keď sa to na konci 12tt skončilo MA... Bolo mi sympatické, ako tu jedna druhu povzbudzujete, navzájom sa podporujete, máte pozitívne myslenie a veríte v lepšie zajtrajšky😃 V tie som verila aj ja a od mája sme sa zase začali aktívne s priateľom snažiť o bábätko, no zatiaľ každý mesiac to bolo bez úspechu. Naviac, momentálne mám trosku smutne obdobie, pretože ak by sa moje predchádzajúce tehotenstvo neskončilo tak nešťastne, niekedy už v tomto obdobi by som v náruči držala svoj maly uzlík štastia😔
Nič menej, o bábätko sme sa snažili aj minuly mesiac. Najskôr som si myslela, že určite to musí vyjsť, nakoľko si už druhý mesiac meriam bt a so snažením sme sa trafili práve do ovulky, ktorá podľa grafu bola na 16-ty deň. No na 26 prišlo veľmi ľahké svetlo hnedé spinenie, tak som si myslela, že už sa MS rozbieha. Na tretí deň to ustálo a MS stále nikde. Dnes je 31DC a bt sa drzí na 37'C, príznaky absolútne žiadne, nakoľko už som bola dva krát tehotná a vždy som ich mala. Predsa len mi to nedalo a dnes ráno som si urobila test a tam slabá druha čiarka😊 Normálne tomu nemôžem uveriť, pretože podľa pocitov sa vôbec na tehotenstvo necítim. Každopádne skúsim ešte ďalšie dni, či bude čiarka silnieť, dúfam, že tento raz to bude so šťastným koncom😃
Všetkým snazilkam aj tehulkam držím palce a prajem ešte pekný zbytok víkendu😉

zzuzu09
8. nov 2015

@evelyn1986 nádherné ciarocky, gratulujem. Teraz to určite dotiahnete do úspešného konca 🙂

zzuzu09
8. nov 2015

@senselinka ahoj, už ste doma z nemocnice? baby, tento mesiac musíme presne podľa návodu od sara34valentina nech sme tehu.
@janikm super nápad s témou ex snaziliek hehe

evelyn1986
8. nov 2015

@zzuzu09 Ďakujem veľmi pekne, dúfam aj ja, treba myslieť pozitívne 🙂 A vy sa tiež snažíte o bábätko? Už nejaké aj máte?

zzuzu09
8. nov 2015

@evelyn1986 jedno už máme, a snažíme sa o súrodenca. Už od mája sa snažíme, ale tie prve ms od pôrodu ani neviem ci bola ovulka.

Teraz sa liecime z laryngitidy, tak snáď o pár dní budeme ok.

denidi
8. nov 2015

@evelyn1986 krasne ciarocky,gratulujem 🙂

denidi
8. nov 2015

ahojte dievcata ja som sa este nepredstavila,aj ked som uz dvakrat gratulovala ku krasnym dvom palickam na testikoch....velmi rada sem chodim a poctivo som si to tu precitalaa konecne sa chcem aj ja pridat,lebo tiez sa snazime o miminko uz tri roky a v auguste ked som si nasla dve palicky tak sme boli strasne stastni,ale zial skoncilo sa t v 7tt a teraz sa snazime zasa,je skvele,ako sa tu vsetky podporujete a radite si,joj keby sme uz vsetky tehulky,moc vam vsetkym prajem a tie co uz su,nech si to vychutnavaju az pokial nebudu mat svoje uzlick pri sebe v naruci 😉

motorolka
8. nov 2015

@janikm Tento mesiac mam posledny pokus,uz moj dr viac nemoze v ambulancii pre mna urobit,ked to teraz nevyjde,tak uz mi pripravuje papiere do CAR,pevne dufam,ze to uz nebude treba,ale keby aj ano mozno to bolo pre mna potrebne,aby sa to podarilo..

motorolka
8. nov 2015

@evelyn1986 krasne // gratulujem z celeho srdca

evelyn1986
8. nov 2015

@zzuzu09 Tak prajem skóre uzdravenie😉 A neskúšala si merať bt, aby si zistila, či bola ovulacia? Ja som o tom počula dávno, najprv mi to prišlo zbytočne, ale keď sa nám nedarilo, tak som to vyskúšala aj ja, aby som zistila, či aj i mna vôbec prebieha. A hádam sa aj vyplatilo😃

senselinka
8. nov 2015

@zzuzu09 hej hej, uz od stredy... Ale este dva mesiace musi brat mala atb 😢

senselinka
8. nov 2015

@evelyn1986 slabucka ciarka? Ved to je ciara ako svet!!! 😵

evelyn1986
8. nov 2015

@denidi Ďakujem veľmi pekne😊 Vidím, že mame podobný osud... Prajem ti, aby si si aj ty našla dve // a dotiahla to do úspešného konca😉

evelyn1986
8. nov 2015

@motorolka Ďakujem aj ja z celého srdca❤️ Aj teba tu sledujem už dlho, máš môj obdiv za to, ako si vždy pozitívne naladená a ako vždy všetky povzbudzujes. Z celého srdiečka ti aj ja prajem, aby ti to do tých Vianoc vyšlo a mala pod stromčekom ten najkrajší darček😊

evelyn1986
8. nov 2015

@senselinka Myslíš? No ja som ešte stále z toho v miernom šoku😃 Nie, že by som si to nepriala, som šťastná, že nám to vyšlo, ale keď som si ráno ten test robila, tak mi vôbec nenapadlo, že bude pozitívny. Pri predchádzajúcich tehotenstvách som takmer hneď vedela, že to vyšlo, cítila som to, prsia má strašne boleli už len na dotyk a teraz nič... ale absolútne. Takze mame prekvapko☺️

senselinka
8. nov 2015

@evelyn1986 urcite ano, ja som tiez niekedy vedela a niekedy ani netusila... Telo je zazrak, ver mu a vsetko bude ok 😉
Gratulujem!!!!

motorolka
8. nov 2015

@evelyn1986 Si zlatucka,velmi pekne ti dakujem za povzbudenie...pevne verim,ze teraz to vyjde,ty sa drzkaj a davaj na seba pozor