icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

zuzuzuzka
7. nov 2015

@balikova este nic nieje stratene, kym nepride ms ;)
ja mam silny pocit, ze tento mesiac nam to vyjde...neviem preco 🙂
Skusime tu alchemilku? Vcera mi cosi vyskocilo, vytok a svrbenie, tak neviem, co to zase ma byt :( dala som si macmirror, tak to hadam prejde...
A este neviem ako sme dopadli, vysledky pridu do tyzdna, predpokladam, ze v pon alebo utorok...

zuzuzuzka
7. nov 2015

@mima177 ja neviem ako vyzeraju kanaliky, ale toto mi pride ako normal pozitivny test ;) kolko DPO si?
A dakujem za mile slova ;) ja verim, ze to bude ok. MM bude kludnejsi a toho mesiaca to dame ;)

veronika1603
7. nov 2015

@nibokazv86 skus iny test.mozno ti pomaly stupa hcg.mas pred ms či meskaju?

balikova
7. nov 2015

@zuzuzuzka asi aj ja skusim tu alchemilku.. to sa pije len do ovu, ci ako? ja vobec nemyslim, ze sa to podarilo.. uz len cakam kedy sa mi spusti, lebo brucho uz ma dost silno boli, dokonca v noci som mala take krce, ze som sa na nich az zobudila.. verim, ze tento mesiac to vyjde obom 😉

fergiea
7. nov 2015

@cejarka ahoj 🙂 dakujem za podporu. Uz som to predychala. Dnes som volala so svokrou (boze to tak hnusne znie) s draheho maminkou a rozhodla som sa, ze skusim zmenit gynekologa. Tak v pondelok budem volat a uvidime ako to prebehne. Vraj je velmi mily a hlavne dobry doktor, ten ku kt.sa pojdem prehlasit... 🙂

espoleta
7. nov 2015

@fergiea schalujem ti tvoje rozhodnutie aspoň si ťa zavola hned a uvidiš už aj srdiečko a určite bude mať s tebou viac trpezlivosti 🙂

fergiea
7. nov 2015

@espoleta potok dam vediet. Vpondelok mu chcem volat ci je to vobec mozne a ci mozem prist k nemu. Lebo draheho mamina hovorila, ze mozno ma da k sebe az od 1.12.neviem ako to chodi, ale uvidime 🙂 budem asi vazne pokojnejsia inde....ta sestricka mi pijr krv

espoleta
7. nov 2015

@fergiea teba tam nikto nedrži a je len na tebe ako chceš preživať tehotenstvo či so strachom že ťa tam zase len ofrflu a pošlu domov smutnu alebo sa budeš na poradne tešiť že zistiš ako sa babätko má, doktor ti všetko pekne povysvetľuje 🙂 Ja tiež veľa znesiem aj necitlivy pristup ale ked mam na vyber tak určite si nenecham skakať po hlave len preto lebo je dobrý lekár. Taky je každý, ale iba niektorí su fakt skvelý lekári a maju v sebe aj ľudskosť a empatiu 🙂 daj vedieť ako pochodiš 🙂

nibokazv86
7. nov 2015

@veronika1603 no kupila som pepino test tak skusim ale tri dni mi mešká

motorolka
7. nov 2015

@espoleta ahoj ako sa mi mas? Niejake novinky? Ja som prave po Pregnyle, tutu mutu podla prikazu uz za nami uz len cakat

janikm
7. nov 2015

@lucia1002 ano uz som pozabudla ze aj ty si pila pred tehu 🙂
@fergiea mrska stale nechodi 🙂 akurat teplotu som nemerala lebo rano som mala budik o 4:50 kvoli praci 🙂

zdeneli
7. nov 2015

@mima177 nieco na tom testiku je...do akej farby je to sfarbene? ak doruzova, tak kanalik to nebude...drzim palce 🙂

zdeneli
7. nov 2015

@nibokazv86 nemohla si mat neskor ovulku? mne to pride ako pozitivne alebo ti len pomalsie stupa hcg...a najlepsie je testovat jednou znackou v rovnaky cas - vtedy by si mala vidiet rozdiel v intenzite ciarky...drzim palce 🙂

petra3312
7. nov 2015

@mirkak1406 ahoj, v prvom rade je mi hrozne luto, co sa Ti stalo. A ako vies tak presne, ze si mala ovulaciu na 13ty den? Mne to, co popisujes od 16teho dna, pride ako ovulacia. Ale nie som v tom ziaden odbornik, su tu dievcata, co si sleduju ovulaciu kazdy mesiac, tie Ti urcite lepsie poradia.

