icon

Snažilky od júla do Vianoc 2015

meggie07
30. júl 2015

Gratulujeme vsetkym super babam,ktorym to v juli vyslo.. Ostatne nezufame a ideme dalej.. 😀 Rada uvidim vsetky aj v tejto skupine 😉

majka_ka89
9. nov 2015

@termoska15 ahoj, môže to byť tehu ale môže to byť aj len PMS. Nepíšeš, kolký DPO si.
So mnou sa napríklad tiež takto 2x zahral cyklus, som myslela, že som tehu, mala som vsetky príznaky a nakoniec dosla MS. Nemysli na to a uvidíš čo z toho bude 🙂 Dúfam, že to čo si želáš 🙂

fergiea
9. nov 2015

Ahojte baby. Ako sa mate? Ja mam dobru spravu. Nakoniec som sa rozhodla zmenit gynekologa. Dnes som volala sestricke od noveho gyn., takze ma vezmu a zajtra mam prist k nim aby sme poriesili papiere a registraciu. Ani neviete ako sa tesim. V prvom rade bola sestricka velmi mila uz len po telefone. Takze zajtra uvidime 🙂

termoska15
9. nov 2015

@majka_ka89 dakujem si mila 🙂 no este mam 10 dni do najblizsej ms, tak neviem, ci sa az moc sledujem a pripustam si to...

tinka881
9. nov 2015

@fergiea Ahoj, spravne si sa rozhodla. Tiež by som urcite zmenila. Myslis, ze ta hned kuk? Potom daj info. Ja by som sa najradsej už testovala, ale ešte je velmiiiiii skoro. Minimalne týžden mam cas ☹

tinka881
9. nov 2015

@termoska15 kedy si mala ovulku?

termoska15
9. nov 2015

@renyreny ahoj, no dufam, ze na tom budem rovanko ako ty 🙂 ja mam este 10 dni do najblizsej ms, tak uvidim

fergiea
9. nov 2015

@tinka881 dakujem. Myslim si, ze to takto bude lepsie. Ved sa chcen tesit na stretko s fazulkou a nie sa stresovat. Neviem ci ma pozru hned. Ak aj nie, neh len hlavne vybavia aby som uz na poradnu isla k nim. Jasne dam vediet 🙂 no tieto dni po ovu idu strasne pomaly...vlecu sa...ale drzim palce aby to zbehlo rychlo a nasla si si // 🙂

termoska15
9. nov 2015

@tinka881 ovulku pred tyzdnom cca 🙂

renyreny
9. nov 2015

@termoska15 mala som tie iste priznaky ako pred ms,ale mi bolo nevoľno...nepripisovala som tomu ziaden doraz, az ked meskala ms, az potom mi to bolo podozrive...urcite testuj az,ked bude meskat ms...drzim palce az si najdes krasne ciarocky 🙂

tinka881
9. nov 2015

@termoska15 tak sme na tom podobne, ja streda-stvrtok bol test pozitivny

tinka881
9. nov 2015

@fergiea dakujem. v sobotu beriem poslednu tabletku duphastonu a v utorok by mala/nemala dojst mrcha.necham sa prekvapit, nechcem stresovat. daj potom infosky, aky bol novy gyn

termoska15
9. nov 2015

@renyreny dakujem 🙂 tak este vydrzim tych par dni do MS (dufam, ze nepride 😝 ) a potom urobim testik. dam vediet 🙂 dnes som bola aj celkom smutna z toho, ze mi vysiel jeden negativny a druhy duch...ale pozdvihli ste mi naladu 🙂

termoska15
9. nov 2015

@tinka881 tak drzim palce 🙂 uz si skusala testovat?

tinka881
9. nov 2015

baby, priznajte sa, kt. mi poslala srdiecko? dakujem

tinka881
9. nov 2015

@termoska15 nie, neskusala som a ty? ale asi by nic ešte neukazalo, je to skoro. Ja budem až v utorok bud. týžden. Ja som o babatko už raz dosla, tak sa nechcem takto stresovat skor testovanim.

fergiea
9. nov 2015

@tinka881 jasneze dam vediet. Sama som zvedava. Ci mi spravia aj nejaku rpehliadku a ake tot am bude. A ak by mi robili sono, tak budem najstastnejsia na svete 😂

termoska15
9. nov 2015

@tinka881 ja som skusala dnes, jeden test som robila z ranneho mocu a bol tam uplne slabulinky duch (rapiclear test) a druhy som robila o dve hodiny neskor a nic...takze je to asi naozaj skoro. Chcem skusit buduci tyzden az znova, uvidim ci budem mat stale priznaky alebo ci to pominie... teraz este par dni pockam...dufam, ze tam potom najdeme obe dve // 🙂 chcem ale skusit mamatest, citala som, ze je velmi dobry a presny.

tinka881
9. nov 2015

@termoska15 mamatest? ten ani nepoznam. Ten zisti skor, ci si tehu?