espoleta
7. nov 2015

@motorolka ahoj 🙂 nie nijake novinky až 30.novembra idem na vyšetrenie na hematku že či niečo zistili z krvi. Ale momentalne oddychujeme a nejako sa do toho ani nehrnieme 🙂 Ale tebe budem držať palce nech to vyjde 🙂

mima177
7. nov 2015

@zdeneli Bola som si ista, ze to je kanalik, uz sa mi objavil krvavy vytok teraz vecer...ja tu fakt v tejto skupine ostanem sama...

motorolka
7. nov 2015

@espoleta jasneee..vsak ja viem, hlavne sa daj pekne do poriadku 🙂 musis byt samozrejme ty zdrava, potom to pojde 😉 ja pevne dufam, ze toto je moj mesiac a ked nie, tak uz mi pomozu v gyn-fine v Nitre, tak hlavu nevesiam...vsetko bude tak ako ma byt

janikm
7. nov 2015

@mima177 nebud smutna, este som tu ja 🙂 😀 ale nie, kolko sa snazite?

motorolka
7. nov 2015

@janikm kocky aj ja som este tu, aj ked sa snazim ako viem, tu uz nebit 😀

janikm
7. nov 2015

@motorolka tak to sa snazime asi vsetky, aj ked tu vladne prijemna atmosfera no predsa len by sme sa mohli presunut vsetky do tehulkovskej temy ex-snazilky od jula do vianoc 2015 🙂

esminka85
7. nov 2015

@janikm suhlas...ja som si aj myslela ze idem..stvrty den meskanie a dnes ms...😢

motorolka
7. nov 2015

@janikm jooooj tak krajsi vianocny darcek si ani neviem predstavit ako byt clenkou ex snaziliek 😀 a pod menom mat pekne rastuce cislo s tt 😉 ale urcite to dame...stale v to verim a dufam...

fergiea
7. nov 2015

@janikm jaaaaaj stale to vyzera nadejne. Bodaj by 😃 ja som dnes ko. Chcela som ist do mesta a do nakupneho centra popozerat nieco a potesit sa 😃a ked som sa nachystala ostalo mi neskutocne zle...hlava mi sla prasknut tak som do vecera spala :-/ uz som zjedla pizzu co sme objednali, kolac som narychlo upiekla...ledva dycham 😃 ale kedze jem vsetko mozne, zacala som si robit smoothie lebo ovocie a zelenina mi normalne nejak teraz neberie.... ty mas aky vieknd?

janikm
7. nov 2015

@esminka85 to ma mrzi mne meska len den a uz viem ze ak pride budem revat.. po 4 dnoch by som uz bola fakt namotana ze to vyslo ☹

janikm
7. nov 2015

@motorolka no veru ja si momentalne neviem predstavit ze pri stromceku nebudeme o jedneho viac, asi prilis som sa na to zafixovala ze budeme mat stedru veceru s bruskom ☹ a uz teraz viem ze budem viac nez nestastna ☹

motorolka
7. nov 2015

@janikm hmm...tak toto ja mam uz teraz takto intenzivne druhe bliziace sa vianoce, cize ten pocit velmi dobre poznam...ale stale som optimista, ze budem mat tento rok najlacnejsi darcek pre manzela a to tehu testik s // 😀 neboj sa nic, aj vam sa to podari, urcite !!! 😉

janikm
7. nov 2015

@fergiea zeby prve nevolnosti? ☹ tie smoothie su super ja som si niekedy zvykla tiez robit len mam blby mixer a potom ma to uz prestalo bavit 😀 skus si nasadit magnezium to by mohlo pomoct na tie migreny.. a vela-vela tekutin 🙂 tak vikend nic extra, poobede som prisla z prace totalne vystavena a dokopy nic som neurobila len predchvilou som dokoncila veceru, spalila ryzu 😀 a cakam na draheho lebo siel s kamosom trocha posediet na pizzu 🙂 a inak nic len stale rozmyslam ze ci pride mrcha alebo uz nie 🙂 aj ked viem ze nic nevymyslim 🙂

denidi
7. nov 2015

@mirkak1406 ahoj nemohlo sa jednat o uhniezdovanie ?

janikm
7. nov 2015

@motorolka tak to ti to zelam o to viac aby to boli posledne vianoce vo dvojici 🙂 my sa nesnazime este dlho, dokonca by som povedala ze pomerne kratko este len od jula, teraz je to vlastne 4. cyklus aj ked pre mna je to nekonecne cakanie takze naozaj obdivujem vas co si na babätko pockate trosku dlhsie 🙂 a ano pozitivny testik je najlacnejsi darcek no pritom taky neocenitelny ze? 😀

mirkak1406
7. nov 2015

@petra3312 robila som si ovulacny test len preto som to vedela, v minulosti pred otehotnenim sa mi takto prejavovala ovulacia, tak neviem