tinka881
9. nov 2015

@fergiea tesime sa aj na foto 🙂

renyreny
9. nov 2015

@termoska15 pracovala som na gynde a viem ako to chodi babam meska 1 den ms a testuju a daju si brat HCG z krvi a je to negativne, potom su nestastne...treba byt trpezlivy vsetko ma svoj cas... Niektorym babam tu na mk vychadzaju pozit.testy este predtym ako meska ms, ale to su vynimky, vacsinou sa to ukaze,az kef meska ms 🙂

fergiea
9. nov 2015

@termoska15 ahoj, prepac ze sa ozyvam do vasej diskusie, ale z mojej slusenosti mozem povedat, ze mamatesty dost duchuju. Na mamatestoch som mala vzdy zakazdym slabulinkeho ducha a ms prisla. Zakazdym. Nikdy nebol biely. Bola som uz z nich zufala, tak som ich uz nepouzivala a objednala som tehylu testy od lauritky tu na koniku.

termoska15
9. nov 2015

@tinka881 viesco baby tu na fore to pisali (mam to podstivo presnorene 😀 ), ze mamatest im vzdy ukazal presne ci su tehu alebo nie, ze nan sa da spolahnut a ze to ukazal niektorym aj par dni pred ms. tak si ho musim niekde zonat...ja som v nasej lekarni zohnala len Rapiclear a ten je zevra celkom nespolahlivy, tak sa trosku utesujem aj tym, ze mozno preto vysiel negat. 😕

joyance
9. nov 2015

@termoska15 hlavne na to nemysli. mne vzdy, ked som sa na to moc sustredila, testy nevysli :( jediny krat som sa na to nesustredila a mame krasne // ;)

renyreny
9. nov 2015

@joyance presne aj mne sa to stalo, tri mesiace u nas ficali ovulacne testy, folikulometria, planovany sex, kontrola hlienu a nic...az jeden jediny mesiac sme to neriesili v septembri, lebo sme mali ine starosti a buuum, ostala som tehotna ani neviem ako 🙂 .Pila som aj inofolic 2 mesiace.

termoska15
9. nov 2015

@fergiea ahoj, kludne napis svoj nazor 🙂 asi zalezi od kazdej zeny individualne...ja uz neviem jedna vravi to, druha to. Ktory test si si teda ty robila a vysiel ti presne?

termoska15
9. nov 2015

@renyreny Ahoj, dakujem za odpoved 🙂 asi mas pravdu a pockam az do ms, ci bude meskat alebo nie...tajne dufam, ze bude 🙂 a prestanem sa tolko sledovat, lebo asi je chyba aj v tom.

fergiea
9. nov 2015

@termoska15 s odstupom casu a mozno aj tym, zr sa nam uz podarilo otehotniet si myslim, ze kazdy jeden test ukaze ci si alebo nie si tehotna. A ak duchuje a ms pride, podla mojho gyn.sa to stava velmi casto len zeny ot om nevedia pokym netestuju, ze sa zrejme vajko neuhniezdilo a preto sa neodporuca testovat pred ms, lebo nas tie testy mozu takto zmiast a ptoom sme smutne. Zazila som to kazdy mesiac pred ms 😃 no a uz som ku koncu pouzivala iba testy od lauritky. A ked budes tehotna, budes presne vediet a vidiet na teste, ze toto je presne ono. Netreba to hladat, natacat do svetla , bude to sice slabucke podla toho ktory dpo testujes ale bude ruzovkasta a hlavne krasne viditelna. Ja som testla vlastne asi 3-4dni pred ms, to bolo na 11dpo a bolo to tam. Videl to aj drahy a sam povedl, ze je to uplne ine ako predtym ked som hladala a skumala a prd z toho. Takze testy ti mozu davat nadej a nemusi to hyt ono...ale sama viem ze trpezlivost je v tomto pripade nulova. Ja som kolkokrat testovala ako sibnuta uz od 8dpo....a teraz ked to vyslo som testla na 9dpo a nic, bolrlo brusko a prsia a tak som bola v tom ze idr ms...inak som bola orvykrat cely cyklus taka kludna ze ked to vide vide to krd nie nic da nedeje. Taky vnutorny pokoj. A na 11 dpo som si vecer len tak spravila test, a bolo to tam 🙂 ako dlho sa snazite?

termoska15
9. nov 2015

@fergiea no asi mas pravdu, mala by som sa trosku "krotit" v tom testovai a sledovani sa, asi je to naozaj priskoro. len najhorsie je to, ze aj sam priatel sa ma na to furt pyta a nosi mi testy, aj dnes do prace mi jeden balicek doniesol 😀 😀 . Zacali sme sa snazit minuly mesiac (vysadila som hak).

esminka85
9. nov 2015

@termoska15 ja som mala rovnake priznaky...4 dni meskala ms..nakoniec ale prisla 😢

termoska15
9. nov 2015

@esminka85 dakujem za odpoved...tajne dufam, ze ta moja mrcha si da pauzicku a chodit nebude 9 mesiacov. 😔 snazilkujes dalej?